;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

;کارآموزی و کارروزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

گزارش کارآموزی شرکت صنا اکترونیک

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی شرکت صنا اکترونیک

این گزارش کارآموزی بهمراه عکس های مربوطه می باشد

فهرست مطالب
تعریفی از شرکت
فعالیتهای شرکت
سیستم سیار:(control box c.p.s)
سیستم ثابت :
معرفی و  اجزای تشکیل دهنده مجموعه الکترونیکی 
1- پانل کنترل :
2- محتوای درونی BOX :
3- قطعات خارج از BOX مرتبط با سیستم: 
1-پانل کنترل :
1-2-ولوم های تنظیم :
1-2- چراغهای سیگنال :
1-3-کلید power :
1-4- نمایشگر P.L.C :
1-5- ترموستات :
2-محتوای درونی BOX :
2-1- اینورتر :
2-2- سرو درایو :
1-N-coder :
2-موتور 
3-درایو :
2-3-مقاومت بریک :
2-4-کنتاکتور :
2-5-فیوز :
2-6-P.L.C :
2-7-ماژول آنالوگP.L.C :
2-8-اتصالات :
2-9-ترمینالها :
3-قطعات خارج از BOX مرتبط با سیستم:
3-1- رله
3-2-سنسور:
3-3-موتور :

دانلود گزارش کارآموزی شرکت الکترونیک صنا
شرکت صنا الکترونیک کارآموزی
گزارش کارآموزی شرکت صنا اکترونیک

مختصری از گزارش کارآموزی :

سیستم ثابت :
این سیستم بر روی دستگاهها در کارگاه بر روی دستگاههای مربوطه نصب میگردد که همراه با دستگاه بصورت خط کامل به مشتریان عرضه میگردد. که نمای داخلی آن در عکس فوق قابل مشاهده است .

اکنون به معرفی و  اجزای تشکیل دهنده این مجموعه الکترونیکی میپردازیم:
این سیستم از سه گروه عمده تهیه گشته که عبارتند از :
1- پانل کنترل
2- محتوای درونی box
3- قطعات خارج از box مرتبط با سیستم

هر یک از قسمتهای فوق شامل چند بخش دیگر میشوند که عبارتند از:
1- پانل کنترل :
1-1- ولوم های تنظیم
1-2- چراغ های سیگنال
1-3- کلید power
1-4- نمایشگر P.L.C
1-5- ترموستات
2- محتوای درونی BOX :
2-1- اینورتر
2-2- سرو درایو
2-3- مقاومت بریک
2-4- کنتاکتور
2-5- فیوز
2-6- P.L.C
2-7- ماژول آنالوگ P.L.C
2-8- اتصالات
2-9- ترمینالها
3- قطعات خارج از BOX مرتبط با سیستم: 
3-1- رله
3-2- سنسور
3-3- موتور

گزارش کارآموزی روند طراحی نقشه های ساختمانی


موضوع : گزارش کارآموزی روند طراحی نقشه های ساختمانی

طبقه همکف : اطلاعات، سرویس های بهداشتی آقایان و خانم ها، اتاق های مربیان، تعدادی انبار، آبدارخانه، آزمایشگاههای آنالیز و سیگامی، شیمی و فیزیک، معدنی عمومی، شیمی آلی، فیزیک مکانیک، مکانیک سیالات، تحقیقات شیمی، اتاق رسمی فنی. 
طبقه اول و دوم : سرویس های بهداشتی آقایان و خانم ها، اتاق های مربیان، تعدادی انبار، آبدارخانه، آزمایشگاههای اپتیک، فیزیک الکترونیک، مدار منطقی، الکترونیک، میکروبیولوژی، فیزیولوژی، کشاورزی، بیوشیمی، اتاق استراحت مربیان. 
طبقه سوم : اتاق منشی و مسئول، سرویس های بهداشتی آقایان و خانم ها، اتاق های مربیان، تعدادی انبار، آزمایشگاه معماری کامپیوتر، کارگاههای آموزش کامپیوتر، ساخت و تعمیر آزاد کامپیوتر.
 
