;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی شرکت پرورش قزل آلای رنگین کمان

رشد بی رویه جمعیت در سالهای اخیر و نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی از یک طرف و رو به اتمام بودن منابع غذایی قابل دسترس از طرف دیگر توجه به این موضوع که در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا با کمبود مواد غذایی روبرو می باشند باعث شده در کشور ما نیز با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن منابع آبی و از طرفی رو به کاهش بودن منابع دریایی، شرکت سهامی شیلات ایران را برآن داشت که پرورش ماهی را در آبهای داخلی جدی گرفته و امکانات خود را در جهت افزایش تولیدات داخلی به کار گیرد. پرورش موفق و پایدار آبزیان اعم از ماهیان وسخت پوستان بستگی به پیش بینی غذای کافی، روابط زیست محیطی و نیز ملاحظات اقتصادی، تهیه و دسترسی به غذا دارد. امروزه به طور میانگین در حدود یک درصد انرژی، 5 درصد کل پروتئین و 14 درصد پروتئین حیوانی مردم از ماهی تأمین می شود که این ارقام روند صعودی داشته و مصرف آبزیان رو به گسترش است. بازده تبدیل غذا به گوشت در ماهی بسیار بالا است در پرورش ماهی بازده تبدیل پروتئین به پروتئین ماهی (کیلوگرم پروتئین در غذا برای تولید یک کیلوگرم پروتئین ماهی) نسبت به جوجه های گوشتی و سایر حیوانات خونگرم بیشتر است.
از نظر پراکنش جغرافیایی گوشه های مختلف آزاد ماهیان توسط بشر به نواحی دور از زیستگاه طبیعی اصلی انتقال داده شده اند. منشاء نسل قزل آلای رنگین کمان کالیفرنیای آمریکاست ولی در حال حاضر در تمامی نقاط جهان که آب مناسب برای زیست این ماهی وجود دارد، گسترش یافته است. توسعه و ترقی روزافزون پرورش آزاد ماهیان منجر به انتقال ماهی آزاد اقیانوس اطلس از سواحل شرقی آمریکای شمالی به سواحل غربی آن و حتی کشورهایی نظیر آفریقای جنوبی، تانزانیا و استرالیا گردیده است

فهرست مطالب

قزل آلای رنگین کمان
رشته تکنولوژی شیلات
فصل اول
مقدمه
1- تعریف ماهیان سرد آبی
2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان
2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری
2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان
2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش
2-3-1- دهان
2-3-2- حلق
2-3-3- مری
2-3-4- معده
2-3-5- روده
3- شرایط محیطی
4- تعریف علم تغذیه
5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان
6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش
6-1- غذای تر
6-1-1- ترکیب غذای تر
6-2- غذای مرطوب
6-3- غذای خشک
7- تغذیه بچه ماهیان
8- مقدار غذادهی
9- زمان و دفعات غذادهی
10- کیفیت غذا
11- روش های تغذیه
12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی
13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه
13-1- فرم بیومتری
فصل دوم
14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان
14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن
14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان
14-2- پروتئینها
14-2-1- کیفیت پروتئین
14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها
14-2-2-1- پودر ماهی fish meal
14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat
14-2-2-3- پودر خون blood meat
14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی
14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه
14-2-3-2- کنجاله سویا
14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان
14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی
14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein
15-1- احتیاجات چربی قزل آلا
16-1- کربوهیدرات ها یا قندها
17-1- ویتامینها
18-1- بیماریهای بچه ماهیان
18-1-1 گرسنگی
18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)
18-1-3- مشکلات آبششی
18-2- خراشیدن
18-3- آفتاب سوختگی
فصل سوم
جدول های غذادهی
نتیجه گیری
فهرست منابع



