;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

گزارش کارآموزی بررسی مقدماتی تدارکات و سیستم انبارها

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی بررسی مقدماتی تدارکات و سیستم انبارها

در زمینه اجرای کارآموزی اینجانب در سازمان نقشه برداری کشور درخصوص امکان سنجی، طراحی، ایجاد سیستم انبار اداره تدراکات گزارش حاضر بعنوان کارآموزی تهیه شده و جهت نمایاندن تصویر کلی و همه جانبه فعالیتهای اداره تدارک، نه تنها سیستم انبار بلکه کلیه سیستم های موجود مورد شناخت قرارگرفته اند این گزارش حاصل مصاحبه با پرسنل اداره تدارکات و بازدید عینی از فعالیتهای این اداره می باشد. ارتباطات اداره تدارکات بامحیط بیرونی شامل مدیریتها و واحدهای سازمان نقشه برداری و خارج از سازمان نیز دراین گزارش ملحوظ نظر واقع شده است ولی با توجه به گسترش سازمان نقشه برداری و سیستم های اداری و مالی آن سازمان از فعالیتهای اداره تدارکات گزارش تهیه گردیده این گزارش شامل نتایج و ادامه فعالیتهای مذکور در سایر واحدهای سازمان نمی باشد و صرفاً در حیطه فعالیتهای اداره تدارکات تهیه شده است، جهت ارائه بهتر ارتباطات و گردش اطلاعات اداره تدارکات از تکنیک "نمودارهای مفهومی گردش اطلاعات" (DFD) استفاده شده است تاکلیه ارتباطات و ورودیها و خروجیهای سیستم فعلی به سهولت دردسترس خواننده قرار گیرند. درقسمتهای دیگر گزارش، شرح ورودیها و خروجیها (فرمها، اطلاعات، درخواستها و شرح کلیه فعالیت هریک از واحدهای اداره تدارکات ذکر گردیده است. قسمت اشکالات و نارسائیها شامل نتیجه گیری از آن بخش ازروشهای انجام کار است که غیرمنطقی و غیراصولی بوده و یا اطلاعات و نحوه گردش اطلاعات جهت انجام صحیح و به موقع امور ناکافی تشخیص داده شده است.

فهرست مطالب

مقدمه ای بر کارآموزی
جایگاه سازمانی و تشکیلات اداره
تدارکات
ورودیها و خروجیها
سیستم های اداره تدارکات
شرح فعالیتها
شرح فعالیتهای ریاست اداره تدارکات
شرح فعالیتهای حسابداری
شرح فعالیتهای تنظیم اسناد
شرح فعالیتهای کارپردازی
شرح فعالیتهای انبارها
انبار ملزومات
انبار ترابری
انبار مصالح ساختمانی و تأسیساتی
شرح فعالیتهای کاردکس
شرح فعالیتهای دفتر اداره تدارکات

سازمان نقشه برداری کشور بررسی مقدماتی تدارکات و سیستم انبارها کارآموزی بررسی مقدماتی تدارکات و سیستم انبارها در سازمان نقشه برداری کشور

 

دانلود فایل


گزارش کارآموزی مطالعات پراکنده درمورد حشره شناسی کشاورزی و آفات گیاهی با GIS و GPS و UAV و حفظ گیاه

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی مطالعات پراکنده درمورد حشره شناسی کشاورزی و آفات گیاهی با GIS و GPS و UAV و حفظ گیاه