مقدمه : 
معماری پنجره‌ای است که اگر آن را بگشایی همه چیز را زیباتر خواهی دید زیباتر زندگی خواهی کرد. 
و تأثیر آن بر روح آدمی مطمئناً پلکانی خواهد بود به سوی بالا اگر یادمان نرود که معماری هنری است متناسب با فرهنگ هر ملت و معماری باید مردمی، همراه با احساسات انسانی و منظم باشد.
به امید آن روز که تمام سعی خود را برای داشتن مکانی زیباتر، امن تر و راحت تر
برای زندگی کردن بنماییم. 
معماری رهیافتی است به جعبه‌ای با دو بعد آرمان و هدف، آرمان معماری فرم بخشیدن به یک الگوی جهانی و هدف آن، بیدار کردن احساس انسانی است و برای رسیدن به این دو باید از فن و هنر در کنار یکدیگر بهره برد. 
موضوع اولیه معماری ایجاد یک الگوی فضایی است، یعنی نظم بخشیدن به یک فضای برهنه و عاری از هر چیز. 
انتظام فضایی. به معنای استفاده از فرمی است که فضا منشاء آن است و نظمی شفاف آن را به فضا مرتبط می‌کند. 
برای دستیابی به این هدف، معماری به هندسه نیاز دارد، هندسه علم ایجاد نظم منطقی و هوشمندانه‌ای است که حامل ارتباط فرم با فرم و فرم با فضا می‌باشد. 
از این رو، هندسه فرم آرمانی راایجاد می‌کند، فرمی که بیان بصری مفهوم است و فضایی انتزاعی در آن تجلی می‌یابد. 
به طور کلی هندسه به ارتباطات منطقی خالص توجه دارد، بنابراین هندسه مفاهیم و ارزشهای اجتماعی را منعکس می‌سازد و جهانی با منطق شفاف ایجاد می‌کند. به طور خلاصه، هندسه ثباتی منطقی باقی می‌ماند و ارزش‌هایی چون صداقت، زیبایی و خوبی در مرحله دوم ارائه می‌شوند. 
منطقی که احساس را طرد می‌کند و تنها درباره حقیقت با ما صحبت می‌کند. 
معماری، پیوسته در جستجوی انتظامی است که بر اساس نیروی طبیعی و جاذبة زمین باشد، اگر چه هنوز به آندست نیافته است. 
بر خلاف هندسه، معماری نمی‌تواند در تمامابعاد نفوذ کند، زیرا نیروی جاذبه آن را به حرکت‌های افقی و عمودی محدود می‌سازد. معماری، الگویی پویاست. 
یک ساختمان طبیعتاً حرکت می‌کند ولی زمانی که مردم در امتداد مسیری حرکت می‌کنند، شکل آن در حال حرکت به نظر می‌رسد. مردم با حرکت و تغییر نقطه دیدشان فرم کلی معماری را در ذهن تجسم می‌کنند. 
موضوع دومدر معماری بیدار کردن احساسات انسانی است. هندسه، فضایی منطقی و با ثبات ایجاد می‌کند. ولی به راستی، این منطق چگونه ما را با تجربه‌های معماری آشنا می‌سازد؟ آیا تنها نظم هندسی است که فضا را روشن و واضح می‌سازد؟ آیا هندسه باعث یکنواختی و سکون نیست؟ آیا نیازی به رهایی فضا از ثبات هندسی ناشی می‌شود؟ آیا فرم و فضا صرفاً باید بر اساس منطق هندسی شکل گیرد؟ 
هنگامی که چند فرم یا حجم در کنار هم قرار می‌گیرند، این هندسه و منطق هندسی است که به آن‌ها نظم و ترتیب می‌بخشد. زمانی که این انتظام بین عناصر معماری مانند ستون، دیوار، سقف و کف ایجاد می‌شود، در واقع به آنها هویت می‌بخشد. و در نتیجه ما نظم موجود در این مجموعه را درک می‌کنیم. اگر در این عناصر، نسبت‌ها دقیقاً بر اساس ابعاد و اندازه‌ها و تناسبات ریاضی باشد، ما یک مجموعه خردمند را احساس می‌کنیم. 
هندسه و تناسبات آن از اجزاء مختلف یک سیستم واضح بصری می‌سازند. آیا در الین سیستم صرفاً تناسبات هندسی و ایجاد فضایی با نظم مشخص مطرح است؟ در پایان آیا یک سیستم صرفاً موزون و معقولانه، دارای نوعی یکنواختی است ؟ 
هنگامی که نظامی منطقی بر فرم و فضا غالب باشد، فضا را تحت الشعاع خود قرار می‌دهد به هر حال معماری به نظم هندسی نیاز دارد، ولی ممکن است این نظم روح و جان معماری را بگیرد. 
بنابراین اگر معماری صرفاً بر اساس منطق باشد نمی‌تواند پاسخگوی روح و احساسات ما باشد. برای دستیابی به این هدف باید از قواعد منطقی و خشک آن کناره گرفت. بنابراین، بین قواعدد نوعی و تضاد ایجاد شود، نوعی پویایی که بین فرم با فرم یا فرم با فضا ایجاد شود تا نیازهای احساسی ما نیز ارضاء شود. زیرا این تضاد و پویایی، سرشار از هیجان و احساسات است. 
معماری می‌کوشد تا نظم را برای مردم متجلی سازد و این مردم هستند که در حرکت تدریجی نظم، فضا را درک می‌کنند و آن تأثیر می‌پذیرند. این نظمدر ذهن افراد، پویایی و تحرک می‌یابد و مردمی که معماری را تجربه می‌کنند از این پویایی تأثیر می‌گیرند و بدین گونه معماری از طریق نظم انتزاعی خود در ما تأثیر می‌گذارد. 
در حقیقت پویایی موضوع معماری نیست، بلکه پیامد آن است. معماری قادر به پیش بینی واکنش‌های احساسی ما نیست. از این رو آن را نمی‌توان در روند طراحی پیش بینی کرد، همانگونه که نمی‌توان شیوه‌های مختلف یک بازی را پیش بینی کرد، زیرا آنچه ذهن ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد، نامشخص است. معماری باید ادامه یابد تا با آزمون و خطای روش‌های مختلف به یک معماری خلاقانه دست یافت. 
 
