;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

گزارش کارآموزی خط تولید ساخت و مونتاژ وانت پیکان ایران خودرو

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی خط تولید ساخت و مونتاژ وانت پیکان ایران خودرو

اینها کارهایی است که درخط اول تزئینات صورت می‌گیرد. البته سیستم فرایند تولید در قسمت تزئینات به صورت سری، موازی است. در مرحلة‌ بعد که خط دوم تزئینات می باشد و درامتداد خط اول قرار دارد در ایستگاه اول میل فرمان را که از قبل به جعبه فرمان و قرقری (سگ دست) مجهز شده و بر روی هم سوار شده‌اند نصب می شود که در داخل جعبه فرمان اجزائی از قبیل کاسه نمد، بلبرینگ، مارپیچ و غیره وجود دارد. و بعد پدالهای کلاج و ترمز را که از قبل به بوستر و شیلنگهای ارتباطی و مخزن کوچک روغن ترمز که به آن وصل شده است را برروی بدنهه ماشین سوار می کنند و بعد قرقری طرف راست را نیز روبروی همان قرقری به بدنهه متصل می‌کنیم. و اما بوستر تقویت کنندة ترمز می باشد به این صورت که با خلعی که ایجاد می‌کند،‌روغن را بوسیلة لوله‌هایی که از بوستر به لنتها (چرخها) متصل است به لنتها می‌رساند (پمپاژ می‌کند) و برمی‌گرداند. در ایستگاه بعدی جای شیشه دربهای جانبی را با لوازمی از قبیل لاستیک دور شیشه و جای شیشه لچکی دربها که از قبل آماده شده است را نصب می کنند و شیشه‌های جانبی را جا می‌اندازند و در همین حین بالابر شیشه‌ها را در داخل دربها نصب می کنند. و بعد قابهای روی دری را از داخل بر روی هر دو درب نصب      می‌کنند. در ضمن انجام دادن این کارها درب دریچه‌های داخل اتاق بار نیز بسته می شود. این دریچه‌ها برای مواقعی است که ماشین تصادف می‌کند و برای سهولت در کار صافکاری می باشد. در مرحلة بعد موتور برف پاکن‌کن‌های ماشین را در داخل اتاق و زیر قسمت داشبورد وصل می کنند و سپس میله‌های حرکت دهند، برف پاک‌کنها را نصب می‌کنیم بعد نوبت به وصل کردن بخاری در زیر موتور برف‌پاک‌کن و بستن کلید کنترل حرارت و باز و بسته کردن دریچه‌های بخاری و کانالهایی که هوای گرم را از بخاری بداخل اتاق هدایت می‌کنند می‌رسد که در اصطلاح به آنها چکمه‌ایی گفته می‌شود. بخاری توسط ترموساتی که در داخل موتور وصل می شود و آب را گرم می‌کند گرم می شود و به وسیلة پروانه‌هایی که در داخل بخاری قرار دارد گرما را از طریق کانالها به اتاق ماشین منتقل می‌کند. در مرحلة بعد میل فرمان را بوسیلة بست مخصوص که زیر جای داشبورد متصل می کنند. و بعد داشبورد را که متشکل از خود داشبورد، صفحة آمپر (آمپر کیلومتر،‌آب و روغن و غیره) شاستی ساسات و غیره می باشد را نصب می کندو اما ساسات وسیله‌ایی است برای اینکه بخواهیم موتور ماشین را  بعد از مدت زیادی که خاموش بوده و سرد شده دوباره آنرا درجا که ایستاده‌ گرم کنیم. و کارکرد آن به اینصورت است که مثلاً وقتی ماشین درجاده با سرعت حرکت می‌کند مصرف سوخت آن در کاربراتور 12 به 1 می‌باشد در حالی که سوخت ماشین در حالت ساسات 9 به 1 می‌باشد. مرحلة بعد مرحلة‌ نصب شیشه‌های جلو و عقب خودرو وانت می باشد. که این مرحله بعد از اتمام کار تودوزی و بستن برف پاک‌کن در هر زمان و هر مرحله‌ایی قابل اجرا می باشد. و طرز کار آن به اینصورت است که برای آماده کردن شیشه جلوی ماشین سه نفر بر روی آن کار می کنند. یک نفر لاستیک دور شیشه را جا می‌اندازد و نفر دوم مغزی را که نوعی تسمه پلاستیکی است به توسط وسیله‌آیی به نام مغزی‌کش در داخل شیار بیرونی لاستیک می‌کشد و نفر سوم نخ یا طناب نازکی را که بوسیلة آن شیشه را در جای خود قرار می‌دهند را توسط وسیلة به نام سرکج در داخل شیار داخلی لاستیک می‌کشد و بعد در موقع جاانداختن دور قسمت داخلی لاستیک را با روغن چرب می کنند تا کار نصب راحتر شود و برای نصب آن دو نفر لازم است که یک نفر از داخل اتاق نخ مذکور را کشیده ونفر دوم از بیرون به شیشه فشار و ضربه وارد می‌کند تا شیشه در جای خود قرار گیرد و اما برای شیشه عقب کار به اینصورت است که یک نفر لاستیک دور شیشه را جا می‌اندازد و یک نفر هم نخ لازمه را می‌کشد و آن را نیز موقع نصب کردن مقداری چرب می‌کنند و به طریقة ذکر شده شیشه را در جای خود قرار می‌دهند اما این فرق را با شیشه جلو دارد که مغزی آن را بعد از اینکه شیشه نصب شد در شیار بیرونی لاستیک می‌کشند و در اینجا خط دوم قسمت تزئینات نیز به پایان می‌رسد و بدنهه وارد خط بعدی تزئینات می‌شود. در خط سوم قسمت تزئینات،‌در مرحلة‌ اول رودریهای دربهای جانبی بوسیلة خارهایی که از قبل بر روی