این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشدموضوع : گزارش کارآموزی شرکت پرورش قزل آلای رنگین کمانرشد بی رویه جمعیت در سالهای اخیر و نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی از یک طرف و رو به اتمام بودن منابع غذایی قابل دسترس از طرف دیگر توجه به این موضوع که در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا با کمبود مواد غذایی روبرو می باشند باعث شده در کشور ما نیز با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن منابع آبی و از طرفی رو به کاهش بودن منابع دریایی، شرکت سهامی شیلات ایران را برآن داشت که پرورش ماهی را در آبهای داخلی جدی گرفته و امکانات خود را در جهت افزایش تولیدات داخلی به کار گیرد. پرورش موفق و پایدار آبزیان اعم از ماهیان وسخت پوستان بستگی به پیش بینی غذای کافی، روابط زیست محیطی و نیز ملاحظات اقتصادی، تهیه و دسترسی به غذا دارد. امروزه به طور میانگین در حدود یک درصد انرژی، 5 درصد کل پروتئین و 14 درصد پروتئین حیوانی مردم از ماهی تأمین می شود که این ارقام روند صعودی داشته و مصرف آبزیان رو به گسترش است. بازده تبدیل غذا به گوشت در ماهی بسیار بالا است در پرورش ماهی بازده تبدیل پروتئین به پروتئین ماهی (کیلوگرم پروتئین در غذا برای تولید یک کیلوگرم پروتئین ماهی) نسبت به جوجه های گوشتی و سایر حیوانات خونگرم بیشتر است.از نظر پراکنش جغرافیایی گوشه های مختلف آزاد ماهیان توسط بشر به نواحی دور از زیستگاه طبیعی اصلی انتقال داده شده اند. منشاء نسل قزل آلای رنگین کمان کالیفرنیای آمریکاست ولی در حال حاضر در تمامی نقاط جهان که آب مناسب برای زیست این ماهی وجود دارد، گسترش یافته است. توسعه و ترقی روزافزون پرورش آزاد ماهیان منجر به انتقال ماهی آزاد اقیانوس اطلس از سواحل شرقی آمریکای شمالی به سواحل غربی آن و حتی کشورهایی نظیر آفریقای جنوبی، تانزانیا و استرالیا گردیده استفهرست مطالبقزل آلای رنگین کمانرشته تکنولوژی شیلاتفصل اولمقدمه1- تعریف ماهیان سرد آبی2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش2-3-1- دهان2-3-2- حلق2-3-3- مری2-3-4- معده2-3-5- روده3- شرایط محیطی4- تعریف علم تغذیه5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش6-1- غذای تر6-1-1- ترکیب غذای تر6-2- غذای مرطوب6-3- غذای خشک7- تغذیه بچه ماهیان8- مقدار غذادهی9- زمان و دفعات غذادهی10- کیفیت غذا11- روش های تغذیه12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه13-1- فرم بیومتریفصل دوم14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان14-2- پروتئینها14-2-1- کیفیت پروتئین14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها14-2-2-1- پودر ماهی fish meal14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat14-2-2-3- پودر خون blood meat14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه14-2-3-2- کنجاله سویا14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein15-1- احتیاجات چربی قزل آلا16-1- کربوهیدرات ها یا قندها17-1- ویتامینها18-1- بیماریهای بچه ماهیان18-1-1 گرسنگی18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)18-1-3- مشکلات آبششی18-2- خراشیدن18-3- آفتاب سوختگیفصل سومجدول های غذادهینتیجه گیریفهرست منابع