اما برای این که یک طرح خیالی معماری را هر چند خلاقانه به واقعیت تبدیل کنیم باید دو زبان نوشتار و ترسیم را بدانیم. 
در زبان نوشتار اطلاعات فنی پروژه را بررسی می‌کنیم. 
و در زبان ترسیم با استفاده از تصاویر دو بعدی و سه بعدی به درک بهتر از آن می‌رسیم. 
به طور کلی یک پروژه ساختمانی شامل چهار مرحله است : 
1)فاز 
2)فاز یک 
3)فاز دو 
4)فاز سه 
1)فاز صفر که همان مرحله مطالعاتی پروژه می‌باشد این مطالعات در زمینه‌های مختلف انجام می‌گیرد. در زمینه طراحی، مطالعات شناخت پروژه و نیز بدست آورده متر مربع فضاها و ... جزء فاز صفر محسوب می‌گردد. 
برای نمونه در زیر به بررسی روند طراحی یک واحد مسکونی اشاره شده است. گ
1)انجام مطالعات اولیه برنامه ریزی فیزیکی و تعیین اهداف پروژه 
2)بررسی عوامل محیطی، جغرافیایی و فرهنگی 
3)شناسایی کامل اجزای عملکرد ساختمان : 
الف ) ورودی 
ب ) هال خصوصی (نشیمن) 
ث ) پذیرایی 
ج ) ناهار خوری 
د ) آشپزخانه 
ن ) اتاق حمام 
و ) سرویس بهداشتی (حمام و دستشویی) 
ه ) اتاق خواب 
ی ) بالکن (تراس) 
4) بررسی روابط متقابل اجزاء طرح 
5) تجزیه و تحلیل زمین (آنالیز سایت) و مکان یابی ساختمان 
6) تعیین نحوه استقرار ساختمان و سازماندهی فضاهادر ارتفاع 
7) بررسی مصالح و انتخاب سیستم ساختمانی مناسب 
در موارد بالا مختصراً به بررسی فاز صفر یک ساختمان مسکونی پرداختیم. بعد از این فاز یک شروع می‌شود که همان مرحله تهیه نقشه‌های ساختمانی توسط مهندس معمار می‌باشد در این مرحله نقشه‌ها فقط حالت شناخت فضاها را دارند و به هیچ وجه جزئیات را نشان نمی‌دهند البته خود طراح حتماً باید در ضمن طراحی جزئیات را مدنر داشته باشد تا در مراحل بعدی با اشکال مواجه نشود. مقیاس نقشه‌های ساختمانی در فاز یک تا 100/1 می‌باشد. 
فاز دو : که همان مرحله تهیه نقشه‌های اجرایی می‌باشد در این مرحله تمامی جزئیات اجرایی ساختمان باید مدنظر قرار گیرند و به طور کامل در نقشه‌های اجرایی نشان داده شوند. مقیاس نقشه‌ها در فاز دو از 50/1 تا 1/1 می‌باشد. 
نقشه‌های اجرایی شامل 4 بخش است : 
1) نقشه‌های معماری که توسط مهندس معمار تهیه می‌شود وبا نماد A شماره گذاری می‌شوند. 
2)نقشه‌های سازه که توسط مهندس عمران تهیه می‌شود و با نماد S شماره گذاری می‌شوند. 
3)نقشه‌های تاسیسات الکتریکی و مکانیکی که توس مهندس برق و مهندس مکانیک طراحی می‌شود و با نماد M شماره گذاری می‌شوند. 
4)مدارک ضمیمه پروژه که شامل دفترچه مشخصات فنی پروژه می‌باشد که با نماد E شماره گذاری می‌شوند. 
فاز سه : که همان مرحله اجرای ساختمان می‌باشد دراین مرحله تمامی فعالیت‌هایی که قبلاً بر روی کاغذ انجام شده بود باید بر روی زمین مورد نظر پیاده و اعمال شود

دانلود گزارش کارآموزی روند طراحی نقشه های ساختمان


دانلود فایل


گزارش کارآموزی تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی از شرکت صنایع غذایی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی از شرکت صنایع غذایی

