این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشدموضوع : گزارش کارآموزی شرکت پرورش قزل آلای رنگین کمانرشد بی رویه جمعیت در سالهای اخیر و نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی از یک طرف و رو به اتمام بودن منابع غذایی قابل دسترس از طرف دیگر توجه به این موضوع که در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا با کمبود مواد غذایی روبرو می باشند باعث شده در کشور ما نیز با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن منابع آبی و از طرفی رو به کاهش بودن منابع دریایی، شرکت سهامی شیلات ایران را برآن داشت که پرورش ماهی را در آبهای داخلی جدی گرفته و امکانات خود را در جهت افزایش تولیدات داخلی به کار گیرد. پرورش موفق و پایدار آبزیان اعم از ماهیان وسخت پوستان بستگی به پیش بینی غذای کافی، روابط زیست محیطی و نیز ملاحظات اقتصادی، تهیه و دسترسی به غذا دارد. امروزه به طور میانگین در حدود یک درصد انرژی، 5 درصد کل پروتئین و 14 درصد پروتئین حیوانی مردم از ماهی تأمین می شود که این ارقام روند صعودی داشته و مصرف آبزیان رو به گسترش است. بازده تبدیل غذا به گوشت در ماهی بسیار بالا است در پرورش ماهی بازده تبدیل پروتئین به پروتئین ماهی (کیلوگرم پروتئین در غذا برای تولید یک کیلوگرم پروتئین ماهی) نسبت به جوجه های گوشتی و سایر حیوانات خونگرم بیشتر است.از نظر پراکنش جغرافیایی گوشه های مختلف آزاد ماهیان توسط بشر به نواحی دور از زیستگاه طبیعی اصلی انتقال داده شده اند. منشاء نسل قزل آلای رنگین کمان کالیفرنیای آمریکاست ولی در حال حاضر در تمامی نقاط جهان که آب مناسب برای زیست این ماهی وجود دارد، گسترش یافته است. توسعه و ترقی روزافزون پرورش آزاد ماهیان منجر به انتقال ماهی آزاد اقیانوس اطلس از سواحل شرقی آمریکای شمالی به سواحل غربی آن و حتی کشورهایی نظیر آفریقای جنوبی، تانزانیا و استرالیا گردیده استفهرست مطالبقزل آلای رنگین کمانرشته تکنولوژی شیلاتفصل اولمقدمه1- تعریف ماهیان سرد آبی2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش2-3-1- دهان2-3-2- حلق2-3-3- مری2-3-4- معده2-3-5- روده3- شرایط محیطی4- تعریف علم تغذیه5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش6-1- غذای تر6-1-1- ترکیب غذای تر6-2- غذای مرطوب6-3- غذای خشک7- تغذیه بچه ماهیان8- مقدار غذادهی9- زمان و دفعات غذادهی10- کیفیت غذا11- روش های تغذیه12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه13-1- فرم بیومتریفصل دوم14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان14-2- پروتئینها14-2-1- کیفیت پروتئین14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها14-2-2-1- پودر ماهی fish meal14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat14-2-2-3- پودر خون blood meat14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه14-2-3-2- کنجاله سویا14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein15-1- احتیاجات چربی قزل آلا16-1- کربوهیدرات ها یا قندها17-1- ویتامینها18-1- بیماریهای بچه ماهیان18-1-1 گرسنگی18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)18-1-3- مشکلات آبششی18-2- خراشیدن18-3- آفتاب سوختگیفصل سومجدول های غذادهینتیجه گیریفهرست منابع