;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

گزارش کارآموزی بررسی مسائل بهداشتی حرفه ای در کارخانه داروپخش

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی بررسی مسائل بهداشتی حرفه ای در کارخانه داروپخش

بهداشت حرفه ای در صنایع داروسازی از اهمیت بسزایی برخوردار است. زیرا محصول نهایی تولید شده در کارخانه های داروسازی دارویی بوده و مصرف کنندگان آن بیماران می باشند. بنابراین حفظ شرایط صد درصد بهداشتی مطابق استانداردهای بین المللی در محیط کارخانه امری است ضروری که کنترل آن بر عهده مسئولین متخصص واگذار شده و آنها موظیف به نظارت مستقیم بهداشت محیط کار می باشند. برای درک صحیح از مفهوم بهداشت حرفه ای در کارخانجات داروسازی بهتر است به تعریف بهداشت حرفه ای توجه کافی داشته باشیم در واقع بهداشت حرفه ای عبارتست از علم و هنر پیشگیری از اثرات سوئی که در طرز کار، محیط کار و خصلت کار وجود دارد و سلامت شاغل را به خطر انداخته وباعث ایجاد بیماری های حرفه ای، مسمومیت های شغلی و حوادث ناشی از کار می شود ( براساس تعریف ALHA (انجمن متخصصین مهندسی بهداشت حرفه ای آمریکا) همانطور که می دانیم مواد اولیه مصرفی در کارخانجات دارویی بیشتر از مواد شیمیایی تشکیل می یابد. بنابراین در صورت عدم استفاده صحیح از موارد مزبور عوامل شیمیایی مورد مصرف ممکن است در اثر تماس با اعضای بدن کارگران و با ورود به دستگاه تنفسی و گوارشی و همینطور از طریق پوست موجبات ناراحتی آنان را فراهم بسازد و با مواد شیمیایی ممکن است باعث تحریک و سایر عوارض دیگر گردد. از جمله عوراض زیان آور فیزیکی که در کارخانجات داروسازی ممکن است روی سلامتی کارگران اثر منفی داشته باشد می توان سروصدا، روشنایی، حرارت و امثال آنها را ذکر کردکه در بخشهای مختلف به نحوی موجبات ناراحتی کارگران را سبب می شوند  و می بایست راههای کنترل صحیح آنها را شناسایی نمود و در صورتیکه راه کنترل به نحوی وجود داشته باشد با وسایل حفاظت فردی مناسب اقدام به جلوگیری از عوارض نامطلوب آنها نمود. 
سازمانها و تشکیلات بهداشت حرفه ای در ایران 
این سازمانها عبارتند از سازمانهای دولتی مسئول در امر بهداشت حرفه ای و حفاظت صنعتی وسازمانهای اختصاصی که از طرف صنایع ایجاد می گردند. سازمانهای دولتی یا مستقیماً مجری برنامه های بهداشت حرفه ای و حفاظت صنعتی بوده و یا موظف در نظارت بر انجام امور و یا اینکه مسئول آموزش کادر فنی مورد لزوم می باشند. وزارت کار و امور اجتماعی مسئولیت مستقیم در مقابل مسائل کار و کارگری داشته و فعالیت گسترده ای در این زمینه دارد. سازمان تامین اجتماعی و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در سطح کشور فعالیت های جنبی در زمینه بهداشت حرفه ای دارند. اینک به ذکر قانون کار وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی و آیین نامه های کمیته حفاظت و بهداشت حرفه ای می پردازیم. 
دانلود گزارش کارآموزی بررسی مسایل بهداشتی حرفه ای در کارخانه داروپخش
کارآموزی پزشکی بررسی مسائل بهداشت حرفه ای در کارخانه شرکت داروپخش پروژه
گزارش کارآموزی بررسی مسائل بهداشت حرفه ای در کارخانه دارو