فهرست مطالب

فصل 1: توضیح درباره موسسه تحقیقات آفات و بیماری‌های گیاه
مقدمه
تاریخچه موسسه تحقیقات آفات و بیماری‌های گیاهی
توضیح وظایف اساسی موسسه
تشکیلات موسسه
بخش تحقیقات آ‍فت کش‌ها
بخش تحقیقات حشرات زیان آور به گیاهان
بخش تحقیقات علف‌های هرز و انگل‌های گلدار
بخش تحقیقات سن گندم
بخش تحقیقات بیماری‌های گیاهان
بخش تحقیقات رده‌بندی حشرات
بخش تحقیقات جانور شناسی کشاورزی
بخش تحقیقات نماتود شناسی گیاهی
بخش تحقیقات مبارزه بیولوژیک
بخش تحقیقات ویروس شناسی و بیماری‌های ویروسی گیاهی
بخش تحقیقات شناسایی رستنی‌ها
بخش تحقیقات بیولوژی مولکولی و بیوتکنولوژی
نیروی انسانی
طرح‌های تحقیقاتی
انتشارات
منابع فصل
فصل 2: معرفی محل کارآموزی
معرفی محل کارآموزی
فصل 3: کلیات
کلیات
فصل 4: پرپاراسیون میکروسکوپی حشرات و اتاله کردن حشرات
اتاله کردن حشرات
تهیه پرپاراسیون از حشرات کوچک
منبع این فصل
فصل 5: آزمایشات مربوط به مگس سفیدگلخانه‌ای و پروژه مربوط به آن
مقدمه
مرفولوژی مراحل رشدی
دموگرافی و دینامیسم جمعیت
پروژه مگس سفیدگلخانه‌ای
مگس سفید
سم آندوسولفان و مبارزه شیمیایی با مگس‌های سفید گلخانه‌ای
انواع آندوسولفان
عسلک پنبه
کنه دو نقطه‌ای
شپشک آرد آلود ساحلی
منابع این فصل
فصل6: پروژه سن گندم و تاثیر روی کاهش سن‌زدگی در مزرعه آسیب‌دیده توسط این آفت
دانلود گزارش کار آموزی رشته کشاورزی حشره شناسی کشاورزی و آفات گیاهی
زیرراسته ناجور بالان
کلید شناسایی خانواده‌های مهم سن‌ها
رده‌بندی‌ سن‌ها
الف: زیرراسته سن‌های آبزی
ب: زیر راسته سن‌های خاکزی
سن گندم
پروژه سن گندم و تاثیر سموم در کاهش سن زدگی روی مزرعه آسیب دیده
مواد و روش‌ها
نتایج
بحث
نتیجه این آزمایشات
منابع این فصل
فصل هفتم: پروژه مگس قهوه‌ای جالیز و جداول مربوط به آن بعد از تاثیر سموم مربوطه
مگس قهوه‌ای جالیز
24 SC Tracer
سم دلتامترین 5/2% EC
دپیترکس 80% SP
موسپیلان 4/20%
مگس خربزه
سرخرطومی هندوانه
منابع این فصل
فصل هشتم: آزمایشات جهت بررسی اثرات سموم بر روی درصد جوانه‌زنی بذور کلزا
آزمایشاتی جهت بررسی اثرات سموم بر روی درصد جوانه‌زنی بذور کلزا
فصل نهم: UAV،GPS،GIS‌ و نقش آنها در حفظ نباتات
مقدمه
ابعاد کشاورزی دقیق
امکان بالقوه وجود آفات در کشت دقیق
PIPM‌ درون مزرعه
سیستم‌های حس کننده از راه دور UAV
تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به  عکس‌های حاصله از دستگاه UAV
PIPM‌در سطوح وسیع
اطلاعات منطقه‌ای
اطلاعات مربوط به مقیاس محلی
سیستم حمایت از تصمیم
ذخیره و بازیافت GIS
به کارگیری GIS و IPM‌حشرات
IPM و تکنولوژی حشرات
منابع این فصل
فصل دهم: منابع
منابع لاتین
منابع فارسی
گزارش کارآموزی مطالعاتی پراکنده در مورد حشره‌شناسی، کشاورزی و آفات گیاهی به انضمام UAV، GPS و GIS
فهرست عکس ها
عکس شماره 1: نمای ساختمان بخش حشره شناسی کشاورزی
عکس شماره 2: تابلوی بخش حشره شناسی کشاورزی
عکس شماره 3: نمای طبقه اول بخش حشره شناسی کشاورزی
عکس شماره 4: نمای طبقه زیرزمین بخش که اتاق های کشت در آن واقع شده بودند