این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشدموضوع : گزارش کارآموزی رنگ و ترکیب در گرافیکدنیائی که ما آن را نظاره میکنیم از دو عنصر مهم تجسمی تشکیل شده است. این دو عنصر عبارتند از: فرم «شکل» و رنگ، که هر کدام لازم و ملزوم یکدیگرند. هر موجودی که در این دنیا به چشم میخورد، ابتدا از لحاظ شکل و اندازه احساس میگردد، سپس درحالی که دارای پوششی از رنگ است مورد توجه قرار میگیرد. درعین حال رنگ علامت مشخصه هر شیئی طبیعی است، چنانکه یک گل سرخ به خاطر رنگش از دور جلب توجه میکنند و نظر بیننده را به خود معطوف میدارد و یک میوة رنگی، با رنگش اعلام میکند که رسیده است یا نارس میباشد. زمانی که به سطح فلزات نگاه میکنیم، با توجه به رنگ آنها میتوانیم جنس و حتی وزن آنها را احساس نمائیم. هر وقت به رنگ قرمز آهن گداخته نظر میاندازیم، به صورت طبیعی از لمس کردن آن خودداری مینمائیم. رنگ قرمز که نمایشگر رنگ آتش است، نمایانگر خود نیز هست، بنابراین ملاحظه میکنیم که عنصر رنگ در دو مورد جداگانه، مفهوم و ارزش متفاوتی پیدا میکند. ملاحظه میکنیم که اهمیت رنگ در زندگی انسان اگر بیش از شکل و فرم نباشد، کمتر از آن نیست. معمولاً در آموزشگاهها، از طریق آموزش هندسه و اندازهها، توجه دانش آموزان را به شکلها و فرمهای طبیعت متوجه میسازند.دربارة فرمهای هندسی از جمله دایره، مربع، مثلث وروابط بین آنها آموزشهایی داده میشود و حجمهای هندسی مورد مطالعه قرار میگیرند و تعادل و توازن شکلها در نظر گرفته میشوند، یا اینکه با دانش «پرسپکتیو» آشنا میگردند، و با سطح و حجم آشنایی به دست میآورند، لیکن کمتر به رنگ و نقش و اهمیت آن در زندگی انسان توجه داده میشود. دنیائی که ما ناظر آن هستیم، پوشیده از رنگ است. رنگ برای فرد عالم، همانند هنرمند حائز اهمیت است. برای همة مردم نیز لازم است که به این پدیده با دقت خاصی توجه شود و دسته بندیهایی انجام پذیرد. رؤیت رنگها همواره در رابطه با ( طبیعت اشیاء) و (چگونگی تابش نور) و ( وضعیت عضو بینائی) است و باید که در همة حالات، خصوصاً در زمانی که رنگها را تجزیه و تحلیل مینمائیم به سه نکتة فوق توجه کافی بنمائیم. در تزیین فضاهای تزئینی، در معماری، در مهندسی برق، در زمینةتبلیغات، در عالم سینما، برای فرد عادی در تفرجگاه، برای هنرمند در کارگاه، داشتن هشیاری و حساسیت لازم به رنگها ضروری است. باید به رنهای اولیه، ثانویه، ثالث، به رنگهای مکمل وقوانین ترکیب رنگها، به تضاد رنگ مایهها و دایره و کرة رنگ توجه کافی نمود و برای ارزیابی رنگها، آنها را از نظر توزیع سطوح رنگ، درخشش آن و کیفیت هر رنگ و ابعاد و سطوح آنها مورد دقت قرار داد.