فهرست مطالب

مقدمه
بهداشت حرفه ای و حفاظت صنعتی در صنایع داروسازی 
سازمانها و تشکیلات بهداشت حرفه ای و حفاظت صنعتی در ایران
تاریخچه و مشخصات شرکت کارخانجات داروپخش
فصل اول
صدا
مقدمه
صوت چیست
امواج صوتی
سروصدا  (Noise)
اثرات زیاد آور سروصدا
روشهای اندازه گیری سروصدا در محیط کار
استانداردهای سروصدا
بررسی سروصدا در کارخانه داروپخش
کنترل سروصدا
بررسی نتایج بدست آمده
پیشنهادات
فصل دوم
روشنایی
مقدمه
نور
واحدهای روشنایی
انواع روشنایی های محیط کار
منابع نور
مشخصات اصلی منابع روشنایی مصنوعی
منابع روشنایی مصنوعی
تجزیه و تحلیل نتایج بدست آمده
پیشنهادات
فصل سوم
شرایط جوی
مقدمه
منابع عمده تولید گرما
راههای تبادل گرمایی بدن با محیط اطراف
انواع کار
روشهای اندازه گیری شرایط جوی
بررسی شرایط جوی در کارخانه داروپخش
فصل چهارم
عوامل شیمیایی زیان آور محیط کار
مقدمه
راه‌های ورود مواد شیمیایی به بدن
راههای دفع مواد شیمیایی
فنول (Phenol)(Merck Manual)
پیشنهادات
فصل پنجم
ارگونومی
مقدمه
ارگونومی
کار ایستاده و تاثیرات آن
کار بصورت نشسته و تاثیرات آن
ارتفاع میزکار (Mc convill et al)
آنتروپومتری
پارامترهای اندازه گیری شده در کارخانه داروپخش
نحوه انجام کار
طراحی صندلی
حمل دستی بار و دردهای کمر
طراحی ابزار
اصول طراحی ابزار
بررسی مسائل ارگونومیک در کارخانه داروپخش
فصل ششم
اصول ایمنی در محیط کار
ایمنی در صنعت
پیشنهادات
ایمنی ماشین آلات
دستگاه پرس قرص
بررسی ایمنی پرس قرص
دستگاه بسته بندی
بررسی ایمنی دستگاه بسته بندی
منابع و مأخذها


دانلود فایل


گزارش کارآموزی شهرداری

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی شهرداری منطقه 11

اداره نمودن شهر بزرگ و پر جازبه ای مانند تهران نیازمند مدیریت بسیار قوی و برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت می باشد اجرای هر یک از این برنامه ها و ایجاد اشتغال و فرصت های برابر آموزشی، شغلی و ... برای شهروندان در سطح کلان شهری همچون تهران مستلزم صرف هزینه هایی هنگفت از جانب دولت است. دولت برای اینکه بتواند در کوتاهترین زمان ممکن به اهداف مورد نظر خود دست یابد بودجه پیش بینی شده برای اداره شهر را بین مناطق 22 گانه تهران تسهیم می‌کند. این تسهیم به تناسب جمعیت، مساحت، مراکز مهم اقتصادی سیاسی، میانگین سنی و ... صورت می گیرد. به عنوان مثال در منطقه ای که میانگین سنی کمتر (پایین تر) از مناطق دیگر است نیاز به فضاهای آموزشی، تفریحی محسوس تر است و با توجه به انیکه دولت خود را ملزم به تأمین نیازهای شهروندان می داند بنابراین بودجه اختصاص یافته به این منطقه در بخش عمرانی- آموزشی بیشتر از سایر مناطق خواهد بود. با توجه به اهمیتی که دولت برای انجام هر چه بهتر و دقیق تر امور شهری قائل است مسئولیت های خود را که مربوط به اداره این امور است به شهرداری ها که جزء مؤسسات دولتی محسوب می گردد واگذار نموده است لازم به یادآوری است. با این که هر یک از مناطق 22 گانه تهران توسط شهرداری مختص به منطقه خود اداره می شود اما کلاً زیر مجموعه ای از سازمان شهرداری مرکزی کل تهران محسوب می شوند و از سیاست گذاری های کلان، در سطح شهر و در نهایت کل کشور تبعیت می‌کنند چنانچه ذکر شد هر ساله اعتبار خاصی برای هر منطقه تخصیص می یابد که این اعتبار به تدریج و مرحله به مرحله در طی سال در اختیار شهرداری ها قرار می گیرد. شهرداری ها نیز همچون سایر سازمانهای دولتی ضمن ارائه گزارشات دوره ای در زمینه میزان پیشبرد طرح های عمرانی، پروژه های اقتصادی، سرمایه گذاری های شرکت های تابعه (دولتی) و نحوه انجام امور محوله خود باید اطلاعاتی راجع به نحوه استفاده از منابع مالی و اعتبارات تخصیص یافته خود را به طور مشروح طبقه بندی شده و در قالب گزارشات مالی که توسط حسابداران تهیه و مورد تأیید حسابرسان است در اختیار دولت قرار دهد. این اطلاعات ارزشمند مالی علاوه بر نظارت دولت بر امور بیت المال، دولت و مسئولین را در تصمیم گیری ها، برنامه ریزی ها و سیاست گذاریهای آتی یاری می‌کند. آنچنان که ذکر شده تهیه این اطلاعات مالی به عهده حسابدارانی است که در دایره حسابداری شهرداری ها، تحت نظر معاونت امور مالی به فعالیت می پردازند. در این گزارش سعی بر این است که کلیاتی از مراحل و نحوه تنظیم این اطلاعات مطرح گردد. 