دانلود فایل


گزارش کارآموزی رنگ و ترکیب در گرافیک

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی رنگ و ترکیب در گرافیک

دنیائی که ما آن را نظاره می‌کنیم از دو عنصر مهم تجسمی تشکیل شده است. این دو عنصر عبارتند از: فرم‌ «شکل» و رنگ، که هر کدام لازم و ملزوم یکدیگرند. هر موجودی که در این دنیا به چشم می‌خورد، ابتدا از لحاظ شکل و اندازه احساس می‌گردد، سپس درحالی که دارای پوششی از رنگ است مورد توجه قرار می‌گیرد. درعین حال رنگ علامت مشخصه هر شیئی طبیعی است، چنانکه یک گل سرخ به خاطر رنگش از دور جلب توجه می‌کنند و نظر بیننده را به خود معطوف می‌دارد و یک میوة رنگی، با رنگش اعلام می‌کند که رسیده است یا نارس می‌باشد. زمانی که به سطح فلزات نگاه می‌کنیم، با توجه به رنگ آنها می‌توانیم جنس و حتی وزن آنها را احساس نمائیم.  هر وقت به رنگ قرمز آهن گداخته نظر می‌اندازیم، به صورت طبیعی از لمس کردن آن خودداری می‌نمائیم. رنگ قرمز که نمایشگر رنگ آتش است، نمایانگر خود نیز هست، بنابراین ملاحظه می‌کنیم که عنصر رنگ در دو مورد جداگانه، مفهوم و ارزش متفاوتی پیدا می‌کند. ملاحظه می‌کنیم که اهمیت رنگ در زندگی انسان اگر بیش از شکل و فرم نباشد، کمتر از آن نیست. معمولاً در آموزشگاه‌ها، از طریق آموزش هندسه و اندازه‌ها، توجه دانش آموزان را به شکل‌ها و فرم‌های طبیعت متوجه می‌سازند.دربارة فرم‌های هندسی از جمله دایره، مربع، مثلث وروابط بین آنها آموزش‌هایی داده می‌شود و حجم‌های هندسی مورد مطالعه قرار می‌گیرند و تعادل و توازن شکل‌ها در نظر گرفته می‌شوند، یا اینکه با دانش  «پرسپکتیو» آشنا می‌گردند، و با سطح و حجم آشنایی به دست می‌آورند، لیکن کمتر به رنگ و نقش و اهمیت آن در زندگی انسان توجه داده می‌شود. دنیائی که ما ناظر آن هستیم، پوشیده از رنگ است. رنگ برای فرد عالم، همانند هنرمند حائز اهمیت است. برای همة مردم نیز لازم است که به این پدیده با دقت خاصی توجه شود و دسته بندی‌هایی انجام پذیرد. رؤیت رنگها همواره در رابطه با ( طبیعت اشیاء) و (چگونگی تابش نور)  و ( وضعیت عضو بینائی) است و باید که در همة حالات، خصوصاً در زمانی که رنگها را تجزیه و تحلیل می‌نمائیم به سه نکتة فوق توجه کافی بنمائیم. در تزیین فضاهای تزئینی، در معماری، در مهندسی برق، در زمینة‌تبلیغات، در عالم سینما، برای فرد عادی در تفرجگاه، برای هنرمند در کارگاه، داشتن هشیاری و حساسیت لازم به رنگها ضروری است. باید به رنهای اولیه، ثانویه، ثالث، به رنگهای مکمل وقوانین ترکیب رنگها، به تضاد رنگ مایه‌‌ها و دایره و کرة رنگ توجه کافی نمود و برای ارزیابی رنگها، آنها را از نظر توزیع سطوح رنگ، درخشش آن و کیفیت هر رنگ و ابعاد و سطوح آنها مورد دقت قرار داد.
دانلود پروژه کارورزی رنگ و ترکیب‌ها در گرافیک گزارش کارآموزی رنگ و ترکیبها در گرافیک
فهرست مطالب

مقدمه
چند رنگ پرکاربرد
بازتاب های رنگ
رنگ‌بندی
قرمز
زرد
سبز
آبی
بنفش
قهوه‌ای
سفید
سیاه
رنگ‌های گرم
رنگهای سرد
رنگ‌های زنده
رنگ‌های مرده یا کدر و یا کلی
رنگ‌های روشن
رنگ‌های تیره
ترکیب ‌های تهاجمی
ترکیب‌های آرام
ترکیب‌های خون گرم و مهیج
ترکیب‌های خون سرد وطیبعی
ترکیب‌های منطقی گرم
ترکیب‌های منطقی سرد
ترکیب‌های جوان
ترکیب های زنانه
ترکیب‌های شگفت انگیز
فهرست منابع
رنگ و ترکیب‌ها در گرافیک
رنگ و ترکیبها پروژه کارورزی