آنها تعبیه شده است بر روی دربها نصب می شود و بعد دستگیره و اهرم شیشه بالابر روی آن نصب می‌شود و پرچ‌کاریهای بالای درب انجام می شود و بعد ورشویی داخل رکاب را بر روی لاستیک دور درب می‌بندند این کار برای این است که اولاً لاستیک دور درب محکم در جای خود قرار گیرد و ثانیاً لاستیک لگدمال نشده و خراب نشود و بعد شیلنگ حاوی روغن به لنتها وصل می شود. در مرحلة بعد لولة فاضلابی در داخل محوطة موتور نصب می شود به منظور تخلیه آب حاصل از شستشو و باران که از جلو پنجرة‌شیشه نفوذ می‌کند و بعد در داخل اتاق دسته راهنما و قاب راهنما و صفحه پانل را نصب می کنند. صفحه پانل صفحه‌ایی است که کلیدهای مختلف از جمله کلید کنترل حرکت برف‌پاک‌کنها و چراغهای پشت آمپر و کلیدهای دیگر و جا سیگاری و جای ضبط ماشین بر روی آن قرار دارد. در مرحلة‌ بعد لوله‌های خرطومی را برای هدایت هوای گرم و سرد به دریچه‌های داخل اتاق نصب می کنند و بعد آفتاب‌گیرها (سایه‌بانها) و آینة جلوی راننده را در جای خودشان نصب می کنند و در اینجا کارهای مربوط به تزئینات به پایان می‌رسد و بدنهه وارد مرحلة بعدی یا مرحلة مکانیکی می‌شود. 
مرحلة مکانیکی: این مرحله بعد از مرحلة تزئینات و در واقع در امتداد آن قرار دارد و در مرحلة اول مکانیکی مخزن بنزین خودرو که از قبل به شیلنگ رابط درب باک (مخزن) و شناور مجهز شده است را در جای خود یعنی عقب خودور نصب می کنند و بعد سینی باک که حفاظ قسمت شناور و لوله‌های رابط آن نیز می باشد را نصب می کنند و بعد دو شیلنگ رابط، که بنزین را از باک به کاربراتور و از کاربراتور به باک برمی‌گرداند را وصل می کنند و در همین حین کارگر دیگری لوله مسی را که هدایت کننده روغن از داخل موتور به قسمت عقب ماشین و به لنتها می باشد را وصل می‌نماید. در مرحلة بعد ضربه‌‌گیرهای زیر شاسی را نصب می کنند و بعد از آن قلابهایی در زیر خودرو نصب می شود که اگزوز خودرو به آنها بسته می شود و بعد لاستیکهای حلقه‌ایی شکلی را به گوش‌واره معروف هستند را روغن زده و درسوراخهای سرشاسی عقب (که بعداً شاه فنرهای ماشین به آن بسته می شود) قرار می‌دهند و بعد یک سری مته‌کاری و قلاویز‌کاریهای زیر ماشین را نیز انجام می‌دهند و آنها را آماده می کنند برای کارهای بعدی. در مرحلة بعد موتورهای سرهم شده را از جای دیگری به نام پروژه موتور که خارج از سالن تولید وانت می باشد می‌آورند که اجزاء سر هم شده آن شامل سیلندر،‌سرسیلندر، شاتون، پیستون،‌رینگ، سوپاپ،‌میل باد است، سر سوپاپ،‌شمعها ،‌دینام، کاربراتور ، صفحه کلاج، دلکو، پمپ بنزین، فیلتر روغن ،کارتل روغن‌ و دیگر وسایل مربوط به موتور می باشد که آن را وارد خط تولید می کنند. و دیگر وسایل جانبی بر روی آن بسته می شود که این کار به مرور و توسط افراد مختلف انجام می‌گیرد
اهداف پروژه: بررسی چگونگی مونتاژ وانت پیکان سالن مونتاژ 1
بازدید از خط تولید خودروهای وانت و آشنایی با قسمت‌های مختلف فرایند تولید بعضی از قسمت‌ها و اصطلاحات مربوط به تولید از جمله اینکه: خط تولید وانت شامل مرحلة صافکاری، نقاشی، مرحلة تزئینات می باشد که در مرحلة تزئینات شامل قسمت‌هایی از قبیل: چسباندن موکتهای کف اطاق، وصل کردن تودوزیهای داخل اتاق، وصل کردن جلوداشبرد و انداختن شیشه‌های خودرو، وصل بوستر،‌اکسل ، سیم‌کشی و غیره می باشد. همچنین بررسی مرحلة مکانیکی که شامل قسمت‌های وصل کردن موتور، دیفرانسیل، گیربوکس و غیره می باشد. بازدید از تکمیل کاری که شامل مراحل صندلی‌بندی، تست جاده و غیره صورت گرفته است . همچنین در مورد مفهوم کنترل کیفیت و وظایف و فعالیت‌های مربوط به آن توضیحاتی ارائه گردیده است. عملیات مونتاژ پیکان وانت 1600 در سالن 1، مرحلة صافکاری، مرحلة نقاشی، مرحلة تزئینات، مرحلة مکانیکی ،‌مرحلة تکمیل کاری کنترل کیفیت، وظایف دایره کنترل کیفیت، اصول پیشرفت دوایر کنترل کیفیت، مفهوم کیفیت، کنترل کیفیت فراگیر، نهادهای ادای کنترل کیفیت ،‌فعالیت‌های دایره کنترل کیفیت، کنترل کیفیت در شرکت ایران خودرو.
خلاصه‌ای از عملیات مونتاژ پیکان وانت ۱۶۰۰ در سالن ۱، مرحلة صافکاری، مرحلة نقاشی، مرحلة تزئینات، مرحلة مکانیکی ،‌مرحلة تکمیل کاری کنترل کیفیت، وظایف دایره کنترل کیفیت، اصول پیشرفت دوایر کنترل کیفیت، مفهوم کیفیت، کنترل کیفیت فراگیر، نهادهای ادای کنترل کیفیت ،‌فعالیت‌های دایره کنترل کیفیت، کنترل کیفیت در شرکت ایران خودرو.
گزارش کارآموزی مهندسی صنایع خط تولید، ساخت و مونتاژ وانت پیکان ایران خودرو
شرکت ایران خودرو