عکس شماره 5: دستگاه آون آزمایشگاه بخش
عکس شماره 6: اتاق پرروش شماره 5
عکس شماره 7: گلدان های خیار و توتون و کلزا واقع در اتاق پرورش شماره 5
عکس شماره 8: تفاوت های T. vaporariorum و B. tabaci
عکس شماره 9: پوره سن 3 مگس سفید گلخانه (T. vaporariorum)
عکس شماره 10: شفیره یا نمف یا پوره سن 4 مگس سفید گلخانه (T.vaporariorum)
عکس شماره 11: پوره و نمف مگس سفید گلخانه (T.vaporariorum)
عکس شماره 12: مراحل رشدی مگس سفید گلخانه. A- تخم. B- پوره. C- نمف. D- پوسته نمف که حشره کامل از آن خارج شده است
عکس شماره 13: شکل ظاهری مراحل رشدی مگس سفید گلخانه. A- تخم. B- لارو خزنده. C- سن دوم پورگی. D- سن سوم پورگی. E- شفیره از نمای پشتی. F- شفیره از نمای جانبی. G- حشره بالغ
عکس شماره 14: تخم گذاری مگس سفید گلخانه به صورت پراکنده روی برگ خیار
عکس شماره 15: تخم گذاری مگس سفید گلخانه به صورت دایره ای و نیم دایره ای روی برگ کلزا
عکس شماره 16: گلدان هایی که مگس های سفید توسط Leaf Coge روی آن ها منتقل شده بودند
عکس شماره 17: شکل سفید بالک های بالغ نر و ماده. A= نر، B= ماده
عکس شماره 18: تفاوت مگس های سفید گلخانه نر و ماده از نظر جثه
عکس شماره 19: مگس های سفید گلخانه مستقر شده در پشت برگ های خیار
عکس شماره 20: مگس های سفید گلخانه روی برگ خیار
عکس شماره 21: حشره کامل سن گندم (Eurygaster integriceps)
عکس شماره 22: تخم های سن گندم
عکس شماره 23: تغذیه حشرات بالغ سن گندم از خوشه های گندم
عکس شماره 24: تغذیه، جفت گیری، تخم گذاری و خسارت سن گندم
عکس شماره 25: حشره کش آدمیرال (پیری پروکسی فن)
عکس شماره 26: پوره سن گندم
عکس شماره 27: درست کردن اسلاید میکروسکوپی به کمک بینوکولر
عکس شماره 28: اندام زادآوری نر در گونه E. integriceps. الف: aedeagus. ب: paramere (original). ج: aedeagus تغییر شکل یافته
عکس شماره 29: حشره بالغ مگس جالیز (Dacus ciliatus)
عکس شماره 30: حشره بالغ مگس جالیز (D. ciliatus)
عکس شماره 31: حشره بالغ نر مگس جالیز
عکس شماره 32: حشره بالغ ماده مگس جالیز
عکس شماره 33: میوه های خیار آلوده به مگس جالیز جمع آوری شده از مزارع آفت زده
عکس شماره 34:  میوه های خیار آلوده به مگس جالیز که از مزارع آفت زده جمع آورده شده بودند
عکس شماره 35: محل نگه داری و پرورش مگس های جالیز
عکس شماره 36: استوانه های نگه داری و پرورش مگس های جالیز
عکس شماره 37: ترازوی دقیق آزمایشگاه بخش حشره شناسی کشاورزی
عکس شماره 38: پتری های حاوی مگس جالیز در مجاورت سموم با دزهای مختلف جهت آزمایشات زیست سنجی
عکس شماره 39: دزهای مختلف تهیه شده از 4 سم دیپترکس و دلتامترین و موسپیلان و Tracer
عکس شماره 40: اپندورف هایی که جهت تهیه پروتئین هیدرولیزات آلوده به سم مورد استفاده قرار گرفتند
عکس شماره 41: میکرواپلیکاتور 100
عکس شماره 42: حشره کش موسپیلان با دز ppm 1000
عکس شماره 43 : دستگاه GPS
عکس شماره 44 : هواپیمای UAV
عکس شماره 45 : هواپیمای UAV و نحوه کارکرد آن