دانلود فایل


گزارش کارآموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گستر

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گستر

امروز نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در توسعه اقتصادی کشورهای مختلف جهان بر کسی پوشیده نیست و نیاز روز افزون جوامع بشری به محصولات تولیدی آن، توجه کشورهای مختلف را به ایجاد کارخانه‌های تولیدی و جلب سرمایه به سمت پتروشیمی معطوف داشته است. یکی از مهمترین ویژگی‌های صنعت پتروشیمی بر ارزش افزوده بسیار بالای آن است. بدین معنی که با تغییرات شیمیایی و فیزیکی بر روی هیدروکربورهای نفتی و گازی می‌توان ارزش محصول را به میزان ده تا پانزده برابر افزایش داد. از دیگر ویژگی‌‌های پتروشیمی، تنوع محصولات آن در تأمین مواد اولیه هزاران کارگاه و کارخانه صنایع پایین دستی می‌باشد که از نظر اشتغال زائی کسب درآمدهای ارزی و قطع وابستگی نقش بسیار مؤثری در اقتصاد کشور دارد. از جمله طرح‌هایی بزرگی که در ایران به مرحله اجراء درآمده است می‌توان به پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) اراک، اصفهان، تبریز، ارومیه، خراسان، DPA رازی، کربن اهواز، متانول شیراز، خارک اشاره کرد. به طور کلی پتروشیمی در ساخت موادی نظیر لاستیکها، پلاستیکها، شوینده‌ها، چسبها، رنگها، سموم و لیاف مصنوعی که هر کدام مواد اولیه صدها مواد دیگر هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد و ما در اینجا به بررسی شرکت خورجین گستر که به تولید گونی پلاستیکی از محصولات پتروشیمی می‌باشد می‌پردازیم. اصولاً در کشور در حال توسعه‌ئی که افزایش و بهبود ظرفیت صنعتی را در رأس برنامه‌های بلند مدت خود قرار داده باشد، به زودی در می‌یابد که استاندارد کردن مشخصه‌ها و اندازه گیری و کنترل کیفیت محصولات یکی از اجزای اصلی برنامه‌های توسعه آن کشور می‌باشد. در بسیاری از این کشورها معمولاً محصولات تولید شده جهت مصرفی داخلی حتی با کیفیت پایین نیز به فروش رسانده می‌شود، زیرا اینگونه کشورها یا دارای بازار رقابتی هستند و یا اساساً فاقد آن می‌باشند. در چنین شرایطی بحث کیفیت صرفاً به صور شعار مطرح شده و از جایگاه واقعی خود برخوردار نمی‌باشد اما در صورت توجه به این واقعیت که رشد و شکوفایی اقتصادی در کشورهای مرهون توسعه صادرات آن کشور می‌باشد آنگاه صادرات به سادگی به اهمیت کاهش هزینه‌های تولیدی جهت رقابت در بازارهای منطقه‌ای یا جهانی پی می‌برد. مسلماً هیچ گونه تردیدی در اذهان یک ملت و به ویژه تولید کنندگان در مطلوب بودن کاهش هزینه‌ها وجود ندارد، ولی ممکن است در نظر برخی از آنها این واقعیت که بهبود یک کیفیت باعث کاهش هزینه‌ها و نه افزایشی می‌گردد، مورد تردیدی می‌باشد. در این صورت باید توجه داشت و اگر محصولی نتواند وظیفه خود را انجام دهد عمر کافی نداشته باشد، یا از ظاهر مناسبی برخوردار نباشد نه تنها بازارهای منطقه‌ای یا جهانی بلکه رضایت مشتریان داخلی خود را نیز از دست خواهد داد. بنابراین مفهوم گسترده کیفیت را رضایت و خواست مصرف کننده تعیین می‌کند، در این راستا هدف کنترل کیفیت تأمین یک سیستم مؤثر برای تمرکز اقدامات یک شرکت یا کارخانه در جهت ایجاد، حفظ و بهبود کیفیت محصول و انجام امور تولیدی، توزیع و خدمات در جهت اقتصادی ترین سطحی که به رضایت مصرف کننده منجر شود، می‌باشد. در برخورد سیستماتیک با مقوله کنترل کیفیت نشده و بیشتر به جنبه‌های فنی موضوع و آن هم به طور ناقص نظیر ابزار و تجهیزات اندازه گیری، فرامین اندازه گیری، دستگاه‌های خاص آزمایشگاهی و ... توجه گردیده است. اگر چه نمی‌توان و نباید فکر این جنبه به عنوان بخشی از یک سیستم کنترل کیفیت گردید و همواره باید توجهی خاص به آن و مراحل تکامل آن به مبذول داشت اما عدم توجه به سایر بخشهای این سیستم نظیر سازماندهی، ثبت اطلاعات، تکنیکهای آماری و ... اهداف اساسی مذکور خواهد گردید. معمولا در صنایعی که توجه کمی به کنترل کیفیت می‌شود، اولین تأیید در این مورد تمرکز دقیق بر روی برنامه ریزی بازرسی، روشهایی برای علامت گذاری و هزینه یابی اقلام رد شده، سیستم مورد نیاز جهت بازاریابی محصولات معیوب و ... می‌باشد. در کارخانه‌هایی که قبلاً وظایف بازرسی تعریف و به مورد اجاره درآمده است اولین مرحله بنیان وظایف پیشگیری می‌باشد، که شامل مطالعه اقتصادی وضعیت، مشکلات هماهنگی، فرهنگ کیفیتی، تحلیل سوابق و استفاده از برخی ابزارهای آماری ساده می‌شود. یک سیستم پیشرفته کنترل کیفیت آماری قادر به ثبت نتایج درخشان است ولی اولین مرحله در کارهای کیفیتی نمی‌باشد. ابزارهای آماری مورد استفاده باید متناسب با سطح توسعه فنی غالب در کارخانه باشد. وقتی کارهایی از قبیل موارد فوق انجام و متداول گردیده، استفاده از روشهای آماری پیشرفته نظیر نمودارهای کنترل، گرسیون، تحلیل واریانس و ... می‌تواند آغاز گردد. سیستمی که در حال حاضر در خط تولید این کارخانه مشغول به کار است تقریباً سیستم کاملی است و این سیستم با در نظر گرفتن نوع محصول، تعداد و اندازه ماشین آلات و تعداد کارگران پیاده شده و چون تقریباً برای یک محصول استفاده می شود و همین سیستم مناسب می باشد، مگر زمانی که بنا به دلایلی اعم از ورود تکنولوژی جدید با تغییر در نوع تولیدات و غیره، مدیریت کارخانه مشغول بخواهد سیستم کارخانه را عوض کند. این سیستم که مخلوطی سیستمهای تولید خطی (پیوسته) و تولید کارگاهی می باشد. در طی این چند سال که از عمر کارخانه می گذرد نتیجه خوبی داشته و با تغییرات جزئی رو به تکامل و بهسازی می باشد.
کارآموزی کارشناسی برق الکترونیک پروژه کارورزی در کارگاه کیسه بافی