دانلود پروژه کارورزی رنگ و ترکیبها در گرافیک گزارش کارآموزی رنگ و ترکیبها در گرافیکفهرست مطالبمقدمهچند رنگ پرکاربردبازتاب های رنگرنگبندیقرمززردسبزآبیبنفشقهوهایسفیدسیاهرنگهای گرمرنگهای سردرنگهای زندهرنگهای مرده یا کدر و یا کلیرنگهای روشنرنگهای تیرهترکیب های تهاجمیترکیبهای آرامترکیبهای خون گرم و مهیجترکیبهای خون سرد وطیبعیترکیبهای منطقی گرمترکیبهای منطقی سردترکیبهای جوانترکیب های زنانهترکیبهای شگفت انگیزفهرست منابعرنگ و ترکیبها در گرافیکرنگ و ترکیبها پروژه کارورزی
این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشدموضوع : گزارش کارآموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گسترامروز نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در توسعه اقتصادی کشورهای مختلف جهان بر کسی پوشیده نیست و نیاز روز افزون جوامع بشری به محصولات تولیدی آن، توجه کشورهای مختلف را به ایجاد کارخانههای تولیدی و جلب سرمایه به سمت پتروشیمی معطوف داشته است. یکی از مهمترین ویژگیهای صنعت پتروشیمی بر ارزش افزوده بسیار بالای آن است. بدین معنی که با تغییرات شیمیایی و فیزیکی بر روی هیدروکربورهای نفتی و گازی میتوان ارزش محصول را به میزان ده تا پانزده برابر افزایش داد. از دیگر ویژگیهای پتروشیمی، تنوع محصولات آن در تأمین مواد اولیه هزاران کارگاه و کارخانه صنایع پایین دستی میباشد که از نظر اشتغال زائی کسب درآمدهای ارزی و قطع وابستگی نقش بسیار مؤثری در اقتصاد کشور دارد. از جمله طرحهایی بزرگی که در ایران به مرحله اجراء درآمده است میتوان به پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) اراک، اصفهان، تبریز، ارومیه، خراسان، DPA رازی، کربن اهواز، متانول شیراز، خارک اشاره کرد. به طور کلی پتروشیمی در ساخت موادی نظیر لاستیکها، پلاستیکها، شویندهها، چسبها، رنگها، سموم و لیاف مصنوعی که هر کدام مواد اولیه صدها مواد دیگر هستند، مورد استفاده قرار میگیرد و ما در اینجا به بررسی شرکت خورجین گستر که به تولید گونی پلاستیکی از محصولات پتروشیمی میباشد میپردازیم. اصولاً در کشور در حال توسعهئی که افزایش و بهبود ظرفیت صنعتی را در رأس برنامههای بلند مدت خود قرار داده باشد، به زودی در مییابد که استاندارد کردن مشخصهها و اندازه گیری و کنترل کیفیت محصولات یکی از اجزای اصلی برنامههای توسعه آن کشور میباشد. در بسیاری از این کشورها معمولاً محصولات تولید شده جهت مصرفی داخلی حتی با کیفیت پایین نیز به فروش رسانده میشود، زیرا اینگونه کشورها یا دارای بازار رقابتی هستند و یا اساساً فاقد آن میباشند. در چنین شرایطی بحث کیفیت صرفاً به صور شعار مطرح شده و از جایگاه واقعی خود برخوردار نمیباشد اما در صورت توجه به این واقعیت که رشد و شکوفایی اقتصادی در کشورهای مرهون توسعه صادرات آن کشور میباشد آنگاه صادرات به سادگی به اهمیت کاهش هزینههای تولیدی جهت رقابت در بازارهای منطقهای یا جهانی پی میبرد. مسلماً هیچ گونه تردیدی در اذهان یک ملت و به ویژه تولید کنندگان در مطلوب بودن کاهش هزینهها وجود ندارد، ولی ممکن است