فهرست مطالب

1- فصل اول

1-1مقدمه

2- فصل دوم

1-2-تاریخچه شهرداری

2-2-تاریخچه منطقه 11

3-2-قواعد کلیه

4-2-وظایف شهرداری

5-2-نمودار سازمانی شهرداری

6-2-شرح وظایف شهرداری و معاونین شهردار

7-2-نحوه انتخاب شهردار و معاونین شهردار

8-2-مقررات استخدامی شهرداری

9-2-مقررات جزائی

10-2-تعداد پرسنل شهرداری منطقه 11

11-2-فعالیت های جاری شهرداری

12-2-اهداف و فعالیت های آتی

مساحت منطقه 11

محدوده جغرافیایی منطقه 11

میادین منطقه

مناطق همجوار

جمعیت ساکن درمنطقه

تعداد نواحی

تعداد محله

میانگین سنی جمعیت منطقه

تعداد خانوار

رشدجمعیت

میزان با سوادی و بی سوادی جمعیت

3- فصل سوم

1-3-شرح وظایف معاونت مالی و اداری شهرداری

2-3-نمودار سازمانی معاون مالی و اداری شهرداری

3-3-شرح وظایف اداره حسابداری

4-3-نمودار سازمانی اداره حسابداری شهرداری

5-3-سیستم حسابداری

6-3-عملکرد اطلاعاتی

7-3-عملکرد کنترلی

8-3-عملکرد خدماتی

9-3-عوامل سیستم حسابداری

10-3-طرز کار سیستم حسابداری

11-3-ورودی سیستم حسابداری

12-3-پردازش اطلاعات

13-3-خروجی یا محصول سیستم حسابداری

14-3-استفاده کنندگان از اطلاعات مالی

15-3-استفاده کنندگان برون سازمانی

16-3-سایر استفاده کنندگان

17-3- استفاده کنندگان درون سازمانی

18-3-نمونه ثبت ها جهت استفاده در آموزش حسابداری تعهدی و ارزش نقدی

19-3-ثبت های هزینه، انبار و اموال

20-3-ثبت های مربوط به پروژه ها، سرمایه گذاری ها و مشارکت

21-3-ثبت های درآمد با توضیحات

22-3-نگرشی بر سیستم حسابداری کامپیوتری شهرداری

منوی اصلی وزیر مجموعه ها

مشاهده دستور دریافت

مشاهده سند بهادار

تنظیم سند

حدف سند

دریافت اسناد از درآمد

استرداد اسناد به مؤدی

4- فصل چهارم

1-4-شرح فعالیت های کارآموز

طبقه بندی حسابها

حسابهای معین

گروه و حسابهای تفضیلی

حسابهای تفضیلی درآمدی

حسابهای تفضیلی هزینه ای

عنوان گروه های اصلی و فرعی (طبقه حساب)

ترازنامه

نتایج عملکرد (صورت درآمد و هزینه)

حسابهای آماری و ترازنامه افتتاحیه و اختتامیه

پیوست و ضمائم

 منطقه 11 کارآموزی نگرشی بر سیستم حسابداری کار آموزی نگرش بر حسابرسی در شهرداری

 
      