مطالعاتی پراکنده در مورد حشره شناسی کشاورزی و آفات گیاهی بانضمام  UAV،GPS ،GIS و  نقش آنها در حفظ گیاهان تحقیقات آفات و بیماری های گیاهی


دانلود فایل


گزارش کارآموزی سم شناسی آفت کش ها

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی رشته کشاورزی،سم شناسی و آفت کش ها

انسان از قدیم الایام از یک تعادل طبیعی اکوسیستم برخوردار بوده است ولی با افزایش جمعیت و تلاش انسانها برای تأمین غذا، تعادل طبیعی اکوسیستم ها برهم خورده و آفات ، بیماریها و علفهای هرزی ایجاد شده ، بطوریکه علیرغم تلاش انسانها برای حفظ محصولات، %30 تولیدات کشاورزی از بین می رود. البته در کشورهای در حال توسعه این رقم بالاتر است مثلا در آمریکای لاتین %40 محصولات دچار خسارت می‎شوند. در قدیم روشهای سنتی فراوانی برای مبارزه با آفات وجود داشت از جمله روش مبارزه بیولوژیک (استفاده از اردک مرغابی و پرندگان در مزرعه برای خوردن آفات) استفاده از عصاره بعضی گیاهان به صورت محلول پاشی، استفاده از مترسک بوده است ولی با پیدایش سم تحولی در کنترل خسارت آفات و بیماریها ایجاد گردید به طوریکه حتی به اثرات سوء جانبی آنها نیز توجهی نشد. ولی به تدریج به اثرات جانبی (side effects) نیز در کشت و استفاده سموم آغاز شد به طوریکه از روشهای تلفیقی و مدیریت صحیح افات استفاده می کردند. ولی به تدریج حرکت جهانی به طرف کاهش مصرف سموم در امر مبارزه با آفات و بیماریها رفت به طوریکه در کنفرانس جهانی ریودژانیرو در سال 1992 که از کشور ایران نیز شرکت داشتند، در اغلب کشورها با برنامه ریزیهای مخصوص در جهت کاهش مصرف سموم تلاش فراوان به عمل آمد. در برخی کشورها بین 50 تا 70 درصد مصرف سموم کاهش پیدا نمود.
دانلود گزارش کارآموزی سم شناسی آفت کش ها کارآموزی سم شناسی ، آفت کشها کار آموزی رشته کشاورزی سم شناسی و آفت کش ها کار آموزی کشاورزی سم شناسی آفت کشها

فهرست مطالب

بخش اول: سم شناسی
مقدمه
تاریخچه
طبقه بندی سموم
نامهای سموم
غلظت به کار رفته و آزمایشهای اولیه در سم شناسی
فرمولاسیون سموم
ترکیبات مهم استعمالی در فرمولاسیون
تعاریف مهم در سم شناسی
خانواده های شیمیایی سموم
ارگانوفسفره ها
پایروتروئیدها
کار با مات ها، دی نیتروفنل و دی تیو کاربامات ها
ترکیبات آلی لکره
روغن ها
آنتی بیوتیک ها
ایزو تیوسیانات ها، بنزیمیدازول ها و ترکیبات بنزنی
اکسانتئینها و تری آزول ها
ترکیبات معدنی، قارچ کش های استروئید، نیکوتین
سایر ترکیبات
بخش دوم: گزارش کارآموزی در بخش آفت کش ها
مقدمه
تاریخچه، اهداف و بخشهای موسسه تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی
آزمایشگاه باقیمانده سم
بخش مایکوتوکسین ها
بخش مقاومت آفات و سم پاشی
بخش سنتزفرمون
فرمون کاربردها، تله ها و روند کاری آزمایشگاه
سنتزفرومون ها
آزمایشگاه  استخراج و عصاره گیره
بازدید از آزمایشگاه
FAO واقع در بخش و منابع
منابع

سموم گیاهی
گزارش کار آموزی توسعه کاربرد مواد بیولوژیک و استفاده بهینه از کود و سم در کشاورزی
بررسی کنترل بیولوژیک آفت
دانلود گزارش کارآموزی مرکز تحقیقات کشاورزی

  
 

دانلود فایل


گزارش کارآموزی بررسی و معرفی کارخانه آبسال و بخشهای مختلف آن

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی بررسی و معرفی کارخانه آبسال و بخشهای مختلف آن