فهرست مطالب

فصل اول :مقدمه
فصل دوم: معرفی سازمان
تاریخچه
موقعیت جغرافیایی
مأموریت
کارگاه
فرآیند تولید سفارشی یا کارگاهی
معرفی بخش‌های مختلف سازمان (بر مبنای ساختار)
تولیدات
تجهیزات و ماشین آلات
مواد اولیه مصرفی
مشتریان محصولات
علامت مشخصه
اصطلاحات فنی 
فصل سوم :توصیف وضع موجود
فصل چهارم: سیستم مکش دستگاه الکسترودر
مشخصات کلی دستگاه اکسترودر
طریقه‌ی ذوب شدن مواد
تغذیه دستگاه
مشخصات مدار قدرت
عملکردها موتورهای مکش
منبع تغذیهDC مدار سیستم مکش
اتوماسیون
نحوه‌ی تنظیم چشمی‌های خازنی نرمال open
شیر برقی هوا جهت مکش
سیستم حفاظتی مدار
علامت اختصاری سیستم مکش
فصل پنجم: نمونه‌هایی از نقشه برق دستگاه مکش
فصل ششم: نتایج و پیشنهادات
معرفی سیستم پیشنهادی
بحث حفاظت صنعتی
بحث انبارداری
بازاریابی صنعتی و اهمیت آن در تولید
خلاصه نتایج  و یافته‌ها
فصل هفتم : پیوست و ضمائم

بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گسترسهامی خاص گزارش کارآموزی رشته مهندسی برق کار آموزی در کارخانه کیسه بافی

گزارش کارآموزی در بانک ملت

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی بانک ملت

طبق مندرجات ماده یک اساس نامه تصویب شده در مجمع عمومی بانکها،بانک ملت به موجب تصویب نامه مورخه 29/5/1358 مجمع عمومی بانکها با اجازه حاصل از ماده 17 لایحه قانونی اداره امور بانکها با ادغام بانکها ی داریوش تهران ،پارس اعتبارات تعاونی وتوزیع ایران وعرب بین الملل ایران عمران بیمه ایران تجارت خارجی ایران وفرهنگیان تشکیل گردید.
دراین میان شهرستان شیروان نیز با داشتن دو شعبه بانک ملت بنامهای شعبه مرکزی وشعبه خیابان امام خمینی سهم بسزایی در ارائه خدمات به مشتریان داشته وکارکنان این شعبات با شعار ادب،دقت وسرعت خدمتگزاری به مردم شریف وفهیم منطقه را افتخار می دانند.
رئیس دایره صندوق: مسئولیت کلیه عملیات مربوط به خزانه وصندوق شعبه را بر عهده داشته وکنترل ، تامین وجه نقد مورد نیاز شعبه،تقسیم اسکنا س وایران چک بین تحویلداران با شروع روز کاری ،کنترل وتحویل مانده موجودی صندوق کلیه تحویلداران در پایان روز کاری واعاده آن به خزانه ،  مطابقت مانده خزانه با خلاصه   دفتر کل رابه عهده دارد.
تحویلداران:امورمربوط به افتتاح انواع حسابهای بانکی ، دریافت و پرداخت وجه نقد و ایران چک، واریز وجه به حساب مشتریان ، پرداخت چکهای مشتریان ، صدور گواهی نامه عدم پرداخت چک ، صدور دسته چک ، فروش تمبر مالیات دریافت قبوض اب و برق و گاز و تلفن ثابت و همراه و … و سرویس دهی و پول گذاری دستگاههای خودپرداز را انجام می دهند.
دایره حوالجات:کلیه امورات مربوط به حواله وجوه مشتریان به سایر شهرستانها دریافت حواله از سایر شهرستانها و واریز به حساب مشتری ، وصول چکهای سایر شهرستانها از طریق فاکس ،  وصول چکهای عمده شعب شهرستان از طریق اتاق اسناد پایاپای و … را انجام می دهد.
ممیز حساب:عملیات مربوط به حسابداری شعبه را انجام می دهد که کلیه اسناد صادره از واحد های صندوق ، اعتبارات و حوالجات و سایر قسمتها را جمع آوری نموده و پس از ممیزی و تفکیک به ترتیب سر فصل های خلاصه دفتر کل و جمع اسناد هر سر فصل و مطابقت با خلاصه دفتر کل و بالانس حسابها اسناد را تحویل بایگان می دهد.
تهیه صورت مغایرت بانکی ، درخواست وجه از خزانه دارای مدیریت شعب خراسان شمالی را و کنترل اقلام  باز مثل بستانکاران وبدهکاران ، صدور انواع چکهای بانکی ، صدور اسناد حقوق و چکهای مالیات و … بر عهده حسابدار شعبه می باشد.