غذا به عنوان یکی از نیازهای اصلی بشر و ارتباط مستقیم آن با سلامت و بقای او همواره مورد توجه بوده است.
انسان اولیه برای دستیابی به غذا مجبور بود به شکار بپردازد و یا از میوه ها و گیاهانی استفاده نماید که هیچ گونه شناختی نسبت به فواید و مضرات آنها نداشت، حتی گاهی مسافتها طولانی را می پیمود تا غذای خود را تأمین نماید. در نتیجه برای دسترسی آسان به غذا، به دامداری و کشاورزی روی آورد. اما این کافی نبود، رشد روزافزون جمعیت از یک سو و از سوی دیگر کمبود آذوقه در فصول دیگر و یا مواقع قحطی، نیاز تغذیه ای را بیشتر نمود.
این در حالی بود که وی در فصل برداشت و یا هنگام استفاده از گوشت حیوانات مقدار زیادی از 
آن ها را به دلیل فاسد شدن دور می ریخته و یا به مصرف حیوانات اختصاص می داده است. پس باید چاره ای می اندیشید تا بتواند مازاد بر مصرف خود را به گونه ای به مدت طولانی تر حفظ نماید.
بنابراین چه باید می کرد؟ چگونه مشکل کمبود تغذیه را رفع نماید؟
چند راه ممکن بود:
1- افزایش تولید 2- جلوگیری از فساد ماده غذایی
3- انبار کردن به مدت طولانی 4- تنوع و گسترش منابع تغذیه ای
استفاده از این روشها می توانست راهکار مناسبی باشد.
از ابتدایی ترین روشهایی که برای جلوگیری از فساد برگزید خشک کردن در زیر نور آفتاب و به مرور زمان دودی کردن، نمک سود کردن و ... بوده است.
از طرفی انتخاب واریته هایی با میزان تولید بیشتر و پرورش آنها کمک شایانی به افزایش تولید نمود.
استفاده از انبارهای سرد و تاریک (با نور کم) نیز تا حدی برای افزایش مدت ماندگاری محصول مناسب می نمود اما باز هم قسمت اعظم محصولات فاسد و غیرقابل استفاده می شد.
گسترش و تنوع در غذا به عنوان مثال پی بردن به فرایند تخمیر و تولید ماست، پنیر و نان از دیگر عوامل مؤثر بوده است.
تمامی این روشها تغییرات زیادی یافتند و نتایج مفید آنها بشر را در پیشبرد اهداف عالی و کاستن نقصها سهیم ساخت.
بعدها به ارتباط بعضی بیماریها و مصرف غذاهای آلوده پی برد و با تحقیق، مطالعات و آزمایشات فراوان به وجود میکروارگانیسمها و تأثیر آنها در فساد مواد غذایی آگاهی یافت و برای از بین بردن آنها دریافت اعمال حرارت، ایجاد خلاء و رعایت اصول بهداشتی و ... می تواند مؤثر واقع شود.
به این ترتیب با تکامل بشر و پیشرفت او درعلم، به تدریج روشها، ابداعات و اختراعات ارزنده ای برای بهبود کیفیت، جلوگیری از فساد و افزایش مدت ماندگاری مواد غذایی صورت گرفت و بالاخره صنعت غذا هم در کنار دیگر صنایع پا گرفت و روبه پیشرفت نهاد.
چنانکه امروزه شاهدیم، با تکنولوژی پیشرفته؛ خشک کردن، انجماد سریع پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون، کنسرواسیون، بسته بندی اسپتیک، سیستمهای فراپالایش و ... در شرایطی کاملاً بهداشتی، در مدت زمانی اندک و میزان زیاد تولید انجام می گیرد.
وجود انبارهای مکانیزه و سردخانه های زیر صفر نگهداری محصولات را به مدت طولانی بدون آنکه آسیب چندانی به بافت آنها برساند امکان پذیر ساخت.
همچنین علم ژنتیک با بررسی نژادها، گونه ها و واریته های مختلف به اصلاح نژاد پرداخت و موالیدی با بازدهی بالا ایجاد نمود.
بنابراین همگام با صنایع غذایی دیگر علوم مرتبط با آن نیز یاری نموده و صنعت غذا را تا جایی پیش برد که بشر امروز بتواند به غذایی سالم با تنوع زیاد با حفظ حداکثر ارزش غذایی، دسترسی آسان داشته باشد.
در این گزارش به صنعت تولید کنسرو رب گوجه فرنگی پرداخته شده است امیدوارم با توجه به مدت زمان کوتاه در گردآوری مطالب تا حدی مفید، موفق بوده باشم.

- تاریخچة صنعت کنسرو
کلمة کنسرو از لغت یونانی «conservar» به معنی محافظت کردن گرفته شده است. بنابراین می توان گفت که هدف از کلمة کنسرو کردن در صنایع غذایی ایجاد شرایطی است که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری نمود.
تاریخچة کنسرو سازی به سال 1790 که دولت فرانسه با کشورهای اروپایی در حال جنگ بود برمی گردد(2).
بیماری اسکوربوت، افراد نیروی دریایی فرانسه را رنج می داد. این اوضاع نابسامان دولت فرانسه را واداشت تا جایزه ای معادل 12000 فرانک برای کسی که روش نگهداری مواد غذایی را بیابد، تعیین کند(3).
تا این که در سال 1798 قناد فرانسوی به نام نیکلاس اپرتکه امروزه بنام پدر کنسروسازی معروف است با ابداع روش مناسبی، مشکل را حل کرد. وی دریافت که اگر مواد غذایی را در داخل قوطی سربسته حرارت بدهند و پس از آن هوا به داخل ظرف نفوذ نکند زمان ماندگاری غذا به نحو چشمگیری افزایش می یابد.
آپرت در سال 1810 نتیجة تحقیقات خود را در کتابی به نام «L,Art de coserve» منتشر کرد که کلیات آن در 4 ماده ذیل خلاصه شده بود:
1- تمیز کردن و گذاشتن مواد غذایی که قصد کنسرو کردن آنها را داریم در داخل ظروف شیشه ای 
2- درب بندی دقیق این ظروف به وسیلة چوب پنبه
3- قرار دادن این ظروف در داخل آب جوش به مدت های مختلف، بسته به نوع مادة غذایی 
 4- بیرون آوردن ظروف و سرد کردن آنها. (2) 
وی از جزئیات عمل خود در جلوگیری از فساد به درستی آگاه نبود. به مرور، مقالات متعددی در این مورد نوشت و در یکی از آنها به نقش دما در از بین بردن و عقیم کردن آنزیمها اشاره نمود.
اما پاستور دانشمند بزرگ فرانسوی با مطالعات فراوان ثابت کرد که نقش اصلی این عمل در جلوگیری از فساد، اثر دما بر روی میکروارگانیسمها است(1).
مطالعات بر روی کنسرو کردن مواد غذایی در نتیجة عمل اپرت رو به فزونی نهاد و به نتایج چشمگیری دست یافت.
ظروف لعابی به جای ظروف شیشه ای متداول گردید. فوستییرروش لحیم کردن قوطیهای فلزی را اختراع نمود و در سال 1851 آبردینبا اضافه کردن مقداری محصول غلیظ نمک و املاح دیگر توانست دمای استریلیزاسیون را به بیش از 100 درجه بالا ببرد.
تا اینکه در سال 1874 دیگ بخار توسط پاپن و اتوکلاو توسط شریوراختراع گردید (1).
و امروز در جهان نگهداری مواد غذایی پیشرفت زیادی کرده است و روشهای بیشماری مورد استفاده قرار می گیرد تا جایی که امروزه از فروشگاه های مواد غذایی می توان انواع مواد غذایی مربوط به سراسر دنیا را بصورت آماده و یا نیمه آماده خریداری و در ظرف مدتی کمتر از 10 دقیقه به کمک تکنولوژی جدید پخت و پز، انواع غذاهای خوش رنگ و خوش طعم و خوشمزه را تهیه نمود و این امر را بایستی مدیون تکنولوژیستهای صنایع غذایی باشیم (4).