صنعت لوازم خانگی یکی از بزرگترین و پرقدمت ترین زیرشاخه ترین صنایع می‎باشد. این صنعت با پیدایش زندگی شهرنشینی بوجود آمد و با رشد و توسعه شهرها و فرهنگ شهر نشینی نیز توسعه یافت. به عبارت دیگر این صنعت مانند اکثر صنایع در رفاه و آسایش و همچنین بهتر زیستن بشر به طور مستقیم نقش دارد. در ایران نیز صنعت لوازم خانگی بعد از گذشت چندین سال از ورود این محصولات به کشورمان، به صورت کارخانه های مونتاژ بوجود آمد. با سعی و تلاش چندین ساله این شرکتها به خودکفایی رسیدند و به تولید زیر مونتاژها پرداختند تا امروز که اکثر شرکتهای تولید لوازم خانگی در کشورمان کوچک و کسب تجربه و دانش فنی لازم پا به عرصه تولید لوازم خانگی گذاشتند. از جمله این شرکت ها شرکت آبسال است که در سال ۱۳۳۵ با نام «شرکت سهامی لعاب ایران» تاسیس گردید و شروع به تولید محصولات لعابی نظیر بشقاب و کاسه و قوری لعابی نمود. تولید این محصولات تا سال ۱۳۴۳ ادامه یافت و به دنبال طرح توسعه کارخانه و تغییر ساخت تولید ظروف آشپزخانه، از این سال به بعد با تولید اجاق گاز رومیزی و سپس اجاز گاز فردار در زمینه لوازم خانگی به رقابت با دیگر شرکتهای داخلی تولید کننده پرداخت. پس از آن اضافه شدن ظرفیت تولید و اجرا طرحهای توسعه، هر ساله بر تنوع محصولات کارخانه افزوده شد و با تولید محصولاتی نظیر بخاری گاز سوز، آبگرمکنهای گازی، اجاق گاز ، کولر آبی و بخاری های نفتی دودکش دار و تشعشتی مادون قرمز و درسالهای اخیر با تولید ماشینهای لباسشویی و کولر پرتابل تمام پلاستیکی در زمره بهترین و معتبرترین شرکتهای تولیدی لوازم خانگی ایران قرار گرفت. به دنبال موفقیتهای چشم گیر شرکت درزمینه تولید محصولات خانگی که بسیاری از آنها به دریافت مهر استاندارد نیز نائل آمدند و همچنین افزایش سرمایه وتولید در سال ۱۳۴۵ به «شرکت انیورسال (سهامی خاص) » تغییر نام داد که د رسال ۱۳۵۵ به «شرکت انیورسال (سهامی عام)» و در سال ۱۳۶۲ به نام فعلی یعنی «شرکت آبسال (سهامی عام)» تغییر نام یافت.
حال شرکت با ۵۰۰ نفر پرسنل حدود چهار دهه است که به فعالیت خود ادامه می‎دهد. نکته بازی که به چشم می خورد این است که در طی سالیان درازی که از فعالیت شرکت می گذرد، محصولات آن همواره از نظر کیفیت در حد استاندارد عرضه شده است و در سطح کشور به عنوان پیشرو در استاندارد کردن محصولات شناخته شده است. به طوری که درسالهای اخیر این شرکت موفق به اخذ گواهینامه ISO 9002 گردیده و در شرف اخذ گواهینامه CE برای صادرات اروپا می‎باشد. بخشی از محصولات شرکت به کشورهای حوزه خلیج فارس، ترکیه و کشورهای افریقایی صادرمی شود که این بازاریابی از طریق شرکت در نمایشگاههای منطقه ای انجام پذیرفته است و چندین بار به عنوان شرمت نمونه در بین تولید کنندگان لوازم خانگی شناخته شده است.
وسعت کارخانه بالغ بر ۱۵۰۰۰ مترمربع می‎باشد و شعبه دیگر آن واقع در شهر صنعتی کاوه، در شهرستان ساوه با وسعتی تقریبا ۱۰ برابر، مراحل تولید لباسشویی را انجام می‎دهد. محصولات تولیدی این شعبه دارای دو نوع دو تایمره ۵ کیلویی AD536  و AD738  می‎باشد. البته قسمت عمده ای از قطعات ریز فلزی آن درتهران تولید می‎شود. در ضمن محصولات تولیدی در ساوه برای انبار به تهران انتقال و از آنجا به دست مشتریان می رسد.
معرفی واحدهای کارخانه