فهرست مطالب

فصل اول : آشنایی با تشکیلات بانک ملت
مقدمه
موقعیت جغرافیایی شعبه مرکزی
چارت سازمانی و تعداد کارکنان شعب
مختصری از شرح وظایف کارکنان شعبه
رئیس شعبه
معاون شعبه
رئیس دایره صندوق
تحویلداران
دایره حوالجات
ممیز حساب
تحصیلدار
خدمتگزار شعبه
دایره اعتبارات
معرفی انواع محصولات خدمات بانک ملت
1-حساب جاری الکترونیک (جام)
2-حسابهای سپرده قرض الحسنه و مدت دار الکترونیک بانک ملت
3 -خدمات اینترنتی 24 ساعته
4-همراه بانک ملت
5-پیامک 20033 و تلفن بانک جام 813200
6-ملت کارت متمرکز
7-پایانه پرداخت الکترونیکی فروشگاهی
8-هدیه کارت ملت
9- بن کارت ملت
10- انواع تسهیلات بانکی
فصل دوم :عقوداسلامی
1- قرض الحسنه
کارمزد
وثایق وتضمینات
نحوه محاسبه کارمزد قرض الحسنه پرداختی
عملیات حسابداری قرض الحسنه
1- ثبت حساب انتظامی قراردادهای
2- ثبت  وثایق وتضمینات
3- پرداخت قرض الحسنه واخذ کارمزد
4-دریافت اقساط
5- خاتمه عملیات وتسویه حساب های مربوطه
2- مضاربه
عملیات حسابداری مضاربه
1-ثبت قرارداد مضاربه
2-ثبت وثایق وتضمینات
3-ثبت حق صلح هزینه های احتمالی
4-ثبت تعهدات بانک
5-پرداخت سرمایه مضاربه
6-فروش کالای موضوع مضاربه
3-مشارکت مدنی
عملیات حسابداری مشارکت مدنی
1- ثبت قرارداد
2-اخذ وثایق وتضمینات
3-واریز مشارکت مدنی
4-استفاده از سرمایه مشارکت مدنی
5-دریافت وجوه حاصل ازفروش کالا یا اموال موضوع مشارکت
6-محاسبه سود وتسویه حساب مشارکت مدنی
الف:در صورتی که نتیجه حاکی از سود باشد
ب:در صورتی که نتیجه حاکی از زیان باشد
7-خاتمه عملیات وبرگشت حساب های انتظامی
4-فروش اقساطی
فروش اقساطی مسکن
فروش اقساطی مواد اولیه لوازم یدکی وابزار کار
نحوه تعیین سود معاملات فروش اقساطی
عملیات حسابداری فروش اقساطی
1-ثبت قرارداد
2-واحد وثایق وتضمینات
3-پیش پرداخت فروش اقساطی
4-ثبت تعهدات بانک
5- خرید اموال موضوع فروش اقساطی
6-واگذاری یا فروش کالا به متقاضی
7-تعدیل پیش پرداخت فروش اقساطی
8-دریافت اقساط
9-تسویه حسابها فروش اقساطی
5-اجاره به شرط تملیک
عملیات حسابداری اجاره به شرط تملیک
1-ثبت قرارداد
2-ثبت وثایق وتضمینات
3-وصول پیش دریافت از مشتری
4-پیش پرداخت به فروشنده/سازنده
5-خرید اموال اجاره به شرط تملیک
6-واگذاری اموال اجاره به شرط تملیک
7-انعکاس اموال اجاره به شرط تملیک در حسابهای انتظامی ذیربط
8-تغییرات قرارداد
9-دریافت مال الاجاره
10-تعدیل حساب سود سالهای آینده
11-عدم وصول به موقع اقساط اجاره
12-وصول اقساط سررسید گذشته /معوق
13-تسویه حساب اجاره به شرط تملیک در پایان قرارداد