- تاریخچة کنسروسازی در ایران
تا قبل از سال 1310 در ایران کسی با این صنعت آشنایی نداشته است تا اینکه در سال 1316 اولین کارخانه کنسروسازی برای تولید کنسرو ماهی در بندرعباس تأسیس شد. در سال 1319 یک کارخانه کنسرو گوشت و سبزیجات در شمال ایران، در قائمشهر احداث شد و محصولات آنها بیشتر برای نیروهای ارتش مصرف می شده است.
از سال 1340 تا سال 1348 رشد صنایع کنسروسازی چشمگیرتر بوده و سیر صعودی داشته است. در این سالها شرکت آتاکو با وارد کردن خط تولید رب گوجه فرنگی تحولی در تولید محصول مزبور بوجود آورد. (4)
در حال حاضر تعداد کارخانه های کنسروسازی کشور متجاوز از 150 واحد می باشد.
به طوری که تنها کارخانجات تولید رب گوجه فرنگی در نقاط مختلف کشور سالیانه با ظرفیتی بالغ بر 200000 تن فعالیت دارند (4).

- تولید رب گوجه فرنگی:
توسعه و گسترش واقعی رب گوجه فرنگی بعد از جنگ جهانی دوم در سال 1947 صورت گرفت.
در سالهای اخیر تقاضای جهانی برای مصرف گوجه فرنگی رو به افزایش بوده است و از کل مقدار تولید شده 60 درصد صنایع تبدیلی مصرف شده است.
در بین فراورده های گوجه، رب گوجه فرنگی کاربردش بیشتر است و به نام توصیفی ژنریک آب گوجه فرنگی غلیظ شده با مواد جامد محلول 28 تا 30 درصد (Double, tomato paste) و 36 تا 40(triple tomato paste) به فروش می رسد (3).


تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی گزارش از شرکت صنایع غذایی گلستان عصاره
دانلود گزارش کارآموزی تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی از شرکت صنایع غذایی


فهرست مطالب
 
چکیده 1
بخش اول: کنسرو رب گوجه فرنگی2
مقدمه3
تاریخچه صنعت کنسرو4
تاریخچة کنسرو سازی در ایران5
تولید رب گوجه فرنگی6

فصل اول7
1-1 پیدایش گوجه فرنگی8
2-1 ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی8
3-1 کشت گوجه فرنگی12
4-1 برداشت گوجه فرنگی13
5-1 حمل گوجه فرنگی14

فصل دوم: 15
1-2 گزارش از شرکت صنایع غذایی گلستان عصاره تولید کنندة رب گوجه فرنگی دلند16
2-2 نفشة ساختمانی شرکت18
3-2 روند تولید کنسرو رب گوجه فرنگی21
1-3-2 دریافت گوجه فرنگی21
2-3-2 شستشو21
3-3-2 سورت کردن22
4-3-2 خرد و له کردن 23
5- 3-2 حرارت مقدماتی23
6-3-2 استخراج و تصفیه پالپ 23
7-3-2 تغلیظ آب گوجه فرنگی24
4-2 بسته بندی 28
1-4-2 بسته بندی قوطی28
1-1-4-2 افزودن نمک28
2-1-4-2 پاستوریزاسیون 29
3-1-4-2 پر کردن29
4-1-4-2 دربندی قوطی30
5-1-4-2 تونل پخت31
6-1-4-2 تاریخ زدن31
7-1-4-2 بسته بندی قوطی32
2-4-2 بسته بندی اسپتیک32
5-2 انبار33

فصل سوم: تأسیسات34
1-3 دیگ بخار35
2-3 کمپرسور هواسان 37
3-3 سیستم آبرسانی38
4-3 سیستم فاضلاب38
6-3 سیستم اطفای حریق 39

فصل چهارم: آزمایشات کنترل کیفیت40
مقدمه41
1-4 آزمایشات فیزیکوشیمیایی42
2-4 آزمون های میکروبی47
3-4 بررسی ویژگیهای ارگانولپتیکی 49
4-4 ارزیابی دربندی قوطی49
5-4 آزمونهای آب 52
6-4 فرم ارزیابی محصول55

بخش دوم: شیر و فراورده های آن 57
فصل پنجم58
مقدمه59
1-5 تعریف شیر59
2-5 خواص فیزیکی شیر سالم61
3-5 اجزای اصلی شیر64
4-5 بی ثباتی ترکیبات شیر 78

فصل ششم: گزارش از کارخانة پگاه گلستان تولید کنندة شیر پاستوریزه و فراورده های آن79
1-6 معرفی کارخانه80
2-6 نحوة تأمین شیر مورد نیاز مجتمع84
3-6 جمع آوری و حمل شیر به کارخانه84
4-6 فرایند دریافت شیر خام85
5-6 اهمیت کیفیت بهداشتی شیر خام86