بخشهای اداری: در این بخشها کارهای اداری مربوط به شرکت انجام می‎شود. معمولاً بخشهای اداری نیز مانند بخشهای خدماتی با بخشهای تولیدی یا به طور مستقیم ارتباط دارند، یا به طور غیرمستقیم. از بخشهایی که در ارتباط غیرمستقیم با بخشهای تولید هستند می توان اموو مالی ، امور استخدام، امور فروش، اموربازرگانی و امور سهام را نام برد.
توضیح در مورد فعالیتهای این بخشها به دلیل واضح بودن آنها ضروری نمی باشد. از بخشهایی که در ارتباط مستقیم بابخشهای تولیدی هستند می‎توان قسمتهای نگهداری و تعمیرات، آزمایشگاه، فنی، کنترل کیفیت ، انبار، تولید اولیه و برنامه ریزی تولید را نام برد که سه قسمت آخر یعنی انبار و تولید اولیه و برنامه ریزی تولید زیرنظر مدیر تولید فعالیت می کنند.
نگهداری و تعمیرات: دراین قسمت کارهای مربوط به نگهداری و تعمیرات دستگاههای کارخانه انجام می‎شود. این عملیاتها اکثرا شامل تعمیرات مکانیکی و تعمیرات برقی دستگاه ها می‎باشد که بعد از خرابی و از کار افتادن دستگاه ها انجام می گردد و هیچ برنامه پیشگیرانه نگهداری و تعمیرات برای جلوگیری از بروز خرابیها وجود ندارد. در ضمن این قسمت علاوه بر کار تعمیر ماشین آلات و تجهیزات به تعمیر قطعات معیوب برخی از محصولات به عنوان خدمات بعد از فروش می پردازد.
کنترل کیفیت: این قسمت علاوه بر این که مسئول بازرسی و کنترل اقلام خریداری شده توسط شرکت و اعلام پذیرش یا رد آنهاست، مسئول کنترل کیفیت محصولات تولیدی و کنترل فرایند تولید در راستای رسیدن به کیفیت بهینه می‎باشد. با توجه به مسئولیتهای این قسمت واحدهای زیر مجموعه این قسمت عبارتند از:
کنترل سالن تولید: برای اعمال کنترل کیفیت در این سالن به این صورت عمل میشود که بازرسان کنترل کیفیت این سالن به فاصله زمانی نیم ساعت روی ماشینها حاضر شده و چند قطعه تولیدی ماشین را به لحاظ کیفی و کمی با نقشه فنی قطعه که به همراه دستور کار روی ماشین نصب شده است مقایسه می کنند و درصورت هرگونه مغایرت از ادامه تولید جلوگیری می کنند. هربازرس در پایان هرروز در فرمی که در صفحه بعد امده است شرح کارهای خود را به مدیر کنترل کیفیت تحویل می‎دهد. دراین فرم اینکه در ساعات معین، وضعیت هر ماشین چگونه بوده است و در صورت جلوگیری از تولید، علت آن چه بوده است. اطلاعات این فرم بعد از ثبت در کامپیوتر در تهیه گزارشات مختلف استفاده می‎شود. البته قطعاتی که حساس بوده و برای محصول حیاتی می‎باشد. به طور صددرصد بازرسی می‎شوند که اوج این کنترلها در بخش سری سازی انجام می گردد. از جمله این قطعات می‎توان توپی بغل پروانه را نام برد.
کنترل مواد اولیه: در این واحد اقلام وردی شرکت مورد بازرسی و تایید قرار می گیرند. اولیه یک روش بازرسی و آزمایش برای اقلام ورودی موجود می‎باشد که با توجه به شرکت تأمین کننده و شرایط قرارداد منعقد شده بین دو شرکت تعریف می شود.
به طور کلی می‎توان این روشها را به صورت زیر برشمرد: برای کنترل مواد و اقلام ورودی از جداول نمونه گیری میله ای استفاده میشود. مقدار AQL در قرارداد ذکر می گردد. سپس با توجه به آن، تعداد نمونه ها تعیین می‎شود  و کار نمونه گیری و بازرسی آنها انجام می‎شود. درصورتی که تعداد خرابی ها در نمونه کمتر از مقدار تعیین شده باشد، محموله پذیرفته میشود و در غیر این صورت با توجه به نیاز خط تولید به مواد مورد نیاز یا شرایط تأمین کننده از لحاظ انحصاری بودن و شرایط دیگر ممکن است قراردادهای مشروط با تأمین کننده تنظیم شود به این ترتیب که با دعوت از کارشناسان شرکت تأمین کننده تبصره هایی به قرارداد اضافه می‎شود و یا اینکه محموله به طور کلی رد می گردد.