دانلود فایل


گزارش کارآموزی مهندسی پزشکی در بیمارستان

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی مهندسی پزشکی در بیمارستان

نقش مهندسی پزشکی در نظارت بر رعایت فضاهای درمانی در خصوص تجهیزا ت پزشکی یکی از مشکلات موجود این است که در زمان ساخت بیمارستان ساختارهای استاندارد بخش ها رعایت نشده و یا اینکه بسیاری از ساختمنا های اداری به مراکز درمانی و کلینیکی تبدیل شده اند که با وجود مشارکت های ضروری مهندس پزشکی در برنامه ریزی یک ساختمان جدید برای بیمارستان یا تعمیرات اساسی بزرگ، بسیاری از این مشکلات حذف خواهد شد.
نقش مهندسی پزشکی در ساماندهی تجهیزات موجود در انبارها 
متأسفانه در بیمارستان ها به دلیل اینکه مسئول قانونی شخصی برای تشخیص کاربرد دستگاه خرابی دستگاه ، از کار افتادگی دائم دستگاه تعیین شده است هر فرد خود را مجاز به اعلام اسقاط دستگاه می داند تا بدون تایید واحد مهندسی پزشکی، دستگاه را روانه انبار نماید. البته مسئول این کار کسی جز مهندس پزشکی نیست چرا که او نسبت به دستگاه ها شناخت کامل دارد.
نقش مهندس پزشکی در اینجا بیمارستان (اینجا الکتریکی، فیزیک، روانی، در برابر اشعه) اینها یکی از فاکتورهای بسیار مهم در بیمارستان است که هریک از پرسنل خود به نحوی در آن نقش دارند و نقش هیچ کدام نباید نادیده گرفته شود بخصوص نقش مهندسی پزشکی که فعالیت های مهمی در ایجاد اینها انجام می‎دهد
یک کلینیک مدرن و استاندارد دندانپزشکی دارای ابزار و وسایل گوناگونی است که هر کدام کاربرد مخصوص به خود را دارند. از کابینت های مخصوص نگهداری وسایل دندانپزشکی گرفته تا دستگاه های ویژه انجام جراحی ها و دیگر اعمال تخصصی دندانپزشکی و نیز سیستم های تشخیصی که توسط آنها اطلاعاتی در خصوص بافت های نرمال یا شرایط پاتولوژیک به دست می‎آید همه و همه در کلینیک دندانپزشکی دیده می‎شود اما در این میان یونیت دنداپزشکی از اهمیت ویژه ای در اعمال دنداپزیشکی برخوردار است یک یونین مناسب دارای ویژگی های خاصی است که آگاهی از آنها موجب می‎شود پرسنل دنداپزشکی خدمات مناسبت تری را به بیماران ارائه دهند و بیمار نیز خاطره خوبی از مراجعه به دنداپزشکی در ذهن داشته باشد. دربخش نخست ابتدای مختصری در مورد طرح یک کلینیک استاندارد دندانپزشکی صحبت خواهیم کرد و سپس با چگونگی عملکرد یونیت دنداپزشکی آشنا خواهیم شد. 
کلینیک دنداپزشکی 
تجهیزات اصلی یک کلینیک استاندارد دنداپزشکی شامل یونیت حامل وسایل تراش، صندلی دندانپزشکی با حرکات کنترل شونده توسط موتور، چراغ دندانپزشکی و یونیت دستیار دندانپزشک (دارای ساکشن و سایر وسایل) است. کابینت هایی که اختصاصا باری کارهای دندانپزشکی طراحی شده اند، محلی برای نگهداری مواد و وسایل مختلف مورد نیاز جهت درمانهای ترمیمی هستند و به صورتی ساخته شده اند که دسترسی به آنها آسان باشد. به علاوه دستگاه های دیگری نیز وجود دارد که جهت انجام سایر کارهای اختصاصی مورد نیاز هستند. نوع این وسایل برحسب تخصص فرد متفاوت است. علاوه بر تمامی موارد فوق، طرح اتاق و وسایل باید مناسب بوده و شرایط کاری سالمی برای دندانپزشک و سایر همکاران فراهم کند. طرح کلینیک باید به گونه ای باشد که از انتشار عفونت به نحخو مطلوبی جلوگیری کند و تمیز کردن و ضد عفونتی نمودن آن به سهولت امکان پذیر باشد. این نکته اولین و مهم ترین مساله ای است که در طراحی کلینیک دندانپزشکی باید مورد توجه قرار گیرد.
جهت انجام مطلوب کار، مواد و مصنوعاتی که در طرح داخلی کلینیک به کار می روند، باید به دقت انجام شوند. سطوحی که دندانپزشکبا آن سروکار دارد باید با دوام بوده و در برابر مواد شیمیایی بدون اینکه رنگ بگیرد یا آسیب ببیند مقاومت کند. این سطوح باید به آسانی پاک شوند بودن آنکه تمیز کردن نشان هزینه های زیادی به بار آورد و با وجود تمیزکردن های مکرر، خواص خود را حفظ کرده و در برابر تجمع مواد آلوده مقاوم باشند و مواد ریز در سطحشان گیر نکند. برای اوقات تأمین زیبایی و دستیابی به این نکات به طور همزمان بسیار مشکل است. اما اولین چیزی که همیشه مدنظر بوده، ویژگی های کاربردی تجهیزات است. بسیار منطقی است که دندانپزشک نمونه ای از هر ماده ای که برای سطوح کاری و غیره به کار می‎برد داشته باشد و آن را امتحان کند تا در برابر مواد شیمیایی مورد استفاده در کلینیک مقاوم باشد.
کلینیک دندانپزشکی به نیروهای محرکه متعدد و دیگرسرویس های جانبی نیاز دارد. الکتریسیته، گاز، هوای فشرده و لوله های آب باید به نقاط مختلف رسانده شود. همچنین سیستم های فاضلاب و ساکشن باید نصب شوند