در نظر برخی از آنها این واقعیت که بهبود یک کیفیت باعث کاهش هزینهها و نه افزایشی میگردد، مورد تردیدی میباشد. در این صورت باید توجه داشت و اگر محصولی نتواند وظیفه خود را انجام دهد عمر کافی نداشته باشد، یا از ظاهر مناسبی برخوردار نباشد نه تنها بازارهای منطقهای یا جهانی بلکه رضایت مشتریان داخلی خود را نیز از دست خواهد داد. بنابراین مفهوم گسترده کیفیت را رضایت و خواست مصرف کننده تعیین میکند، در این راستا هدف کنترل کیفیت تأمین یک سیستم مؤثر برای تمرکز اقدامات یک شرکت یا کارخانه در جهت ایجاد، حفظ و بهبود کیفیت محصول و انجام امور تولیدی، توزیع و خدمات در جهت اقتصادی ترین سطحی که به رضایت مصرف کننده منجر شود، میباشد. در برخورد سیستماتیک با مقوله کنترل کیفیت نشده و بیشتر به جنبههای فنی موضوع و آن هم به طور ناقص نظیر ابزار و تجهیزات اندازه گیری، فرامین اندازه گیری، دستگاههای خاص آزمایشگاهی و ... توجه گردیده است. اگر چه نمیتوان و نباید فکر این جنبه به عنوان بخشی از یک سیستم کنترل کیفیت گردید و همواره باید توجهی خاص به آن و مراحل تکامل آن به مبذول داشت اما عدم توجه به سایر بخشهای این سیستم نظیر سازماندهی، ثبت اطلاعات، تکنیکهای آماری و ... اهداف اساسی مذکور خواهد گردید. معمولا در صنایعی که توجه کمی به کنترل کیفیت میشود، اولین تأیید در این مورد تمرکز دقیق بر روی برنامه ریزی بازرسی، روشهایی برای علامت گذاری و هزینه یابی اقلام رد شده، سیستم مورد نیاز جهت بازاریابی محصولات معیوب و ... میباشد. در کارخانههایی که قبلاً وظایف بازرسی تعریف و به مورد اجاره درآمده است اولین مرحله بنیان وظایف پیشگیری میباشد، که شامل مطالعه اقتصادی وضعیت، مشکلات هماهنگی، فرهنگ کیفیتی، تحلیل سوابق و استفاده از برخی ابزارهای آماری ساده میشود. یک سیستم پیشرفته کنترل کیفیت آماری قادر به ثبت نتایج درخشان است ولی اولین مرحله در کارهای کیفیتی نمیباشد. ابزارهای آماری مورد استفاده باید متناسب با سطح توسعه فنی غالب در کارخانه باشد. وقتی کارهایی از قبیل موارد فوق انجام و متداول گردیده، استفاده از روشهای آماری پیشرفته نظیر نمودارهای کنترل، گرسیون، تحلیل واریانس و ... میتواند آغاز گردد. سیستمی که در حال حاضر در خط تولید این کارخانه مشغول به کار است تقریباً سیستم کاملی است و این سیستم با در نظر گرفتن نوع محصول، تعداد و اندازه ماشین آلات و تعداد کارگران پیاده شده و چون تقریباً برای یک محصول استفاده می شود و همین سیستم مناسب می باشد، مگر زمانی که بنا به دلایلی اعم از ورود تکنولوژی جدید با تغییر در نوع تولیدات و غیره، مدیریت کارخانه مشغول بخواهد سیستم کارخانه را عوض کند. این سیستم که مخلوطی سیستمهای تولید خطی (پیوسته) و تولید کارگاهی می باشد. در طی این چند سال که از عمر کارخانه می گذرد نتیجه خوبی داشته و با تغییرات جزئی رو به تکامل و بهسازی می باشد.