فهرست مطالب

مقدمه

تاریخچه

مشخصات سالن مونتاژ 1 و 3

فرم اعلام زون‌بندی سالن مونتاژ 1

شرح خلاصه‌ای از عملیات مونتاژ پیکان وانت 1600 در سالن 1

مرحلة صافکاری

مرحلة نقاشی

مرحلة تزئینات

مرحلة تکمیلی کاری

کنترل کیفیت

وظایف دایره کنترل کیفیت

اصول پیشرفت دوایر کنترل کیفیت

مفهوم کیفیت

کنترل کیفیت فراگیر

نهادهای اداری کنترل کیفیت

فعالیت‌‌های دایره کنترل کیفیت

کنترل کیفیت در شرکت ایران خودرو

گزارش کارآموزی مکانیک خط تولید، ساخت و مونتاژ وانت پیکان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی مرکز آموزش ساپکو

گزارش کارآموزی بتن

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی بتن شرکت نگارین سازه

ساختمان بتنی ، ساختمانی است که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه ( سیمان ، شن ، ماسه و فولاد به صورت میلگرد ساده و یا آجدار ) استفاده شده باشد . در ساختمانهای بتنی سقفها به وسیله دالهای بتنی پوشیده می شود و یا از سقفهای تیرچه بلوک و یا سایر سقفهای پیش ساخته استفاده می گردد . برای دیوارهای جدا کننده ( پارتیشن ها ) ممکن است از انواع آجر مانند سفال تیغه ای ، آجر ماشینی سوراخ دار ، آجر معمولی کوره ای و یا تیغه گچی و یا چوب استفاده شده و ممکن است از دیوار بتن آرمه هم استفاده شود . در هر حال در این نوع ساختمانها ، شاهتیرها و ستونها از بتن آرمه ( بتن مسلح ) ساخته می شود . قبل از بتن ریزی باید کلیه آرماتورها با نقشه کنترل شود ، مخصوصاً دقت شود که آرماتورها به همدیگر با سیم آرماتوربندی بسته شده باشد و اگر جایی فراموش شده باشد مجدداً بسته شود . فاصله آرماتورها یکنواخت باشد زیرا اغلب اتفاق می افتد که در تیرهای اصلی که آرماتورها نزدیک همدیگر بسته می شود فاصله بین آرماتورها یکنواخت نیست ، بعضی از آنها به هم چسبیده و بعضی با فاصله از همدیگر قرار می گیرند این موضوع باعث می شود که بتن نتواند کلیه میلگردها را احاطه نموده و قطعه همگن و توپری به وجود بیاورد. باید محل بتن ریزی عاری از خاک و مواد زائد باشد. اگر بین اتمام کار آرماتوربندی و بتن ریزی چند روز فاصله باشد حتما می باید محل کار با دقت بیشتری بازدید شود . کلیه قسمتهای قالب بندی باید با دقت بازدید شود از استحکام تیرها و دستک ها و قالب ها باید مطمئن بشویم زیرا همانطور که می دانیم تا چند روز کلیه وزن بتن و آرماتورهای آنرا همین قالب تحمل خواهد نمود اگر نقطه ضعفی در آن باشد که نتواند بتن را تحمل نماید و در موقع بتن ریزی شکسته و فرو ریزد ، ضرر مالی بزرگی به کار وارد خواهد شد ، زیرا در روز بتن ریزی که رفت و آمد روی قالب زیاده بوده و هر کس به کاری مشغول می باشد ، مشکل بتوان اقدام به تعمیر کفراژ نمود . در تمام روز بتن ریزی حتماً باید یک نفر کارگر با تجربه مداوم قالب ها را کنترل نموده و اثرات اضافه شدن وزن را روی آنها در نظر داشته باشد و در موقع بروز خطر فوری افراد دیگر را مطلع نماید . باید قبل از بتن ریزی از روغن کاری کلیه قسمتهای قالب مطمئن شویم این روغنکاری اولاً باعث میشود که در موقع باز کردن ، قالب به راحتی از بتن جدا شود در ثانی وقتی قالب بندی چوبی است ، قالب روغن کاری شده آب بتن را نمی مکد و باعث فساد بتن نمی گردد . تا آنجا که ممکن است بهتر است که بتن ریزی بدون وقفه انجام گیرد به طوریکه در موقع سخت شدن یکپارچه باشد ولی نظربه اینکه این کار همیشه ممکن نیست و گاهی مجحبور هستیم که بتن ریزی را تعطیل نموده و کار را در روز بعد شروع کنیم درچنین مواقعی باید محل قطع بتن حتماً با نظر مهندس و سرپرست کارگاه انجام شود زیرا محل قطع بتن باید در جایی باشد که نیروهای وارده صفر بوده و یا حداقل باشد در مواقع قطع بتن ریزی باید چند عدد فولاد کمکی در مقطع گذاشته شود بطوریکه نصف طول این میلگردها در بتن روز بعد قرار گیرد. روز بعد باید سطح قطع شده کاملاً با آب شسته شده و از گردو خاک و مواد اضافی پاک گردد آنگاه باید با قدری دو غاب سیمان خالص محل را اندود نموده آنگاه بتن ریزی جدید را شروع نمود و بهتر است حتی المقدور از مصرف چسب و هر گونه مواد دیگر در بتن خودداری گردد .

فهرست مطالب

پیشگفتار
مقدمه
میزان رضایت دانشجو از این دوره
فصل اول
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
معرفی شرکت
فصل دوم
ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموزی
فصل سوم
آزمون آموخته‌ ها، نتایج و پیشنهادات
ساختمان بتنی
استفاده از بچینگ (Baching) در پروژه
دپو مصالح
استفاده از میکسر (Mixer) در پروژه
محاسن دستگاه میکسر
نگهداری میکسر
شستشوی مخزن
ویبره کردن بتن
شمع کوبی
پی های عمومی
نگهداری بتن
قالب بندی
انواع قالب
۱-قالب بندی پی ها
۲-قالب تیرهای اصلی
۳-قالب بندی ستونها
۴-قالب بندی سقف
آرماتوربندی
خم کردن آرماتور
اتصال شبکه میلگرد ستون به ریشه
تیر
سقفهای تیرچه بلوک
تیرچه
دیوار چینی
راه پله
دیوار برشی
بتن مگر
وظایف کارآموز در شرکت ساختمانی