6-سلف
سود معاملات سلف
عملیات حسابداری
1-ثبت قرارداد
2-ثبت وثایق وتضمینات
7- جعاله
نحوه محاسبه جعل وتعیین اقساط بازپرداخت
عملیات حسابداری جعاله
1-ثبت قرارداد
2-اخذ وثیقه یا تضمین
3-اخذ پیش دریافت
4-ثبت تعهدات بانک وپرداخت به پیمانکار
5-اسناد مربوط به اتمام کار توسط پیمانکار (عامل ثانوی)
6-  مزارعه
عملیات حسابداری مزارعه
1-ثبت قرارداد
2-ثبت وثایق وتضمینات
3-پرداخت بابت مزارعه
4-دریافت سهم بانک
5-تسویه حساب مزارعه
6-برگشت حسابهای انتظامی
9-مساقات
حسابداری مساقات
1- ثبت قرارداد
2-ثبت وثیقه یا تضمین
3-پرداخت بابت مساقات
4-دریافت حاصل فروش (سهم بانک)
5-تسویه حساب مساقات
6-برگشت حسابهای انتظامی
فصل سوم : ضمانت نامه های  بانکی
مبحث اول کلیات ضمنتنامه بانکی
مبحث دوم انواع ضمانتنامه های بانکی
1- ضمانتنامه های شرکت در مناقصه ومزایده
2-ضمانتنامه حسن انجام تعهدات
3-ضمانتنامه پیش پرداخت
4-ضمانتنامه استرداد حسن انجام کار
5-ضمانتنامه تعهد پرداخت
1-5- ضمانتنامه گمرکی
انواع ضمانتنامه های گمرکی
1-1-5- ضمانتنامه پرداخت سود وعوارض گمرکی
2-1-5- ضمانتنامه ترخیص موقت کالا
3-1-5- ضمانتنامه ترانزیت کالا
4-1-5- ضمانتنامه پاساوان کالا
نکات مهم در خصوص صدور ضمانتنامه گمرکی
2-5- ضمانتنامه نظام وظیفه
3-5- ضمانتنامه دادگستری
4-5- ضمانتنامه های متفرقه
صدور ضمانتنامه برای اشخاص فاقد وثائق کاملا معتبر یا سابقه اعتباری با معرفی وتضمین مشتریان اعتباری بانک
صدور ضمانتنامه با درج شرط یا شریاطی درمتن آن
ضمانتنامه ارزی
صدور ضمانتنامه ها جهت طرح های عمرانی
نکات حائز اهمیت در خصوص صدور ضمانتنامه جهت طرح های عمرانی دولت
مبحث سوم مدارک مورد نیاز جهت تشکیل وتکمیل پرونده اعتباری
الف)اشخاص حقیقی
ب) اشخاص حقوقی
مبحث چهارم عملیات صدور وحسابداری ضمانتنامه
الف)عملیات صدور ضمانتنامه
ب) عملیات حسابداری صدور ضمانتنامه
1-ب- ثبت انتظامی قرارداد
2-ب- ثبت انتظامی تعهد نامه
3-ب – ثبت تعهدات
4-ب- ثبت سپرده نقدی
5-ب- ثبت تمبر مالیاتی
6-ب- ثبت کارمزد
ثبت سند در اولین روز کاری یال مالی بعد
مبحث پنجم کارمزد صدور وتمدید ضمانتنامه های بانکی
عملیات حسابداری تمدید ضمانتنامه
نکات حائز اهمیت در مورد تمدید ضمانتنامه ها
مبحث هفتم تقلیل ضمانتنامه
عملیات حسابداری تقلیل ضمانتنامه
برگشت تعهدات
برگشت سپرده نقدی
برگشت کارمز
برگشت وثایق
مبحث هشتم ابطال ضمانتنامه
عملیات حسابداری ابطال ضمانتنامه
برگشت کارمزد تمدید ضمانتنامه قبل از سررسید
فصل چهارم : نتیجه گیری و راهکارها
کلام آخر