فهرست مطالب

بررسی نقش مهندس پزشک در بیمارستانها
تاریخچه مهندس پزشکی در ایران و جهان
مصرفی رشته مهندسی پزشکی
تاریخچه مهندسی پزشکی
محل کار مهندسی پزشکی
نقش مهندس پزشکی درخرید تجهیزات پزشکی :
نقش مهندسی پزشکی در تهیه شناسنامه تجهیزات پزشکی
شرح وظایف مهندسی پزشکی در بیمارستان ها
نقش مهندسی پزشکی در تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی
نقش مهندسان پزشکی در کالیبراسیون تجهیزات پزشکی
نقش مهندسان پزشکی در آموزشت تجهیزات پزشکی به کارکنان
نقش مهندسی پزشکی در ساماندهی تجهیزات موجود در انبارها
نتایج
روز اول
روز دوم
روز سوم
روز چهارم
روز پنجم
روز ششم
روز هفتم
روز نهم
روز هشتم
روز دهم
روز یازدهم
روز دوازدهم
روز سیزدهم
روز چهاردهم 
روز پانزدهم
روز شانزدهم
روز هفدهم
روز هجدهم
روز نوزدهم
روز بیستم
روز بیست و یکم
روز بیست و پنجم
روز بیست و ششم
روز بیست  و هشتم
روز بیست و نهم
روز سی ام
روز بیست و هفتم
روز سی و یکم
زیر و بم یونیت و صندلی دندانپزشکی
کلینیک دنداپزشکی
یونیت حامل وسایل تراش (Instrument Delivery Unit)
ویژگی های یونیت دندانپزشکی
انتخاب هندپیس
دمنده ذرات تراش (chipBlower)
صندلی دندانپزشکی
حرکات برنامه ریزی شده صندلی
کراشوار
ساکشن
لامپ های دندانپزشکی
تشخیص رنگ
هندپیس های فیبر نوری
وسایل چرخشی
اصول زاویه معکوس در هندپیس با کنتراانگولاسیون (contraAngulation)
توربین هوا
میکروموتورها
هندپیس ها
سیستم اتصال اسپری خنک کننده
هندپیس های تخصصی
هندپیس های اندودنتیکس
هندپس های مورد استفاده در جراحی دهان

گزارش کارآموزی مهندسی پزشکی


دانلود فایل


گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر

همزمان با تاسیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال 1339 تحقیقات مربوط به محصولات سیب زمینی و پیاز نیز بر مبنای یک برنامه مدون ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالص سازی آن‌ها شروع و سپس با ورود ژرم پلاسم های جدید سیب زمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روش های علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین نیازهای زراعی ارقام، تولید بذر مادری و توزیع بذر گواهی شده در قالب برنامه بررسی‌های باغبانی پی ریزی گردید. از سال 1358 بخش تحقیقات سبزی و صیفی به طور مستقل فعالیت‌های خود را تحت مدیریت و موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر ادامه داد. در سال 1376 براساس تصمیمات متخذه در شورای عالی سیاستگذاری سازمان تات تحقیقات سبزی و صیفی به مرکز تحقیقاتی ورامین منتقل گردید و فعالیت های تحققاتی محصولات سیب زمینی، پیاز و حبوبات ابی تحت عنوان بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز در کرج فعالیت خود را شروع نمود. فعالیت های تحقیقاتی این محصولات قبل از انقلاب اسلامی علاوه بر کرج در چندین ایستگاه تحقیقاتی توسط 20 کارشناس انجام می گردید و در حال حاضر مسئولیت اجرای طرح های تحقیقاتی و برنامه تولید بذر کشور بر عهده 36 نفر کارشناس و عضو هیأت علمی می باشد. این بخش از دیرباز با مرکز بین المللی سیب زمین (CIP) در زمینه آموزش و تبادل ژرم پلاسم ارتباط داشته است. مهمترین اولویت ها و برنامه های تحقیقاتی محصولات این بخش به تفکیک ارائه می‌گردد. سیب زمینی در جهان پس از گندم، ذرت و برنج مقام چهارم را از نظر میزان تولید دارد و در ایران پس از گندم مقام دوم را به خود اختصاص داده است. از نظر ارزش غذایی و تولید پروتئین و انرژی در واحد سطح تقریبا در بین کلیه محصولات زراعی بی رقیب است. سطح کشت آن در سال 1339 در حدود بیست هزار هکتار و عملکرد آن 8/4 تن در هکتار بود. با تاسیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال 1339 پس از 4 دهه تلاش های ترویجی و تحقیقی سطح زیر کشت آن به 160 هزار هکتار با میانگین عملکرد 23 تن در هکتار رسیده است. میانگین عملکرد جهانی سیب زمینی 16 تن در هکتار و میانگین عملکرد د رایران 7 تن بیشتر از مقدار مذکور می باشد. تحقیقات انجام شده بر روی سیب زمینی به طور پراکنده و محدود از سال 1339 شروع گردید و تا سال 1358 به دلیل نداشتن اهمیت در جیره غذایی و کشت و زرع آن به عنوان یک محصول باغی نسبتا لوکس طبقه بندی شده و فعالیت های تحقیقاتی مربوطه نیز در بخش تحقیقات باغبانی انجام شده است. تحقیقات منظم و پی گیر سیب زمینی به منظور بدست آوردن ارقام مناسب برای کشت در ایران و همچنین بهبود تکنیک های کشت از سال 1349 شروع شده است. به موازات افزایش اهمیت محصول سیب زمینی در کشور در سال 1358 تحقیقات سیب زمینی از باغبانی جدا شده و بخشی تحت عنوان بخش سبزی و صیفی و سیب زمینی در موسسه تکمیل می گردد. بالاخره در اسفند ماه 1376 بخش تحققات سیب زمینی و پیاز از سبزی و صیفی تفکیک گردید