 بتن شرکت نگارین سازه
 و سازه بتنی

  
    

دانلود فایل


گزارش کارآموزی اسکلت بتنی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی اسکلت بتنی

ساختمان بتنی ، ساختمانی است که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه سیمان ، شن ماسه و فولاد به صورت میلگرد ساده و یا آجدار استفاده شده باشد در ساختمانهای بتنی سقفها به وسیله دالهای بتنی پوشیده می شود و یا از سقفهای تیرچه بلوک و یا سایر سقفهای پیش ساخته استفاده می گردد .برای دیوارهای جدا کننده پارتیشن ها ممکن است از انواع آجر مانند سفال تیغه ای ، آجر ماشینی سوراخ دار ، آجر معمولی کوره ای و یا تیغه گچی و یا چوب استفاده شده و ممکن است از دیوار بتن آرمه هم استفاده شود در هر حال در این نوع ساختمانها ، شاهتیرها و ستونها از بتن آرمه ( بتن مسلح ) ساخته می شود . استفاده از دستگاه بچنگ به جای خلاطه موردی که باعث استفاده از خلاطه می شود ارزانی آن می باشد که به دلیل عدم نیاز به حمل بتن آماده ، هزینه کاهش پیدا می کند و در مقابل مقاومت لازم را از دست می دهیم . دستی بودن کلیه مکانیزم تولید بتن و نبودن نیروی متخصص و متغیر بودن مقدار مواد مصرفی خود دلایل روشنی در جهت عدم استفاده از خلاطه در این پروژه می باشد . مصالح سنگی که در بتن مصرف می شود شن و ماسه می باشد که در حدود 80 درصد حجم بتن را تشکیل می دهد دانه های شن و ماسه باید از لحاظ ریزی و درشتی طوری انتخاب گردد که دانه های ریزتر فضای خالی بین دانه های درشت تر را پر نموده و جسمی توپر و محکم با وزن مخصوص بیشتر بدست آید
گزارش کارآموزی اسکلت بتنی دانلود گزارش کارآموزی اسکلت بتنی

فهرست مطالب

مقدمه

استفاده از دستگاه بچنگ به جای خلاطه

مزایای ساختمانهای بتنی

قسمت های مختلف ساختمانهای بتنی

مصالح به کار رفته در بتن ساختمان پروژه

استفاده از بچینگ (Baching) در پروژه

لوله های انتقال دهنده سیمان

طرز کار بچینگ

استفاده از میکسر (Mixer) در پروژه

شستشوی مخزن

بازدید از زمین و ریشه کنی

پیاده سازی نقشه

گود برداری

استفاده از دیوارهای مانع

شمع کوبی

بتن مگر

پی های عمومی

نگهداری بتن

بتن ریزی

ویبره کردن بتن

قالب بندی

انواع قالب

قالب تیرهای اصلی

قالب بندی ستونها

قالب بندی سقف

آرماتوربندی

خم کردن آرماتور

وصله کردن آرماتورها

اتصال شبکه میلگرد ستون به ریشه

ستون

تیر

سقفهای تیرچه بلوک

تیرچه

بلوک

میلگردهای ممان منفی

میلگرد حرارتی

کلاف عرضی

مراحل اجرای سقف تیرچه بلوک

دیوار چینی

راه پله

دیوار برشی

آزمایشگاه بتن


دانلود فایل


گزارش کارآموزی کنترل فیزیکی و شیمیایی دارو

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی کنترل فیزیکی و شیمیایی دارو