کنترل سالن مونتاژ: در سالن مونتاژ کنترل روی محصول نهایی انجام می‎شود. به  این ترتیب که روی خط اصلی مونتاژ ایستگاههای بازرسی طراحی شده است که در این ایستگاهها محصول از لحاظ مختلف به صورت کمی و کیفی مورد آزمایش و تست کامل قرار می‎گیرد هر ایستگاه کنترل روی خط مونتاژ دارای عملکردهای مخصوص به خود می‎باشد و محصول را از لحاظ مشخصه ای خاص مورد بازرسی قرار می‎دهد. در این قسمت روزانه فرمهایی پر می‎شود که تعداد نقصهای مختلف را تعیین می‎کند. مدیر کیفیت در صورت مشاهده تعداد زیاد از یک نقص خاص در مورد آن نقص با قسمتهای مرتبط مشورت و هماهنگی های لازم را به عمل می‎آورد تا آن نقص برطرف گردد.
کنترل رنگ و لعاب: در این قسمت نیز کنترل قطعات ورودی مانند سایر اقلام ورودی صورت می‎گیرد. در مورد محصولات خروجی در این قسمت قطعات توسط بازرسان، کنترل می‎شود. کار کنترل در قسمت خروجی کوره و در حالیکه قطعات روی تسمه نقاله هستند انجام می‎شود. این بازرسی به صورت صد درصد روی قطعات انجام می‎گیرد.
آزمایشگاه: دراین قسمت که شامل آزمایشگاههای فیزیک و شیمی می شود، آزمایشهای شیمیایی و فیزیکی روی قطعات و مواد خریداری شده انجام می گردد. همچنین درآزمایشگاه شیمی، آزمایشهایی برای رسیدن به ترکیب رنگهای بهتر انجام می گردد. در آزمایشگاه فیزیک نیز محصولات از لحاظ بازدهی انرژی مورد بررسی قرار می گیرند.
دفتر فنی: دراین قسمت تکنولوژی ساخت قطعات تعیین می‎شود و قالبهای مورد نیاز برای تولید این قطعات طراحی شده و دستور ساخت آنها به سالن قالب سازی داده می گردد. دستور تعمیر قالبها نیز در این دفتر صادر می‎شود. ضمناً دراین قسمت تعیین میگردد که روی هر کدام محصول نیز انجام می‎شود یعنی برای محصولات، قطعات جدید یا پیشرفته تری طراحی می‎شود. این قسمت ارتباط تنگاتنگی با دفتر برنامه ریزی دارد، زیرا ارائه برنامه تولید بدون هماهنگی با اطلاعات این قسمت امکان پذیر نمی باشد.
انبار: در این شرکت انبارها زیر نظر مدیریت تولید می باشند، زیرا یکی از وظایف این بخش کنترل موجودیهای شرکت می‎باشد. به طور کلی انبارهای شرکت شامل : انبار مواد اولیه، انبار قطعات نیمه ساخته، انبار قطعات خریدنی، انبارقالبها و انبار محصول نهایی می‎باشد.
انبار مواد اولیه: به دلیل وجود مشکل کمبود فضا در شرکت. چون شرکت در داخل شهر قراردارد و امکان در نظر گرفتن فضایی برای توسعه کارخانه نیست، این انبار در محوطه باز و در پشت سالن تولید قراردارد. البته شرکت برای رفع این مشکل درصدد احداث انبارهایی درخارج از شرکت و در نقاط دیگر تهران می باشد. در انبار مواد اولیه انواع ورقهای مورد نیاز ، لوله ،‌ کویل برق و موادی از این قبیل نگهداری می‎شود. بدلیل روباز بودن انبار متاسفانه از مواد اولیه زنگ زده و از بین می روند.
انبار قطعات نیمه ساخته: این انبار در بین سه سالن تولید، مونتاژ و رنگ و لعاب قرار دارد و قطعاتی که لازم است مدتی منتظر عمل بعدی قرار گیرند یا منتظر مونتاژ یا رنگ هستند در این محل نگهداری می‎شوند.