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی بانک ملت خرید پروژه کار آموزی رشته حسابداری در یک بانک ملت شیروان


دانلود فایل


گزارش کارآموزی اصول طراحی جیگ و فیکسچرها

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی اصول طراحی جیگ و فیکسچرها

تقاضای جهانی برای کالاهای ساخته شده با سرعت مبهوت کننده ای رو به افزایش است.صنایع تولیدی نیز با روشهای جدید و گوناگون به این تقاضا پاسخ میدهند.از زمان ظهور تدریجی کنترل عددی و تولید به کمک کامپیوتر تا رسیدن روشهای مدرن تولید نظیر سیستمهای تولید قابل انعطاف(FMS) و روشهای کنترل آماری ( SPC)تولید به هنگام (JIT )و روشهای تولید که در پاره ای موارد حقیقتا هنرمندانه هستند تغیرات و پیشرفتهای بسیاری کرده اند. ایجاد این تحولات نیازمند به کارگیری روشها وتجهیزاتی جهت نگهداشتن و مهار کردن قطعه کار در ماشین آلات است که صرفه اقتصادی وعملیات تولیدی ساده تر را تامیین کند. با توجه به اینکه تولید کنندگان امروزی تمایل دارند برای کاهش هزینه ها و افزایش سود سطح موجودی انبارهای خود را کاهش دهند نیاز به استفاده از تجهیزات مطمئن و کار برای نگهداشتن قطعه کار برای رسیدن به تولید مداوم و هرچه بیشتر احساس می‌شود. با توجه به اینکه در طی مراحل مختلف تولیدی قطعات مختلف بر روی ماشین آلات مختلفی قرار می‌گیرد استفاده از یک نوع قید و بند برای نگهداشتن قطعات کافی نخواهد بود. با این وجود تجهیزات نگهدارنده مختلف شباهت هایی با یکدیگر دارند. جیگ و فیکسچر ها مجموعه از اتصالات و نگهدارنده ها و و … است که باعث تسریع در امر تولید میشود.
عبارت جیگ وفیکسچرها برای جوشکاری معنی مشابهی باجیگ وفیکسچرهای ماشین کاری را ندارد .یک جیگ جوشکا ری یک ابزار ثابت است ولی یک فیکسچر جوشکاری را می توان حول محورهای افقی یا عمودی چرخاند ونقش اصلی فیکسچر جوشکاری مهار کردن قطعه کاری وجلوگیری از بروز این عیب می باشد . در حالی که این معنی برای جیگ وفیکسچر برای عملیات ماشین کاری درست نیست . طراحی ابزار عبارتستاز فرآیند طرح ،محاسبه و ایجاد روشها و فنونی که برای افزایش بازدهی و بهره وری تولید ضروری هستند. بهکمک این فرآیند است که صنایع قادر شده اند ماشین آلات و ابزلرهای خاص مورد نازشان را برای رسیدن به تولید با ظرفیت و سرعت بالا به خدمت بگیرند. فرآیند طراحی در حدی از کیفیت عرضه می شود که هزینه های تولید یک محصول متعادل بوده و قابل رقابت با تولیدات مشابه باشد. از آنجایی که نوع خاص از ابزار یا فرآیند تولیدی جوابگوی تنوع روشهای تولید مختلف نیست، طراحی ابزار باید فرآینی در حال تغییر ، پ.یا و خلاق باشد تا بتواند به مسایل مختلف صنعتی پاسخ مناسب دهد.
کارشناسی ساخت و تولید و طراحی نقشه کشی صنعتی

فهرست مطالب

مقدمه
فصل اول: تاریخچه
خلاصه تاریخچه
سالنامه
آرشیو
توان تولید
شرکتهای تجاری
انتقال تکنولوژی
فصل دوم:آشنایی با قیدوبندها
مقدمه
تعریف جیگ و فیکسچرها
دسته بندی جیگ و فیکسچر
تقسیم جیگ و فیکسچرها
فصل سوم: انواع روبندها
بوستر
گوه های مخروطی
روبندهای زانویی
روبندهای مکانیزه (هیدرولیکی و پنوماتیکی)
گیره ها و سه نظام ها
روبندهای غیر مکانیکی
روبند مکشی
روبندچرخشی
روبند ناخنی
روبند بادامکی
روبند دیسکی دایره ای لنگ
روبند بادامکی اسپیرال
روبند گوه ای
گوه ای تخت
فصل چهارم:طراحی جیگ و فیکسچرهای پنوماتیکی(در واحد نمونه سازی)
مشاهدات
shop demerit
تسترگان ها
روبات ها
مدارات پنوماتیکی
طراحی فیکسچرهای جوشکاری پنوماتیکی
فصل پنجم :فیکسچرهای کن
فیکسچرهای جوشکاری و فیکسچرهای کنترلی
فیکسچرهای کنترل
فیکسچرهای مدولار پین دار
گیره های ماشینی بر روی صفحات مغناطیسی
ششم :بررسی جوانب طراحی
طراحی ابزار
بررسی اقتصادی
اصول اقتصادی بودن طرح
درجات آزادی
قاعده 2،3
دستگاه مختصات مرجع
body بدنه جیگ و فیکسچر
قطعات پیش ساخته
منابع
جیگ modeling نقشه های

اصول طراحی جیگ و فیکسچرها

 
   

دانلود فایل