یک دارو یک ماده شیمیایی است و عصاره آن مثلاً استامینوفن است . تهیه دارو نیاز به تخصص بالای شیمی و خالص سازی عالی میباشد خلوص 98% به درد دارو نمی خورد بلکه بالاتر از آن باید باشد . ایران ACTIVE دارو(مانند آسپرین) را ندارد و از خارج آن را تهیه می کند از کشورهایی که اجازه ساخت این ACTIVE را دارند و تاییدیه بین المللی دارند این قرصهایی که استفاده می شود ماده ACTIVE را به میزان چند میلی گرم در واحد قرص توزیع می کند ایران باید این ACTIVE را از خارج (فرانسه) تهیه کند زیرا تکنیکهای خالص سازی آنها بهتر است و در ضمن اثر سازی آسپیرینهای فرانسوی و خارجی بهتر از ایرانی است زیرا وقتی داخل بدن می شوند سریع پخش می شوند و باز می شوند و اثر میکند به ثمر رساندن یک دارو کاریک روز نیست و حاصل 20 سال کار مداوم است وقتی سنتز دارو را انجام دادند روی حیوانات امتحان می کنند اثرات مثبت و جانبی آن را بررسی می کنند و همین طور باید دوز ان را امتحان کرد و بهترین دوز را انتخاب کنند و نتیجه این موارد تهیه دارویی خوب است و جدید .
آلی : سنتزهای آلی به منظور بکارگیری این آموخته های شیمی باید یکسری مبانی تعریف را بدانیم . بر اساس تعریف (الیوت)ULYOT شیمی دارویی رشته ای است که اصول شیمی و زیست شناسی را به کارگرفته و دانشی می آفریند که در آن مواد درمانی حاصل می گردد نتیجه اینکه شیمی دارویی دان نه تنها باید یک شیمی آلی دان قابلی باشد بلکه باید اطلاعات اصولی در علوم زیستی به خصوص بیوشیمی و فارموکولوژی داشته باشد .
فارماکولوژی : مطالعه اثر مولکولهای مختلف بر روی انسان .
ارتباط شیمی دارویی با علوم دیگر به این ترتیب می باشد : طب داخلی ، داروسازی و بیوفارماسی ، زهرشناس و آسیب شناسی ، فارماکولوژی ، شیمی و بیوشیمی ، زیست شناسی و میکروب شناسی ، شیمی دارویی . در یک همکاری تنگاتنگ مرتبط به مهم این تخصصهاست که دارو ساخته می شود اگر هر کدام از این ارتباطها نباشد دارو مناسب نیست . دانش بیوشیمی ایده اولیه را می دهد که چه ساختارهایی دارای مضرات کلی و شناخت شده بر روی ژنهای وراثت یادگیری و بینایی و .... است . از نظر زیست شناسی و ... باید بررسی شود بعضی ساختارها شاید بتوانند ایجاد کننده و رشد دهنده میکروبها باشند این دارو باید توسط فارماکولوژی تست شود که اثر دارد یا نه ؟ بعد دکتر دارو ساز توسط دانش بیوفارماسی بررسی می کند زهرشناسی و آسیب شناسی این است که ایجاد سموم نکنند و اثرات جانبی نداشته باشد .