فهرست مطالب

تاریخچه
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز
قسمت اول: سیب زمینی
مقدمه
طبقه بندی
گیاه شناسی
گلدهی در سیب زمینی
طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی
عادت رشد
سیستم تولید بذر گواهی شده  در کانادا
آبیاری
نیازهای غذایی سیب زمینی
زمان برداشت
فیزیولوژی پس از برداشت
گواهی بذور سیب زمینی
هدفهای اصلاحی سیب زمینی
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی
قسمت دوم: پیاز
پیشینه
رده بندی گیاهی
ترکیب پیاز
بو و طعم پیاز
ارقام پیاز
سطح زیر کشت
تولید
عملکرد
فرایند تولید
انبار کردن
طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز
منابع و مأخذ

 موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر اصلاح نباتات تحقیقات سیب زمینی و پیاز

گزارش کارآموزی سیالات برش

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی در شرکت نفت بهران

شرکت نفت بهران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع روغن موتور، روغن های صنعتی، مواد اولیه لاستیک سازی و مواد پارافینی می‎باشد و یکی از سه شرکت تولید کننده روغن های صنعتی در ایران می‎باشد که نقش بسیار مهمی در پیشرفت صنایع کشور بر عهده دارد. این شرکت در سال 1341 در شهر ری در جنب ساختمان فعلی پژوهشگاه صنعت نفت و با مشارکت بخش خصوصی و تحت امتیاز چند ملیتی ESSO و وابسته به شرکت اکسون و با نام شرکت تولید روغن تهران شروع به کار نمود. در ابتدا این شرکت با دریافت روغن پایه از پالایشگاه آبادان و اختلاط آن با مواد افزودنی به تولید روغن موتور مشغول بود ولی در سال 1347 پالایشگاه آن با ظرفیت سالانه 30000 تن روغن پایه آماده بهره برداری گردیده و روغن پایه پس از اختلاط با مواد افزودنی مناسب به انواع گوناگون روغن های موتور و روغن های صنعتی مورد نیاز صنایع تبدیل می گردد. تا قبل از انقلاب این شرکت محصولات خود را تحت آرم ESSO و با نامهای تجاری کمپانی اکسون آمریکا به بازار عرضه می گردید. پس از قطع رابطه با آمریکا برنامه ریزی و سیاست گذاری جهت اداره شرکت توسط بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی راساً به عهده گرفته شد و کارها بر پایه مدیریتی پویا استوار گردید. در پی تحولات فوق نام شرکت در سال 1363 به پالایشگاه روغن تهران و در سال 1369 همراه با گسترش دامنه فعالیت های اصلی شرکت به ویژه در زمینه نفت و پتروشیمی به شرکت نفت بهران(سهامی عام) تغییر یافت هم اکنون با اجرای برنامه توسعه پالایشگاه و افزایش سطح کیفیت و ظرفیت تولید انواع روغن و دیگر محصولات بالغ بر 100 میلیون لیتر در سال گردیده است. از نظر سود دهی رتبه دوم را در میان شرکت های سازمان یافته بنیاد مستضعفان و جانبازان داشته است. این شرکت دارای صادرات روغن موتور وکس (WAX) به کشورهای ایتالیا. رومانی، پاکستان و لبنان و … می‎باشد. از جمله محصولات ساخته شده در بهران می‎توان از انواع روغن های برش، روغن های عملیات ماشین کاری فلزات روغن های گریفیت دار برای مصرف در درجه حرارت های بالا، روغن های کمپرسورهای پیستونی و … را نام برد. محصولات ویژه براساس سفارش و با توجه به مقدار مورد نیاز قابل تولید هستند.
کلیات عملکرد در شرکت نفت بهران 
خوراک واحد روغن سازی ماده ای بنام لوبکارت است که یکی از محصولات برج تقطیر در خلاء پالایشگاه نفت است. لوبکات بعلت دارا بودن مواد آروماتیک و پارافینیک سنگین نامطلوب و نداشتن مشخصات فیزیکی لازم در سه واحد جداگانه مورد پالایش قرار می‎گیرد.
واحد استخراج مواد آروماتیک توسط حلال فورفورال، دراین واحد برجی بنام RDC (برج استخراج) از اختلاط لوبکات و فورفورال دو فلز جدا تشکیل می‎شود. آروماتیکها در فورفورال حل شده و بعلت اختلاف دانسیته ازفلز روغنی (رافینیت) جدا می‎شود. از بالای برج مخلوط رافینیت و حلال و از پایین برج آروماتیکها (اکستراکت) EXTERACT و حلال خارج می‎شوند. پس در دو سیستم بازیابی حلال از رافینیت و اکستراکت جدا می‎شود. رافینیت بعنوان خوراک واحد M.E.X و اکستراکت بعنوان محصول جانبی جهت ساخت روغنهای صنعتی استفاده می‎شود.
واحد موم زدایی توسط حلال تولوئن و M.E.K ، رافینیت حاصله از واحد فورفورال ضمن اختلاط با مخلوط حلال های تولوئن و M.E.K در حلالهای برودتی سرد شده و کریستالهای پارافینی سنگین (واکس) تشکیل می‎شوند. پس مخلوط روغن و حلال ضمن عبور از فیلترهای خلاء مرحله اول و مرحله دوم از کریستالهای واکسی تفکیک گشته و جهت بازیابی حلال به سیستم های بازیابی هدایت می گردند. محصول به دست آمده خوراک واحدها یدرو بوده و فوم حاصله پس از کاهش درصد روغن بعنوان پارافین ‌و نمونه به بازار عرضه می گردد.
گزارش کارآموزی سیالات برش