فصل هفتم: فرایند صنعتی شیر 87
1-7 جداسازی چربی و تمیز کردن شیر88
2-7 هموژنیزاسیون88
3-7 عملیات حرارتی 89

فصل هشتم: فراورده های تولیدی کارخانه92
1-8 شیر 93
1-1-8 شیر پاستوریزه93
2-1-8شیر استریلیزه 94
2-8 ماست97
1-2-8 خصوصیات شیرمصرفی در تولید ماست97
2-2-8 استارتر در تولید ماست98
3-2-8 مراحل تولید ماست98
4-2-8 ساختار تشکیل ماست101
3-8 پودر شیرخشک و پودر آب پنیر104
1-3-8 پودر شیرخشک104
2-3-8 پودر آب پنیر107
3-3-8 بسته بندی 108
4-3-8 موارد مصرف 108
5-3-8 کنترل کیفی108

فصل نهم109
1-9 نحوة نگهداری شیر و فراورده های آن110
2-9 مقایسه ارزش غذایی شیر خام، شیر پاستوریزه و شیر استریلیزه111
3-9 افزودنی های مجاز 112
4-9 بازدارنده های رشد میکروبی112

فصل دهم: آزمایشات کنترل کیفیت114
1-10 آزمون های شیمیایی 115
1-1-10 اندازه گیری درصد چربی115
2-1-10 اندازه گیری درصد پروتئین116
3-1-10 تعیین مادة خشک117
4-1-10 آزمونهایی که در هنگام دریافت شیر خام انجام می گیرد118
5-1-10 تشخیص آنتی بیوتیک در شیر124
6-1-10 تست فسفاتاز125
7-1-10 تست پراکسیداز126
8-1-10 تست آب اکسیژنه126
9-1-10 تعیین درصد نمک127
10-1-10 تعیین اسیدیته128
11-1-10 تعیین غلظت سود و اسید129
2-10 آزمونهای میکروبی130
1-2-10 آزمایش احیاء متیلن بلو در شیر خام (ردوکتاز)130
2-2-10 آزمون اسپورکانت131
3-2-10 شمارش کلی میکروبها (توتا)134
4-2-10 روش شمارش و تشخیص کلیفرمها134
5-2-10 روش جستجو و شناسایی اشریشیاکلی135
6-2-10 شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس136
7-2-10 روش شناسایی کپک ها (کپک و مخمر)137
8-2-10 تست فینگر138
9-2-10 کشت آب مسیرهای CIP138
3-10 فرم ارزیابی محصولات139
نتیجه گیری 142
منابع و مآخذ143
ضمیمه 144


دانلود فایل


گزارش کارآموزی استانداری درمورد توسعه و ارتقا شبکه ارتباطی استانداری


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : دانلود گزارش کارآموزی توسعه و ارتقا شبکه ارتباطی استانداری

فهرست مطالب

توسعه و ارتقاء شبکه ارتباطی ساختمان های شماره 1 و 2 استانداری خراسان رضوی
مقدمه
نحوه طراحی و اجرا بر مبنای اصول کابل کشی ساخت یافته
طراحی
بستر فیزیکی و Back bone
اصول علمی
اهداف
وضع موجود و چالشها
وضع موجود
چالشها
وضع مطلوب و مزیت ها
ارتقاء سرور ، خرید سرور مناسب و تجهیزات پشتیبان گیری
پیاده سازی امنیت در سازمان
الف ) ویروس ها ، کرمها و تروجان ها
ب ) ارتباط به اینترنت
ج ) استفاده از دیواره آتش
د ) سیاست نامه امنیتی
و ) نصب به موقع  Service Packها و Patch ها
مدیریت ، نظارت و سنجش دائمی شبکه
فاز اول
تجهیزات و هزینه مربوطه
فاز دوم
گزارش مستندات
پروژه ارتقای امنیت شبکه
استانداری خراسان رضوی
مقدمه
فصل یک تحلیل وضعیت موجود در شبکه استانداری
1 – سرور اتوماسیون اداری گویا
2- سرور روزنامه ها
3- سرور ذیحسابی
4- سرور پورتال
5- سرور MIS
فصل دو طراحی و نصب Active Directory و Antivirus & Wsus در شبکه استانداری
تحلیل و طراحی ساختار Active Directory
ساختار OU ها
ساختار User Name & PassWord
ساختار اسامی رایانه ای
ساختار نصب آنتی ویروس در شبکه
ساختار به روز رسانی Client درشبکه
مراحل نصب Active Directory (سرور 1 )
مراحل نصب Active Directory (سرور 2 )
تعریف Policy بر روی Domain Policy
نصب و راه اندازی سرور Wsus & Antivirus
نصب Wsus
نصب Antivirus Symantec 10.2.1 تحت شبکه
فصل سه مکانیزم تست و استقرار
Setup کردن کلاینت اتوماسیون گویا
نصب و تنظیم اتوماسیون
فصل چهار نصب و راه اندازی کلاینت در استانداری
مقدمات قبل از نصب
نصب os
نصب نرم افزارها ( با نام کاربر مربوطه که موقتاً عضو Domain Admins است )
بهینه سازی
تحویل
تنظیمات شکافهای امنیتی
در ویندوز
1- امنیت فیزیکی
2- استفاده از قابلیت NTFS
3- غیر فعال کردن simple File Sharing
4- برای هم کاربران password بگذارید
5- استقاده با احتیاط از گروه Administrator
6- غیر فعال کردن اکانت Guest
7- استفاده از فایروال در صورت ارتباط با شبکه
8- به روز نگهداری Windows با hotfix ها و service pack ها
9- نصب برنامه های ضد ویروس
10- استفاده از password برای screen saver
11- ایمنی اطلاعات Backup کامپیوتر
انواع
دیواره های
آتش
انواع دیواره های آتش
1- دیواره اتش های سخت افزاری
2- دیواره آتش نرم افزاری
نحوه عملکرد دیواره آتش
الف ) لایه اول دیواره آتش
ب ) لایه دوم دیواره آتش
ج ) لایه سوم دیواره آتش
انواع فایروال ها از لحاظ عملکرد
موقعیت یابی برای دیواره آتش
1- موقعیت و محل نصب از لحاظ توپولوژیکی
2- قابلیت دسترسی و نواحی امنیتی
3- مسیریابی نامتقارن
4- دیواره های آتش لایه ای
توپولوژی های دیواره آتش