فهرست مطالب

مقدمه
چکیده
تاریخچه
بخش اول
تاریخچه شیمی دارویی
تئوری شیمی دارویی
تعریف شیمی دارویی
طبقه بندی داروها
واکنش های اسیداسیون
دهالوژناسیدن
گیرنده دارو یا رسپتور
پیش دارو یا پرودراگ
خلق دارو
تعریف آنالوگ یک دارو
متابولیسم داروها
شرط انجام متابولیسم
نام گذاری داروها
تغییر ملکولی با ایجاد پیوند دوگانه
آگونیست و آنتاکونیست
ایزو استرها
بید ایزو استرها
ایزو استرهای کلاسیک
ایزواسترهای غیر کلاسیک
ضد دردها
ضد دردهای قوی
مورفین
مشتقات مورفین
ضددردهای گروه فنیل پریدین
برخی از مشتقات مربوط به ضددردهای گروه فنیل پریدن
ضد دردهای گروه دی فنیل پروپیل آمین
ضددردهای ضعیف و متوسط الاثر
مشتقات پارا آیندنفل
مشتقات پیرازول
فنیل بوتازون
ضد دردهای خانواده آنترالینک اسید
مشتقات آریل الکنوئینی اسیدها
داروهای ضد سرخه
داروهای خلط آور
بیهوش کننده های عمومی
بخش دوم
مشخصات و شرایط کار در یک لابراتوار داروسازی نمونه
بخش تهیه گرانول
بخش قرص سازی
بخش قرصهای بدون روکش
بخش روکش دادن قرصهای پوشش دار
بخش کپسول سازی
بخش داروهای نیمه مایع (پماد و کرم سازی)
بخش تهیه مایعات خوراکی
کنترل هنگام تولید در صنعت داروسازی
کنترل در انبار مواد اولیه یا در اتاق توزین
روش سنجش متوکلوپرآمید هیدروکراید
محلول استاندارد
روش سنجش کپسول تتراسایکلین
روش سنجش قرص ویتامین C جوشان
روش سنجش پماد تتراسایکلین 3%
روش سنجش مپروبامات قرص یا گرانول
روش سنجش قرص استامینوفن
روش سنجش دیکلوفناک سدیم
روش سنجش دراژه ایبوپروفن 400
روش سنجش ویتامین A
روش سنجش کپسول رینامپین 300mg
روش ساختن بافر پتاسیم دی هیدروژن فسفات باPH=7.4
روش سنجش دراژه کلرامفنیکل 250mg
روش سنجش ناخالصی های کلرامفنیکل 250mg
روش سنجش کلیدنیوم سی 5mg
روش ساختن محلول تیمول بلو
روش دی سولوشن کپسول رینامپین
روش دی سولوشن قرص استامینوفن
طرز تهیه بافر فسفات PH=5
روش دی سولوشن شیاف ایندمتاسین
روش دی سولوشن قرص آلوپوریندل
روش دی سولوشن دراژه کد دیاز پوکساید mg5
روش دی سولوشن کپسول تتراسایکلین 250mg
روش دی سولوشن دراژه دیکلوفناک
روش دی سولوشن دراژه ایبوپروفن
روش دی سولوشن قرص پروبامات
طرز درست کردن محلولهای لازم
بخش سوم
دستگاه حداسی
دستگاه سنجش سختی
دستگاه فرسایش سنج
دستگاه ph سنج
حمام آب گرم (بن ماری)
دستگاه دی سولوشن
ترازوی آزمایشگاه
دستگاه رطوبت سنج
بخش چهارم
شناسایی 1
شناسایی 2
شناسایی 3
شناسایی 4
شناسایی 5
شناسایی 6
شناسایی 7
شناسایی 8
شناسایی 9
شناسایی 10
شناسایی 11
شناسایی 12
شناسایی 13
شناسایی 14
شناسایی 15
شناسایی 16
شناسایی 17
شناسایی18
شناسایی19
شناسایی20
شناسایی21
شناسایی22
شناسایی23
شناسایی24
شناسایی25
شناسایی26
بخش پنجم
اثرات فارماکولوژی داروها
ایندومتاسین
ایبوپروفن
رینامپین
ویتامین A
مپروبامات
متوکلوپرامید
اسید اسکوربیک ویتامین C
کلیدنیوم C
تتراسایکلین