فهرست مطالب

فصل اول
1-1- تاریخچه بهران
1-2- کلیات عملکرد شرکت نفت بهران
1-2-1- واحد استخراج مواد آروماتیک توسط حلال فورفورال
1-2-2- واحد موم زدایی توسط حلال تولوئن و M.E.K
1-2-3- واحد تصفیه توسط گاز هیدروژن
1-2-4- واحد تولید ضد یخ
1-2-5- واحد تولید واکس کم روغن
1-2-6- واحد پایلوت
1-2-7- واحد تسهیلات
1-2-8- واحد آزمایشگاه
1-2-9- واحد پژوهش
1-2-10- واحد ظرفسازی و پرکنی
1-2-11- لوبکات
فصل دوم
2-1- مقدمه
2-2- ساخت روغن پایه از برش مواد نفتی
2-2-1- تقطیر
2-2-2- تصفیه و پالایش شیمیایی
2-2-3- آسفالت گیری
2-2-4- موم گیری
2-3- تقطیر نفت خام
2-3-1- تقطیر در فشار (یک اتمسفر)
2-3-2- تقطیر در خلاء
2-4- دستگاه های تفکیک و تقطیر روغن (لوب تاور)
2-5- شناخت هیدروکربورهای روغن پایه
2-5-1- گروه پارافینیک
2-5-2- هیدروکربورهای نفتنیک و مشخصات آنها
2-5-3- هیدروکربورهای آروماتیک و خواص آنها
2-5-4- توزیع  هیدروکربورها و انواع روغن پایه
2-6- واحد روغن سازی
2-6-1- استخراج مواد آروماتیک  ونفتینیک
2-6-1-1- تصفیه با اسید
2-6-1-2- استخراج با فورفورال
2-6-1-3- عوامل مؤثر در جداسازی مواد آروماتیکی از لوب کات
2-6 -1-4- خواص فورفورال
2-6-1-5- دستگاههای عمده
2-6-2- روش های دیگر تصیه (حلال گاز هیدروژن)
2-6-3- عملیات آسفالت گیری
2-6-4- عملیات موم گیری
2-6-4-1- کارخانه موم گیری
2-6-4-2- خواص حلال ( MEX و تولوئن)
2-6-4-3- عوامل مؤثر در کیفیت و کمیت محصول
2-6-4-4- دستگاه های عمده
2-6-4-5- روش موم گیری با اوره
2-6-4-6- روش هیدروکراکتیگ
2-7- تولید روغن از طریق تصفیه دوم
2-7-1- روغنهای مصرف شده
2-7-2- ناخالصی های موجود در روغن مصرف شده
2-7-3- روشهای معمول احیاء روغنهای مصرف شده
2-7-4- دستگاه های جداسازی گریز از مرکز
2-7-5- دستگاه صافی لبه دار
2-7-6- تصفیه شیمیایی با مواد قلیائی و صاف نمودن آن
2-7-7- تصفیه با خاک مخصوص
2-7-8- تصفیه با اسید سولفوریک
2-7-9- خنثی نمودن بوسیله آهک و تصفیه با خاک مخصوص
فصل سوم
3-1- طبقه بندی استانداردهای روغن
3-1-1- تعریف روانکاری
3-2- شرایط اصلی روان کننده خوب
3-3- انواع روان کننده
3-4- روغنهای روان کننده نفتی
3-5- انواع روانکاری
3-5-1- روانکاری با لایه ضخیم
3-5-1-1- روانکاری هیدرواستاتیک
3-5-1-2- روانکاری هیدرودینامیک