کارآموزی کارشناسی برق الکترونیک پروژه کارورزی در کارگاه کیسه بافیفهرست مطالبفصل اول :مقدمهفصل دوم: معرفی سازمانتاریخچهموقعیت جغرافیاییمأموریتکارگاهفرآیند تولید سفارشی یا کارگاهیمعرفی بخشهای مختلف سازمان (بر مبنای ساختار)تولیداتتجهیزات و ماشین آلاتمواد اولیه مصرفیمشتریان محصولاتعلامت مشخصهاصطلاحات فنیفصل سوم :توصیف وضع موجودفصل چهارم: سیستم مکش دستگاه الکسترودرمشخصات کلی دستگاه اکسترودرطریقهی ذوب شدن موادتغذیه دستگاهمشخصات مدار قدرتعملکردها موتورهای مکشمنبع تغذیهDC مدار سیستم مکشاتوماسیوننحوهی تنظیم چشمیهای خازنی نرمال openشیر برقی هوا جهت مکشسیستم حفاظتی مدارعلامت اختصاری سیستم مکشفصل پنجم: نمونههایی از نقشه برق دستگاه مکشفصل ششم: نتایج و پیشنهاداتمعرفی سیستم پیشنهادیبحث حفاظت صنعتیبحث انبارداریبازاریابی صنعتی و اهمیت آن در تولیدخلاصه نتایج و یافتههافصل هفتم : پیوست و ضمائمبررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گسترسهامی خاص گزارش کارآموزی رشته مهندسی برق کار آموزی در کارخانه کیسه بافی
این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشدموضوع : گزارش کارآموزی بانک ملتطبق مندرجات ماده یک اساس نامه تصویب شده در مجمع عمومی بانکها،بانک ملت به موجب تصویب نامه مورخه 29/5/1358 مجمع عمومی بانکها با اجازه حاصل از ماده 17 لایحه قانونی اداره امور بانکها با ادغام بانکها ی داریوش تهران ،پارس اعتبارات تعاونی وتوزیع ایران وعرب بین الملل ایران عمران بیمه ایران تجارت خارجی ایران وفرهنگیان تشکیل گردید.دراین میان شهرستان شیروان نیز با داشتن دو شعبه بانک ملت بنامهای شعبه مرکزی وشعبه خیابان امام خمینی سهم بسزایی در ارائه خدمات به مشتریان داشته وکارکنان این شعبات با شعار ادب،دقت وسرعت خدمتگزاری به مردم شریف وفهیم منطقه را افتخار می دانند.رئیس دایره صندوق: مسئولیت کلیه عملیات مربوط به خزانه وصندوق شعبه را بر عهده داشته وکنترل ، تامین وجه نقد مورد نیاز شعبه،تقسیم اسکنا س وایران چک بین تحویلداران با شروع روز کاری ،کنترل وتحویل مانده موجودی صندوق کلیه تحویلداران در پایان روز کاری واعاده آن به خزانه ، مطابقت مانده خزانه با خلاصه دفتر کل رابه عهده دارد.تحویلداران:امورمربوط به افتتاح انواع حسابهای بانکی ، دریافت و پرداخت وجه نقد و ایران چک، واریز وجه به حساب مشتریان ، پرداخت چکهای مشتریان ، صدور گواهی نامه عدم پرداخت چک ، صدور دسته چک ، فروش تمبر مالیات دریافت قبوض اب و برق و گاز و تلفن ثابت و همراه و … و سرویس دهی و پول گذاری دستگاههای خودپرداز را انجام می دهند.دایره حوالجات:کلیه امورات مربوط به حواله وجوه مشتریان به سایر شهرستانها دریافت حواله از سایر شهرستانها و واریز به حساب مشتری ، وصول چکهای سایر شهرستانها از طریق فاکس ، وصول چکهای عمده شعب شهرستان از طریق اتاق اسناد پایاپای و … را انجام می دهد.ممیز حساب:عملیات مربوط به حسابداری شعبه را انجام می دهد که کلیه اسناد صادره از واحد های صندوق ، اعتبارات و حوالجات و سایر قسمتها را جمع آوری نموده و پس از ممیزی و تفکیک به ترتیب سر فصل های خلاصه دفتر کل و جمع اسناد هر سر فصل و مطابقت با خلاصه دفتر کل و بالانس حسابها اسناد را تحویل بایگان می دهد.