کارآموزی توسعه و ارتقاء شبکه ارتباطی استانداری
گزارش کارآموزی توسعه و ارتقاء شبکه ارتباطی استانداری
توسعه و ارتقاء شبکه ارتباطی ساختمان های شماره 1 و 2 استانداری خراسان رضوی

مختصری بر گزارش کارآموزی:
با گسترش روز افزون استفاده از تکنولوژی اطلاعات برای انجام امور ، استفاده از رایانه و شبکه های رایانه ای به عنوان زیر ساخت این امر اهمیت بیشتری یافته است .شبکه های کامپیوتری به عنوان یکی از مهمترین زیرساختهای تحقق دولت الکترونیک در یک سازمان از اهمیت بسزایی برخوردار است که با توجه به پیشرفت سریع تکنولوژی لزوم بازنگری مداوم شبکه در بازه های مشخص زمانی بیش از پیش احساس می شود . 
شبکه رایانه ای استانداری خراسان رضوی بصورت تدریجی از سال 1378 نصب و توسعه یافته است . محور اصلی این شبکه ساختمان جدید برج استانداری خراسان بود که اولین شبکه محلی بزرگ استانداری در این ساختمان بصورت توکار نصب و راه اندازی شد . تجهیزات Active مورد استفاده درآن زمان تجهیزات Accton  بوده است .
در طرح توسعه بعدی تمامی ساختمان های استانداری تحت پوشش شبکه رایانه ای قرار گرفته و به یکدیگر متصل شده اند . در توسعه شبکه از تجهیزات Cisco استفاده شده است .
طرح حاضر با توجه نیاز به ارتقاء و توسعه شبکه استانداری و ساختمان های تابعه تهیه شده و مشتمل بر چهار بخش اهداف ، وضع موجود و چالشها ، وضع مطلوب و مزیتها و تجهیزات و هزینه ( فاز اول و دوم ) می باشد .



نحوه طراحی و اجرا بر مبنای اصول کابل کشی ساخت یافته

طراحی :
شبکه های کامپوتری باید مدل سه لایه داشته باشند . شبمه هایی که دارای سوئیچ های تماماً تک لایه اند ، غیر استاندارد هستند و پیاده سازی Routing و VLAN در آنها دشوار است . 
کابل کشی ساخت یافته ، استانداردی برای اجرای درست یک پروژه شبکه کامپیوتری است که بر پایه ی آن چگونگی همبندی کابلها ، خم ها ، فواصل ، اجزای شبکه و ... مشخص می شود . اجرای یک پروژه بر پایه ی اصول کابل کشی به شکل ساخت یافته ، تضمین کننده سلامت اتصالات و در نتیجه بستر فیزیکی مناسب است .



بستر فیزیکی و Back bone
اصول علمی :
بستر فیزیکی یک شبکه کامپیوتری ، خواه مبتنی بر باسیم و یا بی سیم ، باید از قابلیت اطمینان و سرعت و پهنای باند مناسب برخوردار باشد . ( تمام کابلها و سوئیچ های در نظر گرفته شده همگی دارای سرعت 1000Mb/s می باشند )
بستر اصلی شبکه یا Backbone رسانه ای است که تجهیزات فعال شبکه را به یکدیگر پیوند می دهد و امکان انتقال اطلاعات میان آنها را فراهم می آورد . پهنای باند این بستر دست کم 10 برابر پهنای باندی است که برای نقاط دسترسی فرهم است . در این ساختار ، تمام سوئیچ ها ، روترها و سرورهای شبکه با پهنای باند بالاتری با این بستر ارتباط دارند . ( در طرح ارائه شده ارتباط بین سوئیچ ها که جزئی از Backbone می باشد 10Gb/s در نظر گرفته شده است و از کابل فیبر نوری بدین منظور استفاده می شود )

اهداف :
دستیابی به اهداف دولت الکترونیک
افزایش بهره وری از VPN 
صرفه جویی در هزینه های جاری سازمان 
استفاده بهینه از تجهیزات و امکانات 
توسعه و ارتقاء شبکه ارتباطی ساختمان های شماره 1 و 2 