3-5-2- روانکاری با لایه نازک
3-5-3- روانکاری حدی
3-5-4- روانکاری خشک
3-5-5- روانکاری غلطان
3-6- ترکیبات ساختار یک روغن صنعتی
3-6-1- بررسی علل اضمحلال کیفیت روغن
3-6-2- کاهش خصوصیات مواد افزودنی
3-6-2-1- کاهش اثر بازدارنده های اکسیداسیون
3-6-2-2- کاهش ویسکوزیته روغن
3-6-2-3- کاهش بازدارنده های رنگ زدگی
3-6-2-4- بازدارنده های کف
3-7- اصطلاحات روانکاری
3-8- آزمونهای مهم فیزیکی و شیمیایی روغنهای روان کننده
3-8-1- ویسکوزیته
شرح آزمون
3-8-1-1- کاربرد و مزایای اندازه گیری گرانروی در دماهای فوق الذکر
3-8-2- شاخص ویسکوزیته
شرح آزمون
3-8-3- نقطه آنیلین
شرح آزمون
3-8-4- دانسیته
شرح آزمون
3-8-5- عدد خنثی شدن
3-8-5-1- عدد اسیدی کل
3-8-5-2- TBN
شرح آزمون
3-8-5-3- TAN
شرح آزمون
3-8-6- ضریب شکست
شرح آزمون
3-8-7- نقطه ریزش
شرح آزمون
3-8-8- نقطه اشتعال
شرح آزمون
3-8-9- نقطه احتراق
شرح آزمون
3-8-10- کف
شرح آزمون
3-8-11- خوردگی مس
شرح آزمون
3-8-12- توانایی تحمل بار
شرح آزمون
3-8-13- مقدار آب
3-8-14- عدد صابونی شدن
3-8-15- خاکستر
3-8-16- نقطه ابری شدن
3-8-17- خاصیت امولسیون و دمولسیون
3-8-18- پایداری در مقابل اکسیداسیون
فصل چهارم
4-1- عملیات فلزکاری
4-2- انواع سیالات عملیات فلزکاری
4-2-1- روغن معدنی خالص
4-2-2- روغن چرب خالص
4-2-3- روغن معدنی و چرب مخلوط شده
4-2-4- مخلوط روغن معدنی و روغن چرب گوگرد دار شده
4-2-5- روغنهای معدنی گوگرد دار
4-2-6- روغنهای معدنی کلردار و گوگرد دار
4-2-7- روغن معدنی کلردار
4-3- روغنهای برش
4-4- روغنهای حل شونده (روغنهای امولسیون شونده)
4-4-1- امولسیونهای معدنی
4-4-2- سیالات نیمه سنتتیک
4-4-3- روغنهای سنتتیک
4-5- امولسیفایر
4-6- روغنهای امولسیون شونده
4-6-1- مزایای روغنهای امولسیون شونده
4-6-2- معایب روغنهای امولسیون شونده
4-7- امولسیونهای شیمیایی نیمه سنتتیک
4-7-1- مزایای سیالات نیمه سنتتیک
4-8- سیالات سنتتیک
4-8-1- مزایای سیالات سنتتیک
4-9- وظایف سیال روانکار
4-10- معیار انتخاب نوع سیال عملیات فلزکاری
4-11- سختی اعمال سیالات برش
4-11-1- اعمال سبک
4-11-2- اعمال نیمه سخت
4-11-3- اعمال سخت
4-11-4- اعمال خیلی سخت
مقاله ای در مورد سیالات برش
پروژه
واژه نامه انگلیسی
منابع

گزارش کارآموزی سیالات برش



دانلود فایل