تهیه صورت مغایرت بانکی ، درخواست وجه از خزانه دارای مدیریت شعب خراسان شمالی را و کنترل اقلام باز مثل بستانکاران وبدهکاران ، صدور انواع چکهای بانکی ، صدور اسناد حقوق و چکهای مالیات و … بر عهده حسابدار شعبه می باشد.کارآموزی رشته کارشناسی حسابداری در بانک ملت شیروانفهرست مطالبفصل اول : آشنایی با تشکیلات بانک ملتمقدمهموقعیت جغرافیایی شعبه مرکزیچارت سازمانی و تعداد کارکنان شعبمختصری از شرح وظایف کارکنان شعبهرئیس شعبهمعاون شعبهرئیس دایره صندوقتحویلداراندایره حوالجاتممیز حسابتحصیلدارخدمتگزار شعبهدایره اعتباراتمعرفی انواع محصولات خدمات بانک ملت1-حساب جاری الکترونیک (جام)2-حسابهای سپرده قرض الحسنه و مدت دار الکترونیک بانک ملت3 -خدمات اینترنتی 24 ساعته4-همراه بانک ملت5-پیامک 20033 و تلفن بانک جام 8132006-ملت کارت متمرکز7-پایانه پرداخت الکترونیکی فروشگاهی8-هدیه کارت ملت9- بن کارت ملت10- انواع تسهیلات بانکیفصل دوم :عقوداسلامی1- قرض الحسنهکارمزدوثایق وتضمیناتنحوه محاسبه کارمزد قرض الحسنه پرداختیعملیات حسابداری قرض الحسنه1- ثبت حساب انتظامی قراردادهای2- ثبت وثایق وتضمینات3- پرداخت قرض الحسنه واخذ کارمزد4-دریافت اقساط5- خاتمه عملیات وتسویه حساب های مربوطه2- مضاربهعملیات حسابداری مضاربه1-ثبت قرارداد مضاربه2-ثبت وثایق وتضمینات3-ثبت حق صلح هزینه های احتمالی4-ثبت تعهدات بانک5-پرداخت سرمایه مضاربه6-فروش کالای موضوع مضاربه3-مشارکت مدنیعملیات حسابداری مشارکت مدنی1- ثبت قرارداد2-اخذ وثایق وتضمینات3-واریز مشارکت مدنی4-استفاده از سرمایه مشارکت مدنی5-دریافت وجوه حاصل ازفروش کالا یا اموال موضوع مشارکت6-محاسبه سود وتسویه حساب مشارکت مدنیالف:در صورتی که نتیجه حاکی از سود باشدب:در صورتی که نتیجه حاکی از زیان باشد7-خاتمه عملیات وبرگشت حساب های انتظامی4-فروش اقساطیفروش اقساطی مسکنفروش اقساطی مواد اولیه لوازم یدکی وابزار کارنحوه تعیین سود معاملات فروش اقساطیعملیات حسابداری فروش اقساطی1-ثبت قرارداد2-واحد وثایق وتضمینات3-پیش پرداخت فروش اقساطی4-ثبت تعهدات بانک5- خرید اموال موضوع فروش اقساطی6-واگذاری یا فروش کالا به متقاضی7-تعدیل پیش پرداخت فروش اقساطی8-دریافت اقساط9-تسویه حسابها فروش اقساطی5-اجاره به شرط تملیکعملیات حسابداری اجاره به شرط تملیک1-ثبت قرارداد2-ثبت وثایق وتضمینات3-وصول پیش دریافت از مشتری4-پیش پرداخت به فروشنده/سازنده5-خرید اموال اجاره به شرط تملیک6-واگذاری اموال اجاره به شرط تملیک7-انعکاس اموال اجاره به شرط تملیک در حسابهای انتظامی ذیربط8-تغییرات قرارداد9-دریافت مال الاجاره10-تعدیل حساب سود سالهای آینده11-عدم وصول به موقع اقساط اجاره12-وصول اقساط سررسید گذشته /معوق13-تسویه حساب اجاره به شرط تملیک در پایان قرارداد6-سلفسود معاملات سلفعملیات حسابداری1-ثبت قرارداد2-ثبت وثایق وتضمینات7- جعالهنحوه محاسبه جعل وتعیین اقساط بازپرداختعملیات حسابداری