دیکلوفناک سدیم
کلوامفنیکل
استامینوفن
کلودیازپوک ید
خواص فیزیکی
پیوست
منابع

 کاربردی کنترل فیزیکی و شیمیایی دارو کارآموزی کنترل فیزیکی و شیمیایی دارو آگونیست و آنتاگونیست کارآموزی آزمایشگاه داروسازی


دانلود فایل


گزارش کارآموزی تاریخچه شرکت تهران همبرگر فرآورده های گوشتی مام


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی تاریخچه شرکت تهران همبرگر فرآورده های گوشتی مام

تکنولوژی تولید همبرگر ، همبرگر با محصولات چرخ شده تحت عنوان patries شناخته شده علاوه براین بعد این گونه از محصولات همبرگر نیز می گویند معروفترین برگر از گوشت گاو تهیه شده که اصطلاحاً به آن همبرگر می گویند. به طور کلی درکشورهای مختلف من جمله ایران طی تکنولوژی خاصی گوشت چرخ شده را همراه با برخی افزودنیها مخلوط کرده پس از شکل دهی وبسته بندی بصورت منجمد عرضه می نماید. براساس استاندارد ایران دو نوع همبرگر تولید می شود طبق استاندارد اضافه کردن سایر ضمایم خوراکی لاشه دام مثل گوشت کله یا بناگوش درتهیه همبرگر ممنوع است ولی از آنجائیکه کنترل خاصی برروی این مواد وجود ندارد متأسفانه برخی از کارخانجات جهت کاهش قیمت تمام شده از این گوشت ها استفاده می کنند. گوشت پایه اصلی تهیه همبرگر است که گوشت مورد استفاده می تواند از قسمت های مختلف بدن دام باشد نوع گوشت و مقدار چربی درتعیین کیفیت محصول نهایی بسیار حائز اهمیت است درتهیه همبرگر بیشتر از گوشت قلوه گاه سردست و گردن که کیفیت بهتری دارند نیز مصرف می شود برخی کارخانجات جهت بهبود کیفیت نهایی از مخلوط 50% گوشت تازه گاو و 50% گوشت منجمد استفاده می نماید. چربی اثر زیادی درکیفیت محصول نهایی دارد زیرا اگر مقدار چربی به مقدار فرمول نهایی نباشد همبرگر کمی خشک و فاقد رطوبت مطلوب خواهد بود. پیاز فیزیکی از مواد اولیه اصلی مورد استفاده درتهیه همبرگر می باشد از آنجائیکه پیازتازه تا حدود 90% آب دارد بنابراین باید درتنظیم رطوبت نهایی محصول مقدار آب موجود در پیاز را در نظر گرفت پیاز به عنوان طعم دهنده و پوشاننده طعم های نامطلوب همچنین ایجاد بافتی ترد و آبدار درمحصول نقش ویژه ای دارد. سویا با جذب 5/1 تا 5/2 برابر خود آب باعث افزایش بازدهی محصول نهایی شده همچنین به آبدار بودن و ترد شدن محصول نیز کمک می کند اضافه کردن بیش از حد سویا باعث تیره شدن رنگ محصول خواهد بود. از دیگر افزودنیهایی که درتهیه همبرگر ممکن است استفاده شود میتوان به آرد سوخاری آرد گلوتن اشاره نمود این مواد به دلیل افزایش قدرت جذب آب باعث کاهش قیمت تمام شده محصول گردند. این ماده از مواد عمل آورنده فرآورده های گوشتی محسوب می شود که دراستخراج پروتئین های میوفیبریلی گوشت به عنوان یک امولسیفایراست درخمیر فرآورده های گوشتی نقش دارد بنابراین هرچقدر نمک بیشتر باشد پروتئین های میوفیبریلی بیشتری ازگوشت استخراج می شود