فهرست مطالب

فصل اول
معرفی واحدهای کارخانه
مقدمه
معرفی واحدهای کارخانه
بخشهای اداری
نگهداری و تعمیرات
کنترل سالن تولید
کنترل سالن مونتاژ
کنترل رنگ و لعاب
آزمایشگاه
دفتر فنی
انبار
انبار مواد اولیه
انبار قطعات نیمه ساخته
انبار قطعات خریدنی
انبار قالب
انبار محصول نهایی
دفتر برنامه ریزی تولید
آب، کلید کروز
بخشهای خدماتی
بخش تولید
دستور کار
فصل دوم:مفهوم کیفیت و تاریخچه آن
مفهوم کنترل کیفیت
عملکرد    Performance
قابلیت اطمینان Reliability
قابلیت دوام Durability
قابلیت تعمیر پذیری Serviceability
زیبایی Aesthetics
ویژگیها Feature
انطباق با استانداردها آیا محصول دقیقا همانگونه که مورد نظر طراح بوده است تولید گردیده
کیفیت درک شده محصول یا شرکت از چه شهرتی برخوردار است
خلاصه ای از تاریخچه فعالیتهای کیفیت
فعالیتهای کیفیت در طول تاریخ
فصل سوم:بررسی وضعیت موجود کنترل درشرکت آبسال
بررسی وضعیت کنترل کیفیت در زمان ساخت کود
دستور العمل استفاده از استاندارد MIL STD 105E
بازرسی حین تولید
دستورالعمل اجرایی طرح CSP-2
بازرسی در سالن رنگ و مونتاژ
گزارشها و نمودارهای تلفات تولیدی و زمانی در دوره تولید کولر AC40 کارخانه آبسال در سال ۸۲-۸۳
فصل چهارم:حرکت در جهت پیاده سازی SPC
SPC چیست
کنترل فرآیند آماری
روشها و فلسفه کنترل فرایندآماری
نقش انحرافات تصادفی و با دلیل در تغییر پذیری کیفیت
اصول آماری نمودار کنترل
انتخاب حدود کنترل
اندازه و نمونه و فراوانی نمونه گیری
تجزیه و تحلیل روندهای نمودارهای کنترل
مشاهده هر یک از موارد زیر بیانگر این واقعیت است که فرآیند در حالت خارج از کنترل به سر می  برد
نمودارهای کنترل و نرم افزار MINITAB
متوسط کیفیت خروجی AOQ
حدود نمودارهای کنترل با استفاده از مقادیر استاندارد
حدود نمودار کنترل با استفاده از اطلاعات گذشته (انحراف معیار نامعلوم)
اندازه نمونه
فرکانس نمونه گیری
اندازه گیری (در هنگام تولید)
فصل اولمعرفی واحدهای کارخانه

 بررسی و معرفی کارخانه آبسال و بخشهای مختلف آن
   
 

گزارش کار آزمایشگاه الکترونیک

این گزارش کار با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کار آزمایشگاه الکترونیک

فهرست مطالب

مقاومت
خازن
دیود
ترانزیستورها
صفحات برد بورد
منبع تغذیه
مولتی‌متر (آوومتر)

آزمایش شماره یک : (اسیلوسکوپ)
الف) آشنایی با اسیلوسکوپ
نحوه کالیبراسیون کردن اسیلوسکوپ
نحوه اندازه‌گیری ولتاژ یک سیگنال موج
نحوه اندازه‌گیری فرکانس یک سیگنال موج
ب) اندازه‌گیری اختلاف فاز بین دو موج

آزمایش شماره دو : (صافیها، انتگرال‌گیر، مشتق‌گیر)
صافی پایین‌گذر و بالا گذر
انتگرال‌گیر و مشتق‌گیر
روش آزمایش

آزمایش شماره سه : (رسم منحنی مشخصه دیودها)
ساختار نیمه‌هادیها
انواع دیودها
مقاومت در دیود
روش آزمایش
بایاس معکوس
دیود سیلیسیوم با ولتاژ آستانه 0.58 ولت

آزمایش شماره چهار : (مدارهای دیودی)
مدارهای محدود کننده
برش سیگنال
جهش سیگنال
روش آزمایش

آزمایش شماره پنج : (طرح و ساخت منبع تغذیه)
مقدمه
یکسو کننده
روش آزمایش

آزمایش شماره شش : (رسم منحنی‌های مشخه ترانزیستور)
ترانزیستور
منحنی مشخصه‌ ترانزیستور
نحوة چک کردن ترانزیستور و سالم بودن آن
روش آزمایش

گزارش کار آزمایشگاه الکترونیک 1 رشته فیزیک کاربردی کار کردن یا دستگاه های اسیلوسکوپ گزارش کارآموزی آزمایشگاه الکترونیک رشته فیزیک کاربردی