جعاله1-ثبت قرارداد2-اخذ وثیقه یا تضمین3-اخذ پیش دریافت4-ثبت تعهدات بانک وپرداخت به پیمانکار5-اسناد مربوط به اتمام کار توسط پیمانکار (عامل ثانوی)6- مزارعهعملیات حسابداری مزارعه1-ثبت قرارداد2-ثبت وثایق وتضمینات3-پرداخت بابت مزارعه4-دریافت سهم بانک5-تسویه حساب مزارعه6-برگشت حسابهای انتظامی9-مساقاتحسابداری مساقات1- ثبت قرارداد2-ثبت وثیقه یا تضمین3-پرداخت بابت مساقات4-دریافت حاصل فروش (سهم بانک)5-تسویه حساب مساقات6-برگشت حسابهای انتظامیفصل سوم : ضمانت نامه های بانکیمبحث اول کلیات ضمنتنامه بانکیمبحث دوم انواع ضمانتنامه های بانکی1- ضمانتنامه های شرکت در مناقصه ومزایده2-ضمانتنامه حسن انجام تعهدات3-ضمانتنامه پیش پرداخت4-ضمانتنامه استرداد حسن انجام کار5-ضمانتنامه تعهد پرداخت1-5- ضمانتنامه گمرکیانواع ضمانتنامه های گمرکی1-1-5- ضمانتنامه پرداخت سود وعوارض گمرکی2-1-5- ضمانتنامه ترخیص موقت کالا3-1-5- ضمانتنامه ترانزیت کالا4-1-5- ضمانتنامه پاساوان کالانکات مهم در خصوص صدور ضمانتنامه گمرکی2-5- ضمانتنامه نظام وظیفه3-5- ضمانتنامه دادگستری4-5- ضمانتنامه های متفرقهصدور ضمانتنامه برای اشخاص فاقد وثائق کاملا معتبر یا سابقه اعتباری با معرفی وتضمین مشتریان اعتباری بانکصدور ضمانتنامه با درج شرط یا شریاطی درمتن آنضمانتنامه ارزیصدور ضمانتنامه ها جهت طرح های عمرانینکات حائز اهمیت در خصوص صدور ضمانتنامه جهت طرح های عمرانی دولتمبحث سوم مدارک مورد نیاز جهت تشکیل وتکمیل پرونده اعتباریالف)اشخاص حقیقیب) اشخاص حقوقیمبحث چهارم عملیات صدور وحسابداری ضمانتنامهالف)عملیات صدور ضمانتنامهب) عملیات حسابداری صدور ضمانتنامه1-ب- ثبت انتظامی قرارداد2-ب- ثبت انتظامی تعهد نامه3-ب – ثبت تعهدات4-ب- ثبت سپرده نقدی5-ب- ثبت تمبر مالیاتی6-ب- ثبت کارمزدثبت سند در اولین روز کاری یال مالی بعدمبحث پنجم کارمزد صدور وتمدید ضمانتنامه های بانکیعملیات حسابداری تمدید ضمانتنامهنکات حائز اهمیت در مورد تمدید ضمانتنامه هامبحث هفتم تقلیل ضمانتنامهعملیات حسابداری تقلیل ضمانتنامهبرگشت تعهداتبرگشت سپرده نقدیبرگشت کارمزبرگشت وثایقمبحث هشتم ابطال ضمانتنامهعملیات حسابداری ابطال ضمانتنامهبرگشت کارمزد تمدید ضمانتنامه قبل از سررسیدفصل چهارم : نتیجه گیری و راهکارهاکلام آخردانلود گزارش کارآموزی و کارورزی بانک ملت خرید پروژه کار آموزی رشته حسابداری در یک بانک ملت شیروان
این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشدموضوع : گزارش کارآموزی اصول طراحی جیگ و فیکسچرهاتقاضای جهانی برای کالاهای ساخته شده با سرعت مبهوت کننده ای رو به افزایش است.صنایع تولیدی نیز با روشهای جدید و گوناگون به این تقاضا پاسخ میدهند.