فهرست مطالب

فصل اول

تاریخچه شرکت تهران همبرگر

مقدمه

فلوچارت سازمانی

فلوچارت تولید همبرگر

تکنولوژی تولید همبرگر

مواد اولیه

گوشت

چربی

پیاز

سویا

افزودنیهای مجاز

نمک طعام

ادویه‌جات و چاشنی ها

روش تولید

دستگاهها و ماشین آلات مورد نیاز

سردخانه زیرصفر

گیوتین

دستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه )

دستگاه مخلوط کن

دستگاه یخ ساز

دستگاه همبرگرزن

تونل انجماد

بسته بندی همبرگر

شستشو

فصل دوم

تعریف همبرگر

رده بندی برگرها

انتخاب گوشت

ترکیب شیمیایی گوشت

آب

ظرفیت نگهداری آب

پروتئین

چربی

توان اتصال دهندگی انواع گوشت

PH انواع گوشت

عوامل مؤثر بر استحکام خمیر همبرگر

درجه حرارت

PH

مقدار چربی

مقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفی

میزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتی

یکنواختی ترکیب مواد اولیه

مکانیسم تأثیر نمک در همبرگر

روش های کنترل تولید همبرگر

کنترل ترکیب

نسبت رطوبت پروتئین

فرمولاسیون همبرگر در ایران

فرمولاسیون خارجی همبرگر

ترکیبات غیرگوشتی

توسعه دهنده ها

امولیسفایرها

نمک طعام

سویا

تخم مرغ

آرد سوخاری

روغن و چربی

آزمایشات کنترل کیفی

آزمایشات کنترل کیفیت مواد اولیه

کنترل کیفی مواد میانی و شرایط

کنترل کیفیت محصولات

آزمایشات میکروبی

آزمایشات شیمیایی

آزمایشات شیمیایی

رطوبت

خاکستر کل

چربی تام

کربوهیدات

پروتئین

آزمایشات میکروبی

روش اندازه گیری T.C

کپک و تخمیر

روش شناسایی و شمارش استانیلوکوکوس ارئوس کوآگولانز (+) در مواد غذائی

روش شمارش استافیلوکوکوس اورئوس

روش جستجو و شناسایی سالیونلا

ارزیابی حسی

تقلب در فرآورردهای گوشتی

متدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشت

بسته بندی همبرگر خام منجد ( بر اساس استاندارد ملی ایران )

بسته بندی کباب لقمه خام منجمد ( بر اساس استاندارهای ملی ایران )

شرایط و نحوه بازاریابی

موقعیت شغلی برای مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی رشته غذائی

برنامه احتمالی کارخانه جهت عبور کیفیت محصولات

اشکلات تولیدی کارخانه

محاسن تولیدی کارخانه

فصل سوم

پیشنهادات

گزارش کارآموزی تاریخچه شرکت تهران همبرگر فرآورده‌های گوشتی مام
دانلود گزارش کارآموزی تاریخچه شرکت همبرگر فرآورده های گوشتی
گزارش کارآموزی گوشتی
گزارش کارورزی گوشتی


دانلود فایل