وضع موجود و چالشها

وضع موجود :
بستر فیزیکی شبکه LAN در ساختمان شماره 2 مبتنی بر فیبر نوری با سرعت 1Gb/s می باشد . در ساختمان شماره 1 کابل کشی موجود در داخل طبقات مبتنی بر CAT5 با سرعت حداکثر 100Mb/s و ارتباط بین طبقات مبتنی بر CAT6 می باشد که با افزایش ارتباطات شبکه ( VPN وزارت کشور ، استانداریها ، فرمانداریها و بخشداریها ) ارتباط با ساختمان شماره 2 ، پیاده سازس نرم افزارهای کاربردی ( سیستم اتوماسیون اداری ، MIS معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی ) ، نرم افزار های انتخابات و ... پاسخگوی نیازهای آتی نخواهد بود . در این خصوص ارتقاء این بستر به سرعت 1Gb/s با بستر فیبر نوری ضروری است . میزان تقریبی فیبر نوری مورد نیاز 3000 متر است . همچنین جهت استقرار Backbone شبکه با سرعت 1Gb/s نیاز به خریداری Manageable با امکانات VLAN و ... می باشد . ارتباط بین ساختمان شماره 1 و 2 با تکنولوژی Wireless و یا ارتباط VPN ( خط دیتا / فیبر نوری ترجیحاً ) نیز نیازمند برقراری ارتباز دیتا ، خرید پهنای باند مناسب ( حداقل 100Mb/s با هزینه سالیانه 40 میلیون تومان ) ، خرید روتر ، مودم و ... میباشد .

گزارش کارآموزی اداره مخابرات


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی اداره مخابرات

فهرست مطالب
                    
مقدمه  --------------------------------------------------------------04
فصل اول :اشنایی با مکان کاراموزی

تاریخچه مخابرات ایران ---------------------------------------------07
تاریخچه مخابرات شیروان -------------------------------------------08
نوع فعالیت اداره مخابرات شیروان -----------------------------------09
کارها وخدماتی که اداره مخابرات انجام می دهد------------------------10
خدمات رسانی با شبکه IN ----------------------------- -------------11
مکان کاراموزی --------------------------------------- -------------12
چارت سازمانی -----------------------------------------------------13
فصل دوم:ارزیابی بخش های مرتبط با فعالیت کار اموزی

ا صول کار با15---------------------------------------------- WORD
ایجاد جدول----------------------------------------------------------16                              ایجاد سرصفحه و پا صفحه-------------------------------------------18                                      ایجاد پاورقی---------------------------------------------------- ----19                                      
حاشیه بندی صفحات سند---------------------------------------------19                                چاپ بخشی از متن---------------------------------------------------20                                توانایی کاربا نمودار ها در------------------------------------ Exce 21
گزارشات کاراموزی-------------------------------------------------23
گزارشات روزانه----------------------------------------------------23
گزارشات هفتگی----------------------------------------------------27
گزارشات ماهانه ----------------------------------------------------29
فصل سوم :ارزیابی اموخته ها وارائه پیشنهادات 

مزایا ---------------------------------------------------------------31
معایب--------------------------------------------------------------31
نتیجه گیری---------------------------------------------------------32

اداره مخابرات شهرستان شیروان
پروژه کاراموزی اداره مخابرات شهرستان شیروان

مختصری از گزارش کارآموزی : 

ارتباطات دارای آنچنان جایگاه و ارزشی است که در اکثر ممالک جهان  به عنوان پدید های کارساز و موثر در توسعه همه جانبه جوامع بشری به کار گرفته  شده است و همواره با تغیر و تحولات گوناگون عدیده ای به اشکال در اختیار عموم قرار گرفته و می گیرد .
انسان امروزدر دورنی به سر می برد  که در اطراف او انفجاری از اطلاعات و رویداد ها رخ می دهد و او به دوره تازهای از تاریخ زندگی روابط با انسان های دیگرگام می نهد. 
دنیای کنونی که ان را دنیای ارتباطات لقب داده اند و شرایط کشور ضرورتها ی اجتناب ناپذیر را برای فعالان بخش ارتباطات ایجاد کرده اند  تا با تجهیز به دانش روز و فنون پسشرفته سامان دهد.
بر کسی پوشیده نیست که در شرایط حاضر زیر ساختها و خدمات  مخابراتی یکی از حساس ترین و موثرترین قلمرو هایی است که در صورت توجه به توسعه و گسترش ان در اقصا نقاط می تواند موجب پیشرفت پویایی اقتدار و سر بلندی و عزت میهن اسلامیمان  باشد .

اداره مخابرات ایران به منظور تمرکز بخشیدن به امور ارتباطی و مخابراتی کشور به تصویب مجلس قانون گذاری  در سال1350 تشکیل و با استناد به اساس نامه قانونی فعالیت خود را اغاز کرد، در سال  1374 با گسترش فعالیت های ارتباطی و توسعه روز افزون مخابرات در کشور و با پیروی از سیاست تمرکز زدای در اجرای ماده 7 رکتی به نام اداره مخابرات ایران که در این قانون شرکت میباشد تشکیل میدهد .
اداره مخابرات وابسته به وزارت پست و تلگراف و تلفن است و تمامی  سهامداران متعلق به دولت است.اداره مخابرات داری یک  شخصیت حقوقی می باشد و به صورت بازرگانی ادره می شود. و مهلت و زمان ان نامحدود است و عملیات خود را طبق مقررات اساسنامه و قانون تجارت اجرا می کند . 
نمایندگی صاحب سهام د ر مجمع عمومی سه نفر است: 1- وزیر پست و تلگراف و تلفن  2- وزیر دارایی 3- یک نفر از وزرا یا مدیر عامل سازمان برنامه با انتخاب هیات وزیران .