از زمان ظهور تدریجی کنترل عددی و تولید به کمک کامپیوتر تا رسیدن روشهای مدرن تولید نظیر سیستمهای تولید قابل انعطاف(FMS) و روشهای کنترل آماری ( SPC)تولید به هنگام (JIT )و روشهای تولید که در پاره ای موارد حقیقتا هنرمندانه هستند تغیرات و پیشرفتهای بسیاری کرده اند. ایجاد این تحولات نیازمند به کارگیری روشها وتجهیزاتی جهت نگهداشتن و مهار کردن قطعه کار در ماشین آلات است که صرفه اقتصادی وعملیات تولیدی ساده تر را تامیین کند. با توجه به اینکه تولید کنندگان امروزی تمایل دارند برای کاهش هزینه ها و افزایش سود سطح موجودی انبارهای خود را کاهش دهند نیاز به استفاده از تجهیزات مطمئن و کار برای نگهداشتن قطعه کار برای رسیدن به تولید مداوم و هرچه بیشتر احساس میشود. با توجه به اینکه در طی مراحل مختلف تولیدی قطعات مختلف بر روی ماشین آلات مختلفی قرار میگیرد استفاده از یک نوع قید و بند برای نگهداشتن قطعات کافی نخواهد بود. با این وجود تجهیزات نگهدارنده مختلف شباهت هایی با یکدیگر دارند. جیگ و فیکسچر ها مجموعه از اتصالات و نگهدارنده ها و و … است که باعث تسریع در امر تولید میشود.عبارت جیگ وفیکسچرها برای جوشکاری معنی مشابهی باجیگ وفیکسچرهای ماشین کاری را ندارد .یک جیگ جوشکا ری یک ابزار ثابت است ولی یک فیکسچر جوشکاری را می توان حول محورهای افقی یا عمودی چرخاند ونقش اصلی فیکسچر جوشکاری مهار کردن قطعه کاری وجلوگیری از بروز این عیب می باشد . در حالی که این معنی برای جیگ وفیکسچر برای عملیات ماشین کاری درست نیست . طراحی ابزار عبارتستاز فرآیند طرح ،محاسبه و ایجاد روشها و فنونی که برای افزایش بازدهی و بهره وری تولید ضروری هستند. بهکمک این فرآیند است که صنایع قادر شده اند ماشین آلات و ابزلرهای خاص مورد نازشان را برای رسیدن به تولید با ظرفیت و سرعت بالا به خدمت بگیرند. فرآیند طراحی در حدی از کیفیت عرضه می شود که هزینه های تولید یک محصول متعادل بوده و قابل رقابت با تولیدات مشابه باشد. از آنجایی که نوع خاص از ابزار یا فرآیند تولیدی جوابگوی تنوع روشهای تولید مختلف نیست، طراحی ابزار باید فرآینی در حال تغییر ، پ.یا و خلاق باشد تا بتواند به مسایل مختلف صنعتی پاسخ مناسب دهد.کارشناسی ساخت و تولید و طراحی نقشه کشی صنعتیفهرست مطالبمقدمهفصل اول: تاریخچهخلاصه تاریخچهسالنامهآرشیوتوان تولیدشرکتهای تجاریانتقال تکنولوژیفصل دوم:آشنایی با قیدوبندهامقدمهتعریف جیگ و فیکسچرهادسته بندی جیگ و فیکسچرتقسیم جیگ و فیکسچرهافصل سوم: انواع روبندهابوسترگوه های مخروطیروبندهای زانوییروبندهای مکانیزه (هیدرولیکی و پنوماتیکی)گیره ها و سه نظام هاروبندهای غیر مکانیکیروبند مکشیروبندچرخشیروبند ناخنیروبند بادامکیروبند دیسکی دایره ای لنگروبند بادامکی اسپیرالروبند گوه ایگوه ای تختفصل چهارم:طراحی جیگ و فیکسچرهای پنوماتیکی(در واحد نمونه سازی)مشاهداتshop demeritتسترگان هاروبات هامدارات پنوماتیکیطراحی فیکسچرهای جوشکاری پنوماتیکیفصل پنجم :فیکسچرهای کنفیکسچرهای جوشکاری و فیکسچرهای کنترلیفیکسچرهای کنترلفیکسچرهای مدولار پین دارگیره های ماشینی بر روی صفحات مغناطیسیششم :بررسی جوانب طراحیطراحی ابزاربررسی اقتصادیاصول اقتصادی بودن طرحدرجات آزادیقاعده 2،3دستگاه مختصات مرجعbody بدنه جیگ و فیکسچرقطعات پیش ساختهمنابعجیگ modeling نقشه هایاصول طراحی جیگ و فیکسچرها